Selam arkadaşlar. Telefonda PDF leri açarken default uygulamayı nasıl seçiyoruz? Ben pdf açacağım zaman sürekli 2 tane ... nokta şeklinde buton çıkıyor onlardan birini seçtiriyor. Hayır hangi buton hangi uygulama onu da anlayamıyorum seçip açmadan. Ben ms office ile açsın istiyorum ama okuyucu (mi tarayıcı) da çıkıyor illa her seferinde |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (352. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar poco x3 nfc 128 gb var, sorum şu; miui sürümü 12.5.7 telefon kapandı imei atılacak. Bootloader kilidi kapalıymış herkes yapmıyor, bu yapılabilir birşeymi? İmei artırmadan sürüm hakkında güncelleme yapalım yada yapmayalım diye bir tavsiyeniz varmı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar cihazımıza imei atıldı fakat bazı uygulamalarda cihazınıza root yapıldığı tespit edilmiştir uygulamayı kullanamazsınız deniyor yüklemeye izin vermiyor .Bunun çözümü var mıydı ayarlardan vs ?
-
Cihazınızda magisk var ise magisk hide seçeneğinden hangi uygulamalar uyarı veriyorsa onu seçerek geçebilirsiniz.
-
Son güncelleme sonrası ekran süresi bende çıkmıyor sizde de öyle mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tek elle kullanımı çok saçma yapmışlar deneyeniniz oldu mu ve 90 Hz bende yok ama bazı kişilerde varmış neye göre değişiyor bu bilgisi olan var mı acaba
Arkadaşlar merhaba
Poco X3 NFC 8/128 modeli kullanıyorum
Salı günü imei repair işlemi yapıldı ve 12.0.7.0 a güncelleme yapıldı şebeke gelmesi için12.0.5.0'da idi cihaz
Sizce 12.0.7.0'dan devam mı etmeliyim yoksa başka bir sürüme yükseltmeli miyim ? Şuan güncelleme olarak 12.5.7.0 görünüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazılım güncellemesinden değilde bu güç programının güncellemesi sonrası ekran süresi gitti
-
Doğrudur olabilir ben yeni fark etmişim demek. Peki bu tek elle kullanım özelliği vardı daha öncede ekranı komple küçültüyordu çok iyiydi, şimdiki ekranı yarıya sadece bölüyor bunu eski haline çevirebilir miyiz acaba ?
Arkadaşlar mobil veride ara sıra sıkıntı yaşayan varmı acaba? Telefonu kapatıp açtığımda anca aktif oluyor bu en son yazılımı attıktan sonra gerçekleşmeye başladı ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 22 Eylül 2022; 11:56:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başka bu sorunla karşılaşan yok mu?
Telefon çıktığı ilk aydan itibaren internet üzerinden satın aldım, daha bugüne kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım, ilk sayfada yapılacaklar listesi var onu uyguladım ve halen kullanmaya devam ediyorum.
Bende de bu durum var. MIUI 13 ilk geldiğinde wps destekli bir uygulama ile pdfleri açmaya çalışıyor. Alakasız izinler görünce hiçbirine izin vermedim. Üç noktalar çıkınca sağdakine basıyorum birkaç uyarıdan sonra tekrar deneyip onedrive'ınkiyle açıyor. Ben de bir çare bulamadım. Office yüklüyse sende önce Office uygulamasını açıp öyle dosyayı açmak en sorunsuz şu an için.
Bu arada artık wps falan yazmıyor mi tarayıcı yazıyor. Ama o istediği izinleri vermemekte kararlıyım. Yeni bir güncelleme gelsin diye bekliyorum. Diğer bazı sorunlarla birlikte düzelme olmazsa sıfırlayacağım telefonu.
Merhaba arkadaşlar ön kamera biraz bulanık çekiyor böyle bi sorun yaşayan varmı yoksa miui 13 ilemi olan bi sorun acaba
Uygulamalardan mi tarayıcının tüm verilerini temizleyin
Mi tarayıcıyıda bi daha açmayın
3 noktalı tercih kısmı normale dönüyor
Maalesef söylediğin yöntem işe yaramadı. Bunun yerine Okuyucu isimli uygulamayı kaldırdım önce ve mi tarayıcının güncellemesini sildim. Şimdi eskisi gibi oldu. Mi tarayıcıyı güncellemeyeceğim(nasılsa kullanmıyorum mecbur kalmadıkça). Yeni MIUI güncellemesi sonrası denerim bir daha.
Pardon ya verileri temizle yazmışım güncellemeleri kaldır yazacaktımquote:
Orijinalden alıntı: razielepicMaalesef söylediğin yöntem işe yaramadı. Bunun yerine Okuyucu isimli uygulamayı kaldırdım önce ve mi tarayıcının güncellemesini sildim. Şimdi eskisi gibi oldu. Mi tarayıcıyı güncellemeyeceğim(nasılsa kullanmıyorum mecbur kalmadıkça). Yeni MIUI güncellemesi sonrası denerim bir daha.
Playdende mi tarayıcının otomatik güncellemelerini kapattım kurtuldum
Miui çekilmez bi hal almaya başladı, önceden hoşuma giderdi özelleştirmeleri efektleri özellikleri
Artık kafasına göre takılıyor
Okuyucu uygulamasını nasıl kaldırdın hocam ben aradım uygulamalar içinde ama bulamadım
-
Ben de başlarda bulamadım. Okuyucu uygulamasıyla bir PDF açtım izinleri vererek. Sonra adına ne diyorduk hatırlamıyorum ama arka planda çalışan tüm uygulamaları küçük pencereler halinde gördüğümüz ekrana geldim(tam ekran kullanırken, uygulama açıkken aşağıdan yukarıya kaydırdım ekranı). Okuyucu uygulamasının küçük ekranının üzerine basılı tuttum ve üç seçenek çıktı diye hatırlıyorum. Oradan çark şeklinde olan ayarları simgeleyen simgeye tıkladım. Aşağıda kaldır seçeneği çıktı. Bastım kurtuldum. Belki bu son kısmı tam hatırlamamış olabilirim. Ama o ayarlara tıkladıktan sonra açılan uygulama ayarı sayfasından bir yerden kaldır dedim.
Arkadaşlar miui 13 nasıl acaba indirip yükleme konusunda kararsızlıklarım var. Temiz kurulum yapmaya üşeniyorum cidden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X