Şimdi Ara

Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.118
Cevap
40
Favori
96.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

Peki sence F5 mi A54 mu. Honor 90 mi?

• fergusonnn kullanıcısına yanıt

Tabi ki F5... Tabi benim gibi sese önem vermiyorsanız.

• Arkadaşlar merhaba. Bugün itibari ile Nothing Phone 1 cihazımı satıp Poco F5'e geçmiş bulunuyorum.   Uzun zamandır Xiaomi kullanmayan biri olarak sormak istediğim bazı sorular var, yardımlarınızı bekliyorum;

1. Bu cihazda kendi launcher'ı ile ikon paketini değiştirmek mümkün mü? Google Play'den sevdiğim bir ikon paketini indirip kullanabiliyor muyum?
    2. Miui 14 ile gelen bazı widgerler cihazımda yok, bunları getirmek için ekstra bir ayar veya ekstra birşey mi yüklemem lazım yoksa bu durum normal mi?

Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.  

• 1.Farkli temalar var,ama nova launcer yuklerseniz istediginiz paketi yukleyebilirsiniz.

2.Farkli widgetler eklenebiliyor,ekrana uzunca basin cikar

kullandikca ogrenirsiniz...

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Nova launcher olacağını tahmin etmiştim. :)

Widgetleri gördüm ama atıyorum kare şeklinde hava durumu olan widget göremedim.

• Zaten telefon ekran koruyucu ile geliyor çıkartayım mı koruyucuyu? Herkes onunla kullanmıyor mu?

• Tempered glassin yanında o hiç bir şey bir telefoncuda bak istersen ne olduguna.Ben çıkarttım tempered glassi taktirirken.yeterince koruyucu değil.

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Ben 3 aydır kendi koruyucusuyla kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam son olarak şunu sormak isterim size

elimde xiaomi 12 düz modeli var

yurtiçi garantili,23 ay daha garantisi var

sadece ısınma sorunu nedeniyle değiştirmek istiyorum

bir arkadaş da F5 var, yurtiçi garantili 20 ay daha garantisi var

takas yapsam mantıklı olur mu?

Yada xiaomi 12 değerinde hangi model ile takas yapmak mantıklı olur?

tesekkurler

xiaomi 12 model cihazda bulunan işlemcinin ısı üretim değerlerine baktığımızda, F5 ile takas mantıklı olur, bence...

Tabi bu değerlendirmem, ısı değerleri itibariyledir.

Diğer özellikleri itibariyle, avantaj ya da dezavantajlarını ayrı ayrı ve tek tek ele almak gerekecektir.

Bu bağlamda da, takas seçenekleri içine, 13t pro modelini de alabilirsiniz. Çünkü 13t pro modellinde işlemcinin özellikleri iyi görünüyor. Ama ısı üretimi konusunda henüz doyurucu incelemelere rastlamadım.

Hocam Yurtdışı 13t yada 13t pro ikiside olur o zaman degilmi?

Burda da kayıt işi nasıl oluyor acaba?

Yurtdışından satın alındığında 20 bin TL kayıt harcı var. Yılbaşından sonra bu harç bedeli 30 bin TL'nin üzerine çıkacak.

Yurtdışından satın alıp da, kayıtsız kuĺlanmak sıkıntılı ya da mümkün değil ...

Direnç değişiminden sonra imei yükleterek kuĺlanılabilir. Ancak direnç değişimi, telefonu ampute etmek gibi birşey...

Bir de xiaomi telefonlara da server üzerinden imei değişimi konusunda çalışmalar olduğundan bahsedilmekte... Ancak böyle bir imkân sağlanır mı? Ya da ne zaman sağlanır fikrim yok doğrusu...

Yani özetle; takası yurtiçi kaydı bulunan telefonlarla yapmak en mantıklısı.

Anladım hocam

o zaman F5 yurtiçi olur demiştiniz

son olarak S22 düz yurtiçi ile takas da F5 mi s22 mi daha iyi olur?

S22'deki işlemcinin ısı değerleri hakkında kanaatim olmadığı için fikir belirtemeyeceğim.

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Ya dostum mahalle arasındaki telefonculardan alacağın en dandik temperli cam bile telefonun üzerinde gelen saçma sapan sıfır koruma içeren folyodan daha iyi.. 50 100 liraya al tak misler gibi kullan. Telefonun üzerinde gelenle kullanma, onun bir ekran koruması yok, o sadece kutudan idareten çıkan bir folyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 11 Aralık 2023; 14:45:31 >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt

Aynen

• pd.ufuk P kullanıcısına yanıt

Selam. Şu an için memnunum. Türk Telekom şebekesi zayıf çektiği için şarjı çok etkiliyor burada maalesef. Ama 5-6 saat civarları ekran alabiliyorum çok kasmadan.

• Arkadaşlar bu poco launcher yerine miui launcher ile değişim oluyor mu , bu poco launchera alışamadım

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.