Xiaomi yöneticileri ve hissedarları verdikleri %5 kâr sözünü unutup, bizde diğer şirketlerin hissedarları gibi ne zaman milyon dolarlık mülkler, uçaklar, adalar alacağız diye kara kara düşünüyorlar herhalde. |
Xiaomi'nin destek vermeyi sonlandıracağı 12 akıllı telefon modeli belli oldu (3. sayfa)
-
-
iPhone ve diğer markaların fark niteliğinde bir haber.
-
3 arkadasimin da note8 pro'su ayni anda bozuldu. Format atma ekraninda kaldilar, servis anakart yandi demis. Bootlop dediginiz şey bu mu oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her gün yeni telefon çıkarıyor. süpriz değil.
-
İki senelik xiaomi çilesini samsunga geri dönerek bitirdim
Oh be dünya varmış dedim
Ucuz etin yahnisi kesinlikle yenmez gerçi artık ucuzda değil
Patates tellere ayfon parası istiyorlar
By by çinkolar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi ne yaptığını kendi biliyormu ki
Mi 10T pro ya destek kesmiş şaka gibi
:D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10'u geçtim 9'a dahi destek vermeleri gerekiyor. ücretli destek programı dahi olsa insanlar gider güncelleme paketini alır kullanır telefonunu basit şeyler için değiştirmez.
Bu yanlışı Xiaomi ve diğer tüm üreticiler ısrarla yapıyor ama kullanıcılar hala aymazlıkla hareket edip sudan sebeplerle telefonlarını değiştiriyorlar.
Üreticiler bu ışığı gördüğü için destek ile devam edecek 5-6 yıllık cihazın 2.yılın sonunda emekli etmeye devam edecekler.
-
soysuz köpekler... benim 2018 redmi note 4 bir önceki listede yayınlamışlardı...
Allah belalarını versin diyorum, başka da bir şey demiyorum...
kaç kere duvara fırlatıp parçalayacaktım, ama iş için whatsapp kullandığımdan mecbur tutuyorum, çift hatlı die...
aklınız varsa xiaomi telefondan uzak durun derim, para biriktiriyorum, bir sonraki telefonum büyük ihtimal Samsung olacak...
-
kısmetse ben de alacağım bir samsung. para biriktiriyorum şu an...
-
Mi 9T ile bu serüvene girmiştim, bana kalsa halen taş gibi telefon ama yazılım işinde tırt bu xiaomi. Custom olayı olmasa bir çok kişi eminim kullanmaz bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar şu telefonun neyine tapıyorsunuz tam olarak
-
güzel şeylerde oluyor bu beni gerçekten çok mutlu ediyor ya
-
Hakkınızda hayırlısı olsun hocam
Custom Rom bolluğu var. Çoğu telefonu da ucuz. Düzgün modellere rastlayabilirsin. Redmi Note 9 Pro kullanıyorum ve 11 Pro dan ekran dışında daha iyi. Xiaomi saçmalıyor evet. 11 Pro+ 5G ise benim telefonumdan daha iyi. Benim telefonum gibi düzgün bir modele rastlarsan seni mutlu eder.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
belki senınkıne destek kesıldı sen haberını kacırdın.
-
Mi6'dan sonra xiaomi bozdu kendisini. Eskiden sevdiğim bir markaydı. Son 3-4 yıldır sçtı sıvadı yalıyor üstüne...
Not; MIUI 4'den bu yana, yıl 2013 falan heralde, MIUI kullanırım port yazılımla. MIUI 4-5-6 kullandım. Arada sadece MIUI7 kullanmadım sanırım. Sonra MIUI8 ile birlikte ve Mi5 ile 2015 veya 2016 yılında da xiaomi telefonu kullanmaya başladım ve 3. xiaomi telefonumu kullanıyorum). MIUI 5 bile on numara sistemdi. En son MIUI9 olması lazım beğendiğim ve akıcı olan bir sistem. Sonrası maalesef fakirlikten kullandığım imeisiz telefon. İmkan olsa bi dk durmam artık. xiaomi telefonda. Port android 12 bile güzel MIUI'a göre.
-
servisin klasik yalanı ne anakartı yazılım attırın bir telefoncuda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X