Temiz kurulum yapsak acaba düzelir mi hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (354. sayfa)
-
-
hocam sen dene bende ona göre yapayım ben çok kafaya takmıyorum
-
Valla ben taktim ya hocam yapacam herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunuda bir deneyin, ona gore hard reset atarsınız Çözüm olarak İnternet bağlantısını kapatın uygulamalar listeleniyormu bakın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonu direk uçak moduna aldım yine aynı hocam.
Karanlık modu aktif ettikten sonra Ayarlar'a giriyorsun ve sonra Karanlık mod yazıyorsun arama yerine ve orada çıkan sonuçların arasından Daha Fazla Karanlık Modu Ayarları'na tıklıyorsun ve uygulamalar çıkıyor mu bunuda deneyin
Onları önceden denedim hocam yine denedim yine aynı. Bence sorun farklı. Hard reset atarız da onda kesin geçer mi ama.
tekli uygulamalar yazısının üzerindeki çizgiye basılı tutup yukarı kaydırın liste geliyormu bunuda deneyin yoksada maalesef temiz kurulum
Yok hocam çizgi fln yok zaten. Temiz kurulum nasıl oluyor acaba
-
Hard reset için buradan yararlanarabilirsiniz. TR cihazi için. Daha sonra çözüm olursa paylaşırsaniz sevinirim.
Poco X3 Hard Reset
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 2 Ekim 2022; 19:31:26 >
Aynı sorundan ben de şikayetçiyim. Renkler falan bir tuhaftı. Buradan bir arkadaş renkler için bir özellik olduğunu söylemişti(kapatılmıyor). Yani o renkler duvar kağıdına göre otomatik ayarlanıyor.
Bende de karanlık mod sıkıntılı. Bende de aynen sadece Amazon uygulaması karanlık modda çalışıyor. Tr rom kullanıcısıyım. Seninki ne? Acaba tr romlulara özel bir sorun mu merak ettim.
Sıfırlama yapmadan önce bekliyorum belki düzelten bir uygulamanın güncellemesi veya yeni bir MIUI düzeltme güncellemesi gelir mi diye. Yeni bir MIUI güncellemesi sonrası düzelme olmazsa temiz kurulum yapacağım mecbur.
Dediğini yaptım ama oda olmadı hocam. En iyisi format atmak. Acaba işe yarar mı ya boşu boşuna da uğraşmak istemiyorum.
-
Evet hocam chromede fln renkler tuhaf geliyordu. Temayı değiştirdim düzelmişti. O sorun değilde bu karanlık mod olayı cidden sıkıntı. Bende de tr rom var yani ekstra birşey kurmadım ayarlardan guncelledim. Hard reset yapacağım yapacağım da boşu boşuna yapmak istemiyorum hocam ya.
Zaten ilk başta hard reset yapmak daha mantıklı performanslı stabil sorunsuz temiz kurulum kullanmak için, eğer ayni sorunu yaşamaya devam etsen bile daha iyi bir kullanım deneyimi yaşarsın hiç olmazsa ona yarar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 2 Ekim 2022; 20:2:47 >
hard resette neler siliniyor
Fabrika ayarlarındaki gibi değil yazılımsal sorunlar olmasın diye herşey silinir altta nasıl yapılacağını anlatan link bıraktım uygunsa yaparsınız.
Tr cihazım var 13 e güncelledim tuş seslerini nasıl kapatabilirim bi kaç yere girdim olmadı basarkenki ses tonundan bahsediyorum yazı yazarken bide ekran kayiyor gibi sanki uygulamalar bunu nasil kapatabiliriz teşekkürler şimdiden.
Ses titreşim , Ek ayarlar içerisinden istediğinizi kapatın. Ekran kayma olayını anlamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X