Şimdi Ara

Xiaomi'nin yeni fiyat/performans akıllı saatleri: Redmi Watch 5 Active ve Redmi Watch 5 Lite fiyatı açıklandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi’nin ülkemizde çok satan akıllı saat serilerinden Redmi Watch’un yeni uygun fiyatlı modellerinin Türkiye fiyatı açıklandı. Redmi Watch 5 Active ve Redmi Watch 5 Lite fiyatı haberimizde.

Redmi Watch 5 Active ve Redmi Watch 5 Lite fiyatı

Xiaomi Türkiye tarafından yapılan duyuruya göre Xiaomi Redmi Watch 5 Active fiyatı 1.299 TL, Redmi Watch 5 Lite fiyatı ise 2.199 TL olarak belirlendi. Xiaomi’nin resmi web sitesinde stokta kalmadığı görülüyor.

Redmi Watch 5 Active: Aynı fiyata daha fazla özellik

Redmi Watch 3 Active’in devamı olarak tanıtılan ve selefi ile hemen hemen aynı fiyata satışa sunulan Redmi Watch 5 Active modeli önemli yeni özellikler sunuyor. IPS LCD panelin kullanıldığı ekranın boyutu 1,83 inçten 2 inçe yükseldi. Batarya kapasitesi ise 289 mAh kapasiteden, 470 mAh kapasiteye yükselerek 18 günlük kullanım süresine ulaştı.

Ayrıca Bkz.Şarjı 18 güne kadar dayanan Redmi Watch 5 Active tanıtıldı: İşte özellikleri

Redmi Watch 5 Active, Bluetooth üzerinden sesli görüşmeyi destekliyor. Bu defa çift mikrofon sayesinde sesiniz daha net şekilde iletiyor. 24 saat kalp atış hızı izleme, gün boyu kan oksijeni ve stres izleme fonksiyonları bulunuyor. Daha geniş ekranı, daha modern görünümlere ve daha kullanışlı arayüze sahip.

Xiaomi’nin ifadesine göre normal kullanımda 18 gün, yoğun kullanımda 12 gün pil ömrü sunuyor. Son zamanlarda tanıtılan akıllı saatlere göre oldukça iddialı süreler vaat ediyor.

Redmi Watch 5 Lite özellikleri ve fiyatı

• Ekran: 2 inç, 320 x 385, 500 nit, LCD

• Batarya: 470 mAh, 18 gün (normal kullanım), 12 gün (yoğun kullanım)

• Aktivite takibi: Kalp atış hızı, SpO2, stres, uyku takibi, nefes hatırlatıcı

• Bağlantı: Bluetooth 5.3 LE

• Uyumluluk: Android 6.0 ve üzeri, iOS 12 ve üzeri

• Ses: Arama için hoparlör ve yerleşik mikrofon, net aramalar için 3 mikrofonlu ENC

• Yazılım: HyperOS

• Boyut ve ağırlık: 49.1 x 40.4 x 11.4 mm, 42.2 g

• 140’dan fazla spor modu

• 50’den fazla araç takımı özelleştirmesi

• IPX8 sertifikası

• Fiyat: 1299 TL

Redmi Watch 5 Lite

Redmi Watch 5 Lite'ı Redmi Watch 5 Active ile kıyaslayacak olursak Her Zaman Açık Ekran özellikli AMOLED ekran ve dahili GPS desteğine sahip olması bu cihazı öne çıkarıyor. Ayrıca Active modeli su sporlarını takip edemiyorken Lite modeli 10 farklı yüzme sporunu kayıt altına alabiliyor. Ülkemizde kullanıma açık olmasa da dahili Amazon Alexa sesli asistan desteği de dikkat çekiyor.

