Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.457
Cevap
139
Favori
613.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tus takimi tonlari ve dokunma sesleri kapali hala ses cikartiyor cozemedim hocam ekran kayma derken sanki boyle uygulamalar arasi geciste akicilik yok gibi nasil tarif etsem uygulama uzuyor sanki kayis gibi 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crazyboy93 C kullanıcısına yanıt
    Ekran ayarlarından yenileme hızını kontrol edin. Onu yükseltin. Klavyedemi yazarken yoksa rehberde tuş takımı kullanirkenmi ses geliyor

• dahool kullanıcısına yanıt
    Klavye hocam tik tik kapatamadim sesi anlamadim .

Klvaye de ayarlara girin, tercihler içerisinden tuşa basıldığında ses çıkar vb. Ayarları kapatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 3 Ekim 2022; 17:23:38 >
    Teşekkürler hallettim hocam anca bulabildim orayı :)

Klavye olarak gboardmı yoksa swiftkeymi önerirsiniz.

Kalvye derdim yok fazla gboard gayet iyi benim için kendi isteğinize kalmış ekstra başka klavye kullanmak isterseniz siz bilirsiniz. Harici bir uygulama yüklemek istemem. Memnunum.

• Ben format atıp kurmuştum MIUI 13'ü. Karanlık mod uygulamalarda çalışmıyor evet. Eski sürümde dandik de olsa çalışıyordu. Yani boşuna reset atmayın karanlık mod için. Bence kendileri iptal ettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam o zaman boşu boşuna sıfırlamaya gerek yok. Bende onu soracaktım valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissMacHoOo -- 4 Ekim 2022; 12:55:38 >
  • Ios'daki emoji paketini yüklüyorum temalardan ama yazı karakterini de değiştirdiği için sms'lerde vs altı çizili yerlerde kayma oluyor.

Sadece emoji değiştiren tema var mıdır?

• mi flash ile rom atamıyorum

sürekli hata veriyor

can not found file flash script hatası?

• sanırım indirdiğim romda sorun var

ama nasıl cözülecek?

• Yurtdışı cihaz alip İmei kapanan var mi?

• Hocam benim kapanmıştı , Tr Tool Pro ile IMEI işlemi yapıldı , fabrikasyon , sıfırlama güncelleme sorunsuz

• Selamün aleyküm arkadaşlar
    Poco X3 NFC 8 ramli model kullanıyorum
    Cihazda bir sorun var 2 kere oldu suanlik cihaz bazen takılıyor miui yazısından tekrar açılıyor hiçbir şey olmamış gibi
    Sorun nedir format fayda sağlar mı ? IMEIden önce bu sorunu görmedim 12.0.5.0 vardı o zaman

• kağan48 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeleri yüklemeyi deneyin, google play, güvenlik güncellemesi, MIUI sürüm güncellemesi bunlar. Tamamlamak için yeniden başlatması gerekebilir. O aşamaları gecemeyince takılıp kendini kapatıyor olabilir.

• Telefonu Tr 12.5.7'de bıraktım. Poco launcher da v2. Sanırım iyi yaptım çünkü xiaominin telefonu iyileştirme ihtimali batırma ihtimalinden daha az. Custom rom kurmayacama göre en iyisi telefon ölene kadar böyle kullanmak

• Arkadaşlar x3 pro alınırmı halen güncelleme nereye kadar son bunlarda, eski kullanıcılardan stabilite yorumu alabilirmiyim

• evohan kullanıcısına yanıt
    Poco X3 Pro güncel cihaz alabilirsin. Daha performanslı bir cihaz Android 13 ve MIUI 13-14 alacağı kesin MIUI 15 bile alabilir. Poco X3 GT gayet iyi cihaz onada bakabilirsin.

x3 pro da 5 g yokmuş gt ye baktım ondada ipx sertifikaları yok valla ne yapcam şaşırdım x4 lere bakıyorum onlarda işlemci kırpmışlar resmen :)

• 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.