Tamam işte ona basılı tutunca da yukarıdaki ekran görüntüsündeki bilgi ekranı çıkıyor yani dediğiniz gibi uygulamayı varsayılan yapmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tamam işte ona basılı tutunca da yukarıdaki ekran görüntüsündeki bilgi ekranı çıkıyor yani dediğiniz gibi uygulamayı varsayılan yapmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hiçbiri varsayılan değil zaten ama dediğinizi denedim maalesef işe yaramadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet işte varsayılan zaten yok sorun orda. Ama yine de dediğiniz gibi yaptım tahmin ettiğim gibi olmadı. Teşekkürler siz de uğraşıyorsunuz ama galiba bir hata var bekleyip göreceğiz artık ya da alışkanlıkları değiştireceğim bir şekilde uygulama içinden açacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum yıllar oldu bu cihazları kullanıyorum. Bu uygulama da çok eskiden beri var. Bu sürümden sonra olduğuna da eminim önce böyle bir şey yoktu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Miui 13 ile ekran kullanım süresi takibi kaldırıldı. Rootlu cihaz ise magisk modülü ile yüklenebiliyor. |
Evet hocam maalesef. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ha anladım belki de ondan kuramamışımdır o zaman yeni alternatiflere yönelmek lazım ya da mecbur premium alcaz |