Şimdi Ara

Xiaomi'nin MIUI 10 arayüzüne karanlık mod geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XDA-Developers ekibi son MIUI 10 Beta güncellemesi içinde karanlık mod seçeneğini belirledi. Araştırma ekibi arama ekranı, rehber, galeri, mesajlaşma uygulaması vb. dahil olmak üzere birçok sistem uygulamasında bu işlevi neredeyse hazır olduğunu belirtiyor.

Karanlık mod şirketlerin önceliği oldu

Ek olarak, karanlık mod, ses seviyesi çubuğu ve en son uygulama ekranı gibi çeşitli menülere ve sistem alt menülerine de uzanıyor. Ancak yeni özelliğin şu an tüm işletim sisteminde mevcut olmadığını da belirtelim. Karanlık mod seçeneği gözleri yormaması ve OLED ekranlarda pil tasarrufu sağlaması nedeniyle son dönemlerde teknoloji şirketleri tarafından önem verilen bir konu haline geldi.

Sonuç olarak karanlık modun MIUI 10 arayüzünün bir parçası olacağı resmen doğrulanmış oldu. Ancak bu özelliğin Xiaomi'nin yeni geliştirdiği ve Android Q'ya dayanan MIUI 11 arayüzünde olup olmayacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

• Galaxy S2 zamanında ayarlar menüsü vs. hep karanlıktı Samsung'ta. Poweramp da aynı şekilde karanlık tema. İnsanın içini karartıyor, klostrofobik, keyifsiz vs... En son S8+'tan LCD ekranlı başka bir telefona geçtim ki son 3-4 nesildir tüm ekranlar ciddi anlamda kararabiliyor. Amoled gibi bir ekranda görüntüyü sabit bırakmaktan korkmuyorum, karanlık tema bulmaktan korkmuyorum.

Teknolojiyi seviyorum ama biraz geri kafalıyım. 5V harici gerilim veren şarj aletlerine savaş açtım en son. Hem pil ömrüne olumsuz etkiyi nispeten aza indirmiş oluyorum, hem de başıma gelen yangın/patlama riskinden kurtuldum. Ayrıca sadece 5V veren şarj aletleri daha ucuz, kalitelisi bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

Galaxy S2 zamanında ayarlar menüsü vs. hep karanlıktı Samsung'ta. Poweramp da aynı şekilde karanlık tema. İnsanın içini karartıyor, klostrofobik, keyifsiz vs... En son S8+'tan LCD ekranlı başka bir telefona geçtim ki son 3-4 nesildir tüm ekranlar ciddi anlamda kararabiliyor. Amoled gibi bir ekranda görüntüyü sabit bırakmaktan korkmuyorum, karanlık tema bulmaktan korkmuyorum.

Teknolojiyi seviyorum ama biraz geri kafalıyım. 5V harici gerilim veren şarj aletlerine savaş açtım en son. Hem pil ömrüne olumsuz etkiyi nispeten aza indirmiş oluyorum, hem de başıma gelen yangın/patlama riskinden kurtuldum. Ayrıca sadece 5V veren şarj aletleri daha ucuz, kalitelisi bile.

Geceleri iyi ama gündüz karanlık tema pile etkisi daha kötü hele ki IPS panelde. Parlaklığı açmak zorunda bıraktırıyor. Amoled ekran yanma derdi samsung biran önce çözmesi gerekli. 9 senedir yanıyor artık biraz düzeltsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karanlığı seviyoruz. Bir çok uygulamayı karanlık modla kullanıyorum. Yakışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.