Ayrıca Bkz.Redmi Watch 5 Lite tanıtıldı: 18 gün pil ömrü ve dahası

Redmi Watch 5 Lite özellikleri

• Ekran: 1,96 inç AMOLED, 502x410, 600 nit

• Pil süresi: 18 gün (tipik)

• Yazılım: HyperOS

• Sensör: İvmeölçer, Optik Kalp Hızı, Barometre, cEDA, Jiroskop, Işık Sensörü, Pusula

• Bağlantı: Bluetooth 5.3, Wi-Fi 2.4+5GHz, NFC, çift frekanslı GPS

• Sertifikalar: 5ATM + IP68

• 150’den fazla spor modu

• Renk: Siyah, Açık Altın

Kaynak:https://www.mi.com/tr/product/redmi-watch-5-active/
    Kaynak:https://www.mi.com/tr/product/redmi-watch-5-lite/

• Piyasanın en iyi sensör kalitesine sahip cihazları Apple daha sonra Huawei dir. Sensor kalitesi arttıkça fiyatıda artar. Bu cihazlar bile doğrulukta şaşma payına sahipken bu saati hayal bile edemiyorum

• Inicio I kullanıcısına yanıt
    1299 TL etikete sahip cihazla neyi kıyas ediyorsunuz? Apple bu fiyata kordon satmıyor. 2000 liradan başlıyor kordonları. Elma ile armut kıyas edilmez. Önüme ikisini koysalar Apple almam. Apple telefon alırım, bilgisayar alırım, kulaklık alırım ama 18 saat şarjı giden bir şeyi saat diye almam. Uyku takibi yapacağım cihazın şarjı 1 gün bile gitmiyor. İsterse dünyanın en iyi sensörleri olsun. Prize yakın yaşadıktan sonra bir anlamı kalmıyor.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Hangi cihazların daha doğru ölçme değerlerine sahip olduğunu araştırdınız mı? 

Peki hangi cihazın daha fazla pil ömrü sunduğuna baktınız mı?

Fiyatlardan haberiniz var mı?

Bence tek baktığınız en pahalı serinin fiyatı, o fiyat üzerinden de konuşmak

İnsanlar saatleri sadece uyku takibi için almıyorlar. Nabız, tansiyon, kandaki oksijen içinde alıyorlar. Spor öncesi ve sonrası, uykuda alınan her nabız verisinin değeri var, veriyi doğru alıp, analiz edebilen saatler erken teşhis ve tedavinin kapısını aralıyor. Saatlerin özellikleri ve sensörlerin tanım yapabileceği veriler arttıkça fiyatlarıda artıyor, hangi cihazı alıp almamak hangi özellikleri istediğinize bağlı. Oluşan 5 atım farkı bile uykudaki biri için muazzam önemli 55 nabızla 60 nabız bir değil. O saati kolunuza hayati değerleri göstersin, sağlığınıza dair bilginiz olsun diye takıyorsunuz, boş rakamlar göstersin diye değil

Apple Watch Series 10 / 42mm gps / UWB

18 bin TL

Tüm fonksiyon 18 saat, düşük güç modu 36 saat, AOD kapalı 50 saat

GT3 Pro / 46mm / Non-UWB

12 bin TL

Tüm fonksiyon 8 gün, AOD kapalı 14 gün

Çok merak ediyorum 18 bin TL ye hangi Apple telefonu alabiliyormuşsunuz :)

Buda ucuz bir cihazın kalp atış sensör değerlendirmesi :)

Xiaomi'nin yeni fiyat/performans akıllı saatleri: Redmi Watch 5 Active ve Redmi Watch 5 Lite fiyatı açıklandı!

Dostum fazla kullanma, kafa gitmiş. 1299 liralık ürünle hâlâ neleri kıyas ediyorsun farkında bile değilsin. Karşındaki ne diyor görmüyor, duymuyorsun bile. İnatla bu daha doğru sonuç veriyor diyorsun ki kimse aksini iddia etmiyorken üstelik.

1300 liraya Huawei GT3 Pro forumda sat, ilk ben alacağım söz. Hatta 10 tane alacağım.

