Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.457
Cevap
139
Favori
613.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçe yetiyorsa poco f4 ve f4 gt'ye bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt
    5G geçiş için çok var 5 sene kullanacaksan ancak o zaman belki, ıpx cok da önemli mi yani işlemci ram performans dan sence bence islemci ram yeterli olsun gerisi boş seni ileriye taşıyabilecek cihaz işlemci ve ram olayıdır. Gerisi bence önemli degil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tşk ederim arkaşlar cevaplar için

x3 pro, redmi 10 pro ve a52s arasında kaldım şuan

• evohan kullanıcısına yanıt

bende x3 nfc, 11 pro arasındayım. 10 proyu neden düşünüyorsunuz 11 pro yerine

• 11 pro ile puanları aynı nerdeyse ve 10 pro nun işlemci daha iyi sanırım ayrıca ekran özellikleri bataryada daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 19 Ekim 2022; 11:32:29 >
  • Bunla karıştırdı sanırım.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-11-pro-plus-5g.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani bu telefon güzel ama 10 pro ile arsında yinede 2-3 bin tl lik bir fark göremiyorum pek

• Arkadaşlar 2 gündür ses kısma tuşu kendi kendine basıyor. Ses kısma tuşu sanki dokunmatikmiş gibi dokununca bile dibine kadar sesi kısıyor. Dokunmadan da kısıyor kendi kendine. Hatta telefonu kapattıktan sonra açarken fastboota giriyor telefon ses kısma tuşundan dolayı. Yok mu bunun çaresi sinir oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 28 Ekim 2022; 16:9:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Sadece ses kısma da varsa kirlenmiş olabilir
    Eski bir diş fırçası ile devamlı açıp kapatarak temizleyin kolonyalı mendil ile fazla içerisine kaçmadan etrafını temizleyin nemli kalmasın yani

• Arkadaşlar miui 13 güncelledikten sonra game turbo kayboldu telefonda, özel özelliklerde ve hiçbir yerde yok. Miui 12 de vardı

• RedManetics kullanıcısına yanıt
    Bende de gitmişti apk olarak indirip yükledim
    https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/game-turbo/game-turbo-1-1-3-release/game-turbo-1-1-3-android-apk-download/

Bu linkten deneyebilirsin

• Bu cihaza virüs programı yüklemeye gerek var mı ya da tavsiyesi olan

• Arkadaşlar merhaba poco X3 NFC 8 ramli model kullanıyorum

Şuan 12.0.7.0 rom var Endonezya

güncelleme olarak 12.5.7.0 var sizce güncellemeyi yapmalı mıyım ? Telefonda kasma ısınma performans sorunu vs oluyor mu ?

• rdydm kullanıcısına yanıt
    Kendi içerisinde virüs programı var gerek yok temizlik, optimizasyon, virüs hepsi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 1 Kasım 2022; 20:52:40 >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam

• kağan48 kullanıcısına yanıt
    MIUI 13 güncelleyin sorunlardan kurtulun akıcılık artsın. MIUI kendi uygulamaları içerisinden reklamları tavsiyeler kapatın. tum güncellemeleri tamamıyla yapıp cihazı kapatın. Sorunsuz kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 1 Kasım 2022; 20:53:55 >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de başladı kanser etti

çözüm bulabildiniz mi

• bu cöp cihazı hala kullanan var mı? hatırladıgım kadarıyla ekranı igrenc derecede soluktu..

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt
    2 yıldır kullanıyorum iyi ki de almışım. Herşeyiyle çok memnunum. Kamera ve oyun performansı güncel pek çok cihaza taş çıkarır.

• tenoralthings T kullanıcısına yanıt

sana cühenna ugramamıs demek ki.. hayret.. muska falan mı yazdırdın? normalde cinler telefonu ele gecirmis ve kendi kendilerine ekrana dokunma yapıyor olmaları gerekirdi..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 2 Kasım 2022; 11:17:18 >
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.