Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.457
Cevap
139
Favori
613.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 aydır telefona hiçbir güncelleme gelmiyor. 13.0.1'de kaldık. Güvenlik güncellemesi gönderin bari eyyy Xiaomi! 1 Ağustos güvenlik güncellemesinde kaldık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marcus Glory kullanıcısına yanıt
    Hayır öyle bir durum yok ben problemsiz kullanıyorum. Allah eksikliğini göstermesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    O zaman siz eskiden yüklemişsinizdir.

teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Kaldırıldığı yetmedi: YouTube Vanced'e büyük darbe
    https://shiftdelete.net/youtube-vanced-buyuk-darbe

• Vanced manager indirip buradan youtube vanced ve micro g kurup kullanabilirsiniz. MIUI optimizasyonu nasıl yapılacağını gösteriyor yönlendirmeler ile. Sadece destek durduruldu güncelleme almıyor. Ama sorunsuz kullanılıyor. Şu an. Resmi uygulama linki

YouTube Vanced

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 11 Ocak 2023; 19:3:33 >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Biraz daha beklemen lazım MIUI 14 alacak gibi duruyor.

• Merhaba herkese. Benim cihaz 12.5 sürümünde. Açıkçası korkudan 13.0.1e hic geçmedim. Ha bire bildirim geliyor ama hep reddettim. Benim için batarya performansı çok önemli. Daha önceki araştırmalarımda 13.0.1in pil ömrünü kisalttigini, bazı özelliklerin olmadigi şikayetleri vardı. Bu yüzden ben de 13.0.1e geçmedim. Şuan cihazdan çok memnunum ve çift hat kullanıyorum. Biri şahsi hattım diğeri şirket hattım. Sizce 13.0.1 nasıl? Geçmeye değer mi yoksa Büyük bir pişmanlık mı yaşarım sizlere soruyorum... Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercekmanyak G kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi yapın bence yeni tasarım özellikler birde güvenlik açısından. Bir kaç ayar temizlik yapıp stabil kullanırsınız. MIUI 14 alacak bir cihaz ona hazır olmuş olur.

• Yurtidisi cihaz Sifirlayinca IMEI ucarmi acaba deneyen oldu mu ?

• Poco x3 NFC de Kalıcıdır, sıfırlanmaz, silinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 14 Ocak 2023; 12:34:49 >
  • Poco launcher 4.0 tüm sürümlerini başarıyla yükledim ancak 13 ocakta çıkan 4.38.1.976 olan sürümü yüklerken telefon uyumlu değil hatası veriyor.

Yaşayan var mı ?

• 2020 Kasım'da aldığım cihazımın bataryası öldü galiba. Bu kullanım tamamen sosyal medya içerir. Kesinlikle oyun vs oynamadım. Video izlemeyi seven biriyim. Bu düşüş sizce normal mi ? %100 şarjla 3 saat sosyal medya bana aşırı kötü geldi ... Yorumlarınızı bekliyorum.
    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

• Arkadaslar bizim tellere guncelleme yapmamak gerek a10 surumlerin birine donun keyfinize bakin en kotu 8 saat ekran alirsiniz surum endonezya 12.0.7 durum bu 2 saat pubg gerisi sosyal medya youtube parlalik otomatik pubg de yarida anlik

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

kullanim full 4g wifi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZumrutAnka -- 23 Ocak 2023; 3:16:31 >
  • POCO X3 NFC Android 12 tabanlı  MIUI 14 güncellemesini alacak.
    POCO X3 NFC,
    Android 13 güncellemesini almayacak. V14.0.0.2.SJGMIXM ' sürüm numarası ile gelecek 2023 ikinci çeyreğinde dağıtılmaya başlanacakmış bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 31 Ocak 2023; 22:0:53 >
  • Telefon saçma sapan şeyler yapmaya başladı , dokunmatik kendi kendine çalışıyor , hayalet ekran gibi simgeler üst üste görünüyor bazen , romla ilgilimi yoksa donanımsalmi acaba, başına gelen oldumu hiç ?

• sawash35 kullanıcısına yanıt
    Hepsinin tek sebebi güncellemeler. Bir üst modele geçelim diye telefona etmediklerini bırakmıyorlar. MIUI 13 kullanıyorum rezalet ötesi şu anda.

• arkadaşlar merhaba poco x3 için ince uçlu dokunmatik kalem tavsiyesi alabilirmiyim rica etsem

• Arkadaşlar şarj aletine ihtiyacım var. Orijinal istiyorum. Bir kaç yerden bakıyorum ama orijinal olup olmadığına emin değilim. Bulduğum linki buraya bırakıyorum. Tavsiyesi olan varsa link atarsa sevinirim.
    https://www.hepsiburada.com/mi-xiaomi-poco-x3-arj-cihazi-seti-33w-xiaomi-poco-x3-p-HBCV000021FC71?magaza=Worldway&url_src=and-product-detail

• Şu mi video denen rezil uygulamayi kaldirip baska bir sey kursam olur mu.
    Reklam sacma sapan seyler gosteriyor

• murat1981pls kullanıcısına yanıt

Mx player kullan.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Redmi note pro aldim ama daha gecem3dim

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.