Not: Attığın kıyaslama bile hileli. 1300 liralık ürünü bile değil Mi band 8'i atmışsın. Onun fiyatı daha da ucuz. 18 kat pahalı bir ürünle kıyas ettiğinin bile farkında değilsin. Kafa gitmiş çünkü.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Ben ne demişim, Apple ve Huawei sensörleri daha iyi demişim, fiyat arttıkça da sensör kalitesi artıyor demişim. Sen atlayıp saldıracak yer aramışsın. Telefon alırım demişsin, eee nerde telefon? Şimdi de gelmişsin aksini iddia eden yok diyorsun. Sadece fiyatla kendini savunmaya çalışıyorsun

Xiaomi Smart Band 8, 2023 yılında çıkmış bir cihaz. ilk çıkış yaptığında bu cihazın fiyatı 1800 TL miş. Bu cihaz 1 yılın ardından değerini kaybetmiş. 1000 TL olmuş.

Huawei GT 3 Pro, 2022 yılında çıkmış. GT 3 Pro fiyatı Xiaomi Smart Band 8 çıkış yaptığı zaman diliminde 5000 TL miş. Bu cihazın mevcut fiyatı 12000 TL. 

Huawei Band 8, 2023 yılında çıkmış. Huawei Band 8 fiyatı Xiaomi Smart Band 8 çıkış yaptığı zaman diliminde 1400 TL miş. Bu cihazın mevcut fiyatı 1200 TL. 

Her halükarda Xiaomi, Huawei Band 8 e kıyasla daha pahalı olmasına rağmen daha değer kaybetmiş

Şimdi gelmişsin kıyaslama hileli diyorsun, yahu o zaman çıkan cihazı o zaman çıkan ya da o zaman dilimine yakın cihazla kıyaslamışım. En doğru sensörlü cihazlar paylaşmışım ama sen diyorsun ki beni haksız çıkar buyur

2023 yılında çıkmış fiyatı Xiaomi Smart Band 8 dan ucuz ama daha iyi sensörlü cihaz, neymiş? Huawei nin sensörü daha iyimiş, üstte paylaşmışım daha pahalı cihazı, neymiş fiyat artınca sensör kalitesi artıyormuş

Xiaomi cihazları ilk çinde satılır daha sonra dünya genelinde satışına başlanır. İnceleme yapan birinin henüz kendi ülkesinde satışı olmayan bir cihazı incelemesi mümkün mü? Azıcık araştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inicio -- 16 Ekim 2024; 12:53:5 >

Ciddi sıkıntılar yaşadığını düşünmeye başladım. Apple iyidir, telefon alırım, kulaklık alırım, bilgisayar alırım, bu ürünleri güzeldir diyorum nerede telefon diyorsun. Ciddi manada sıkıntıların var. Ve inatla neyi ispat etmeye çalıştığını anlamlandıramıyorum. Tamam söz herkes Apple watch alacak bundan sonra. 10 bin liradan ucuz saat alan vatan hainidir, fetöcüdür, ırz düşmanıdır. Rahatladın mı? Fakirler ölsün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Lite modelini benim gibi yeni almış olan var mı? Pil sorunu olabileceğini düşünüyorum. Yönergelere göre neredeyse tüm özellikler kapalıyken 1 günlük cihazda yaklaşık 18 saatte %60 gibi batarya kullanımı oldu. Bitmek üzereyken taktım ve %100’den yine çok hızlı düşüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Devridünya kullanıcısına yanıt

Merhaba, ben de pazartesi akşamı teslim aldım. %75 civarındaydı ilk açınca. Dün akşam 1 saat yürüyüş moduna kullandım ve şarjı şuanda %59 seviyesinde. Şarjı hiç azalmıyor desem yeridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkür ederim.

Ben de ilk bakışta acelesi yok, nasıl olsa yaparız diye güncellemeyi yüklemeden önce denemiştim. Belki bununla alakalı olabilir çünkü yeni sürümden sonra benim pil yüzdem de az düşmeye başladı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.