Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.457
Cevap
139
Favori
613.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hem ben de hem kuzenimde aynı telefon var. Hiç ekran dokunmatigi ile ilgili sorun olmadı. Servise keyiften gönderdim, garantisi bitiyordu bi temizlik bakım olsun diye :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • son android güncellemesinden sonra NFC ile ödeme yapamıyorum.

var mı bu sorunu yaşayan?

ayarlarda SIM cüzdan seçili. NFC açık. mobil banka NFC ayarları açık. pos makinasına tutuyorum. ödeme yapmıyor ???

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt

Ben de kullanıyorum ekran kendi kendine çalışmaya başlamıştı güncelleme yaptım gitti birçok uygulama yüklü oyun oynamak için kullanmıyorum işim gereği çok telefonla konuşan biriyim sesi çok iyi ve yüksek ben memnunum sadece güncellemeler sonrası biraz batarya performansı düştü güncellemeye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakupkaratas255 Y kullanıcısına yanıt

ekran kendi kendine calısmaya basladıysa onu cinler ele gecirmis demektir.. o saatten sonra yazılım güncellemesi bir seye yaramaz.. 1 hafta olmaz, 10 gün olmaz, 20 gün olmaz fakat cinler mutlaka geri döner.. yabancılar buna hayalet dokunma diyorlar ben musallatlı ekran diyorum..

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

bu olduktan sonra ya ekranı degistireceksin ya telefonu komple degistireceksin.. fakat musallatlı xiaomi telefonu da musallatını söylemeden baskasına satmak günahtır..

bu durumda ekranı değistirmek aklı selim olanı yapmak olur.. mümkünse orjinal olmayan bir yan sanayi ekran orjinal ekrandan daha güzeldir ve tekrar cin zaptına gecmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 2 Kasım 2022; 16:49:14 >

• timsahhh kullanıcısına yanıt
    Rootluumu telefon

• oceannn12 kullanıcısına yanıt
    İmei repair yapıldı. Sonrasında NFC kullandım.
    Güncelleme sonrası yapamadım.

Bu akşam sıfırlama yapıp tekrar deneyeceğim.

• timsahhh kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçeneklerini kapat o da olmazsa magiskden gizleyince olur diye düşünüyorum bende de güncelleyince çalışmamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceannn12 -- 2 Kasım 2022; 16:54:22 >
  • TheRed kullanıcısına yanıt

İnternette ses açma ve kısma tuşlarına aynı anda 3-4 kez basarak sorunun düzeldiğini okudum ve işe yaradı ama ara sıra yapmaya başlayınca tekrar uyguluyorum düzeliyor çok ilginç. Siz de deneyebilirsiniz.

Bir de kulaklık jakından kaynaklandığını söyleyenler vardı. Ben genelde Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Dandik bir kablolu kulaklığım var. Arada kullanıyorum. Dün kulaklığı taktığımda ses gene kısılmaya başladı. Jakdan da olabiliyor sanırım gerçekten. YouTubeta kulak temizleme çubuğunu sokup temizleyen bir adam gördüm sorunun düzelmesi için. Ben de soktum temizledim. Şu an bir sıkıntı yok.

Ama MIUI 13'e güncelledikten bir süre sonra bu sorun başladı yazılımsal bir sorun mu anlamadım.

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt

Mart ayında güncelleme yaptım o zamandan beri sıkıntı yok, iyi şimdilik kendi kendine biryerlere girmiyor

hacim bu cihazlara guncelleme yapilmaz yahu.. miui 12 0 2 kullaniyorum hala zaten romlar bug dolu bir de xiaomi ram hizlariyla oynayip iphone gibi bilerek yavaslatiyormus bazi modelleri.. dikkatli olun telefonu tospagaya dondurup elinize vermesinler.. Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] 

• zaten bu modeller artik yeterince eskidi bu seviyede olan yeni modeller amoled ekran disinda hic mantikli degil.. islemcileri kiytirik.. amoled koyduklari icin islemciden calmislar hepsinde.. benim tahminim yakin zamanda bu cihazi ve note 9 proyu tospagaya cevirme guncellemesi gelebilir.. dikkatli olun patlatmasinlar telefonlari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 2 Kasım 2022; 21:48:4 >
  • Ben özellikle amoled ekran olmasın diye bu cihazı aldım eski telefonum samsung s9 garati bittikten 3 gün sonra amoled ekran yandı bu telefonu amoled ekran olmadığı için aldım samsung ekranımda çizik dahi yoktu

Samsung telefonun ekranına bir sürü para verip orjinal ekran ile değiştirdik 8 ay sonra amoled yanığı oldu kısmen

ben de amoledi sevmem IPS en güzelidir..

• Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

Arkadaşlar, bu ekran fotoğrafında en üstte solda saatin sağındaki simge hangi uygulamanın simgesi?

Ne yapsam da bu simgeyi yok edemiyorum. Yukardan kaydırınca da hiçbir uygulama görünmüyor. Yardımcı olabileceklere teşekkürler.

• maviufuklar M kullanıcısına yanıt
    NFC hocam

• maviufuklar M kullanıcısına yanıt
    Bildirim çubuğunu indirip sağa kaydırın NFC aktif ediliyor. Hangi uygulama kullanıyorsa simge görünüyor muhtemelen. O uygulamayı bulup kapatabilirsiniz. Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

• dahool kullanıcısına yanıt

Çok sağol kardeş, haftalardır uğraşıyordum, kaç kişiye sordum, kimse bilmiyor, nihayet kurtuldum şu simgeden.

Zaten NFC kullanmıyorum.

A101 uygulamasını yeni indirmiştim, onun simgesi sanıyordum, onu da komple kaldırdım, yine olmadı.

Sağolasın.

• Kıymetli arkadaşlar,
    Poco X3 Pro,durduk yere kapanıyor.Açılırken Poco ekranı geliyor.Sonra tekrar kapaniyor.Bu süreç tekrarlı şekilde yarım saat kadar devam ediyor sonra kendiliğinden açılıyor.2 haftada bir bu şekilde oluyor.

Sebep ne olabilir acaba ? Teşekkürler.

• bde B kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı cihazmı?

• Selam
    Flash sms'leri nasıl kapatabilirim ?

• 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.