Şimdi Ara

Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.118
Cevap
40
Favori
96.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

olmuyor hocam,extra nova launcer yuklemelisiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün telefonun ayarlar kısmına girince telefon hakkındanın üst kısmına telefon değerlendirmesi geldi .Size de geldi mi?

• 5 aylık yurtiçi kutulu faturalı garantili Poco F5 cihazımı satışa koydum. Ankaradayım, ilgilenenler detaylı bilgi için özelden yazabilir..

• Selam aleyküm telefonum redmi k60 f5 pro yani oyun oynar iken çağrı geldiğinde cvpladigim zaman direk arama ekrarina yonlendirio çıkıyor oyundan bunun çözümü nedir diğer telimde direk yukarda hoparlöre veriyodu bide ses herkeste hoparlör patlak gibi mi çıkıyor güya stereo hoparlör ama tizli kötü bı ses cikiyo

• sinanbaran1907 kullanıcısına yanıt

Telefonunuz redmi k60 mı f5 pro mu anlamadım

• Yurt dışı redmi k60 lakin poco global rom yüklü

• Poco F5 için HyporOs güncellemesi gönderilmiş. Kontrol ettim TR için düşmemiş.

POCO (@POCOGlobal) on Xtwitter
    Xiaomi HyperOS rollout starts on POCO F5! Owners of POCO F5 will be the first to experience Xiaomi HyperOS. Eligible users will receive the OTA update and be able to experience the new features. Release plans for other models will be announced at a later date. Follow us to get…
    https://twitter.com/POCOGlobal/status/1736646307366785401
  • dracofire kullanıcısına yanıt

Ben cihazı aldığım gün (19.07.23) tüm güncellemelere kapattım guncellersem yavaşlar diye( ios kullanırken öyle olmuştu) Sizce doğru mu yaptım ?

• Elinizi bu kadar korkak alıştırmayın !

F5 cihazda 7+ gen 2 işlemci var... Bu işlemci 4 nano metre inceliğe sahip olup, android 14 ve android 15 sürümlerini rahat rahat çalıştırabilecek bir işlemcidir.

Yani android sürümleri google tarafından verildiği için, android sürüm yükseltmeleriyle cihaz yavaşlar gibi bir endişeye kapılmanıza gerek yok.

İlaveten; bu cihaz MIUI 'den HyperOS'a geçeceği için, işlemcinin yetenekleri dahilinde cihaza ilave yetenekler kazandıracaktır.

Reklamları kapatın, gereksiz uygulamaları kaldırın ve keyfini sürmeye devam edin.

• Gönderilmiş demiyor Pek yakında sunulacağından bahsediliyor

Şuan global olarak 13 Ultra ya sunuldu

• bana miu 14.0.8 guncellemesi geldi,hyper os oncesi beyler....

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Globala yolladılar

eea ya da yollarlar

ocak ayında hyperos gelir muhtemelen

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Aynen ,cocukta samsung m14 var giris seviyesi telefon ,2 hafta once Android 14 aldi,bizimki de alir elbet diyelim...

• arkadaşlar merhaba,

poco f5 pro kullanıcısıyım orjinal cam koruyucusu kısa sürede hava yapıp kalkıyor, bayi de kullanılan kestirmelerden denedim o da kılıf ile uyumsuzdu o da aynı şekilde kalktı, tavsiye edebileceğiniz cam koruyucu + kılıf var mı bir biri için sorun yaratmayacak...???

• Kılıfınız, cam koruyucuya engel oluşturuyorsa, daha ufak bir cam koruyucu alın, ya da kılıfınızı değiştirin. Ben daha ufak alarak sorunumu öyle çözmüştüm.

• f5 eea stable pilota katılanlara hyperOS Yayınlanmış

yakında diğer kullanıcılara da gelir

• F5’te Call of Duty: Mobile (CODM) için akıcı (en düşük) grafikte 90 FPS desteği var mı? Çoğu Android 120 Hz olmasına rağmen nedense CODM’de belirli sayıda telefonlar 90 FPS ve üzerini destekliyor. F5’te durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 19 Aralık 2023; 14:2:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Var hocam,kasma su bu soz konusu degil,hic bir oyunda sorun yok....Sadece fotograf cekimi zayif o da o kadar degil....

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Aralik sonu,Ocak basi gelir ,umarim yazilim kaynakli sorunsuz gelir...

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Android 14 ve aralık güvenlik güncellemesi yok görünüyor

sadece Hyper OS Gelecek  

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.