Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.457
Cevap
139
Favori
613.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamam işte ona basılı tutunca da yukarıdaki ekran görüntüsündeki bilgi ekranı çıkıyor yani dediğiniz gibi uygulamayı varsayılan yapmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    İngilizce olmasa daha iyi olur, neyse en altta varsayılan temizle yapın. Moon olanda olmaz ise mi belgede varsayılan temizleme yapın. Sonra moon basılı tutun onu seçsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt

Hiçbiri varsayılan değil zaten ama dediğinizi denedim maalesef işe yaramadı.

Varsayılanı sileceksiniz ki basılı tuttuğunuz da hangisini istiyorsanız o ana uygulama olacak. Yani telefon olmadan yapabileceklerim hepsini yaptım.

Evet işte varsayılan zaten yok sorun orda. Ama yine de dediğiniz gibi yaptım tahmin ettiğim gibi olmadı. Teşekkürler siz de uğraşıyorsunuz ama galiba bir hata var bekleyip göreceğiz artık ya da alışkanlıkları değiştireceğim bir şekilde uygulama içinden açacağım.

Moon verilerine temizleyip tekrar aynı işlemleri deneyim moona ekran tıklayın gelsin izinleri verim sonra o ekranda tekrar aynılarını deneyin bir yerde yanlış yapıyorsunuz ama normalde sorun yok belkide yazılımınzda eksik bişey var ondan oluyor

Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum yıllar oldu bu cihazları kullanıyorum. Bu uygulama da çok eskiden beri var. Bu sürümden sonra olduğuna da eminim önce böyle bir şey yoktu.

• Merhaba, cihazımın parmak izi okuyucusu bayağı süredir çalışmıyor. Sensör mü bozuldu yoksa soket yerinden mi çıktı bilgim yok açıkçası.

Bu durumda ne yapmak gerekir? Format attım hatta custom rom bile attım ama çözüm olmadı. Başına böyle bir şey gelip de çözen var mı acaba .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda parmak izi aktif görünüyor mu, Tuş fiziksel olarak bastığınızda kullanılıyor mu, ekranı kapatıyor mu yani. Rom ve fabrika ayarlarına döndürmenize rağmen çalışmıyorsa yazılımsal olmadığı aşikar. muhtemelen parmak izi sensörü yani tuş takımı değişecek. Bu şekilde çözüm olur. Başımıza geldi garanti kapsamında değişim oldu.

Cihazım yurt dışı. Ayarlarda parmak izine dair hiçbir şey yok. Muhtemelen sensör arızalandı. Evet tuş çalışıyor ekran açıp kapatmayı sorunsuz gerçekleştiriyor. Aslında parmak izi olmadan kullanmaya da alıştım ama parmak izi de güzel bir hizmet sonuçta. Yeni sensör alıp değiştirmek gerek diyorsunuz yani. Öyle yapacağım o zaman teşekkür ederim

Evet aynısı olmuş bizimkisi ile yurt dışı ise teknik servis yolu görünüyor. Bir kaç yere sorup sağlam ve uygun fiyat olan bir yerde yaptırmanız iyi olur. bizde kullanmadık işe yarıyan bir işlev.

Bir şey daha sormak istiyorum siz yetkili bir abiye benziyorsunuz pil kullanım kısmında ekran süresini göremiyorum. Sebebi ne olabilir ?

Android 12

MİUİ GLOBAL 13.0.1

😄😉

Pil altında ekran kullanım, uygulama kullanım süreleri gösteriyor. Benim pek işime yaramadığı için pek alakalı olmadım, tam bilmiyorum eskiden vardı diye duymuştum. Ayrıca digital denge diye Google ait bir bölüm daha var ben onu durdurdum. Orası da size bilgi verebilir. Bir bakın isterseniz.

Miui 13 ile ekran kullanım süresi takibi kaldırıldı. Rootlu cihaz ise magisk modülü ile yüklenebiliyor.

• Vita Es Muorte kullanıcısına yanıt
    Ne saçma bir iş yapmış Xiaomi... Vallahi pes yahu

Evet hocam maalesef.

• Arkadaşlar merhabalar ben bir süredir Youtube Music Vanced kullanıyordum birkaç gün evvel uygulama çalışmamaya başladı herhalde güncel değil diye sildim ben güncellemeyeli epey değişmiş Vanced Manager üzerinden kurulum başlamış ordan kurmayı deneyince de miui optimizasyonu kapat diye uyarı veriyor yok mudur bunun çözümü optimizasyonu kapatayım dedim ona da güvenemedim farklı uygulamalar üzerinde hata verir falan diye. Var mı bu işi çözebileceğim bir yöntem cihaz yurtdışı cihazı bu arada ama miui 12 kullanıyorum hâlâ 13 için pek stabil değil dedikleri için güncellemedim

• MrCellad M kullanıcısına yanıt
    Herkesin kullandığı orijinal youtube vanced iptal oldu diye biliyorum. İnternettekiler sıkıntılı olabilir güvenlik açısından.

• Marcus Glory kullanıcısına yanıt

Ha anladım belki de ondan kuramamışımdır o zaman yeni alternatiflere yönelmek lazım ya da mecbur premium alcaz

• 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.