Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.457
Cevap
139
Favori
613.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazdan şüphen olmasın hemen hemen hepsi ayni cihaz orijinal sayılır yada orta üst seviyedir ama benim tavsiyem hem daha ucuz hemde deprem bölgesi satıcisi olması sebebi ile bu satıcıyı tercih etmen olur...
    https://www.hepsiburada.com/mi-xiaomi-orjinal-turbo-arj-aleti-33w-redmi-note-8-9-10-pro-p-HBCV000021FC8J?magaza=AtlsElektronik&url_src=and-product-detail
    Yada daha iyi puanı yüksek bir satıcı dersen de bu var..https://www.hepsiburada.com/mi-xiaomi-orjinal-turbo-arj-aleti-33w-redmi-note-8-9-10-pro-p-HBCV000021FC8J?magaza=AtlsElektronik&url_src=and-product-detail
    Tabiki son karar senin iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilim_ -- 27 Şubat 2023; 22:2:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tüm Xiaomi cihazlar için pil ve performans Ayarı. (Redmi, Poco Cihazlar için de uygundur.)
    Videoyu tam ekran izleyiniz.
    Mi 10T cihaz ayarları ile yapılmıştır.
    Ayrıca Xiaomi uygulamaları örn; Dosya yöneticisi vb. ayarlardan reklamları. tavsiye al. kapatabilirsiniz.

Xiaomi Pil ve Performans Ayarı

• Telefonun ana kamerası çok bulanık çekiyor. Geniş çekim net çıkıyor. Üç gündür böyle. Bezle falan sildim ama faydası olmadı, lenste kir falan da gözükmüyor.

Lens kirli, temizleyin diye uyarı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 4 Mart 2023; 16:46:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marcus Glory kullanıcısına yanıt
    Toz girmiş demekki yani içi açılıp temizlenmesi gerekir tabii kötü çekim yapıyorsa servisde bakılır. Ama şunu deneye bilirsiniz. Hoparlör temizleme ayarlar içersinden bulup belli bir süre çalıştırıp deneyebilirsiniz. Oradaki titreşim belki temizlenmesine yardımcı olur yoksa. servis hariç başka türlü düzelme imkanı olmayabilir.

• Arkadaslar daha onceden xiomi kullanicisiydim fakat instagrama story atarken videoyu cok bozuyordu dusuk kalite atiyordu. Bu nedenle iphone gecmistim. Az once denemek icin annemin redmi note 10 u ile full hd video cekip telefonun kamerasindan. Sonra story olarak attim. Ve video yu hic bozmadan ayni kalitede attigini fark ettim. Xiomide ki bu sorun duzeltildi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • POCO X3 NFC Global V14.0.1.0.SJGMIXM güncelleme yayınlanmış. Yavaş yavaş global cihazlara bu sürüm numarası ile dağıtılmaya başlanır. TR cihazlarada yakında gelir.

• Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]Teknoloji İzleyoutube
    Xiaomi Getapss Uygulamasını Kaldırma 2023 Xiaomi getsapp nedir ? Telefonda kaldırılmayan uygulamalar How To Remove Get Apps From Mi Phone - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=YWs-gi70HU0&feature=youtu.be
  • Akşam miui 14 güncellemesi geldi şarj az diye yüklemedim 1 saat sonra telefonun şarjı dolunca yükleyeyim dedim güncelleme gitmiş
    Sonrasında sosyal medyada yd cihazı olanlar miui 14 yüklemesin ımeı ler gidiyor diye bir video izledim ımeı,si giden modeller arasında poco yoktu ama miui 14
    Yükledikten sonra sorun yaşayan varmı

• Bugün yükledim miui 14. Cihaz biraz daha stabil oldu ve az bir hızlanma farkı var pil tüketimide azalmış imei,yerinde duruyor hiç bir sorun olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deksuri -- 14 Mart 2023; 23:26:24 >
  • TR rom da gelsin artık. Telefonu sıfırlayacam. İki kere sıfırlamak istemiyorum. MIUI 14 gelsin de sıfırlayalım ya.

• deksuri kullanıcısına yanıt

Rom yükleme linki var var mi?

• Arkadaşlar acil yardım bilmem ne anahtarı diye bir şey geldi önüme acep ne dedim aktifleştirdim ama anamı ağlattı resim koyuyorum bundan nasıl kurtulacağım acil yardım lütfen
    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

• tom_bombadil kullanıcısına yanıt
    Ayarlar, Erişebilirlik seçeneklerinden menüyü kapatın. Oradaki bir ayarı açmışsınız sanırım

• Zorla uygulama kullandirtmak nedir ? Birakamadi şunu...

Getapp (Mi Pickup) kendi market uygulaması sürekli karşıma çıkıyor. Bildirimleri kapadım menülerde karşıma çıkıyor, ne yapabiliriz?

Uygulama arama menüsünde ana ekranlarda getapp ile arama yapın vs göze itici gelen bir şekilde monte oldu...

Poco X3 NFC var Miui 14

BL kapalı.

*14 sürümü için karşılaştığım sorunlar;

Ekranı uyandırma çift tıklama bazen çalışmıyor/geç algılıyor

Uygulamaların bir kısmında yazı gereken yerlerde klavye çıkmıyor (trendyol mobil)

Migros uygulamasında yanıt vermiyor hatası başladı uygulama içinde

Kendi açımdan eskiden var olan bildirim sayıları yoktu şimdi hangi uygulamada ne kadar bildirim var sayısı çıkıyor

• ibraxi kullanıcısına yanıt

hocam telefonu yedekleyip sifirlama yapin

reklamlari,tavsiye almalari kapatin,facebook,instagram vs uygulamalari pil ayarlarindan uygulama pil tasarrufundan arka plani kisitlayi secerek kapatin,extra ram i kullanin.gelistici ayarlarindan animasyonlari 0.5 yapin.getupps up arka plan etkinlilerini kapatin,10 saat ekran suresi alirsiniz...

• TR cihazlarina geldi mi miui 14 ?

• brkbskc kullanıcısına yanıt
    TR daha gelmedi. Bekliyoruz.

• brkbskc kullanıcısına yanıt
    Geldi ben yükledim ne fark var diye soracaksınız hiç bir fark yok MIUI 13 olmuş 14 o kadar gözle görülebilecek bir fark yok sosyal medya veya oyun için kullanmadığımdan ağır kullanıcı olmamamdan sebep pil süresi içinde değişen bir şey yok...
    Ama mutlaka arka planda iyileştirme yapılmıştır...

• nfc özelliğinin çok fazla şarj yediği duyumunu aldım. henüz test etme şansım olmadı

• 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.