< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (364. sayfa)
-
-
Gelse bile peşinde bir sürü sorunu getiriyor ben hala miui 12.0.7 deyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de bu şekilde yorumlar duydum, işlemci sattığım bir telefoncuya sorduğumda telefonda zamanla diğer parçaların da ısınması sonucu pil değiştirseniz bile pilin uzun gitmeme sorunu oluyor. Pili değiştirmek tek başına çözüm değil
arkadaşlar selam
poco x3 kullanıyorum ama büyüklüğü ve ağırlığından şikayetçiyim. oyun oynamadığım için boşuna ağırlık taşıyormuş gibi hissediyorum :)
nfc olan boyut ve ağırlık anlamında en küçük cihazlar hangileridir?
-
iphone se al hocam :) Marka ve özellik belirtmemişsiniz. Çok genel olmuş...
-
41 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç iPhone kullanmadım.
Yine Android fp cihazı ne olabilir acaba?
Realme 8
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa romu da çıkmış bugün hala TR gelmedi.
-
Bende bir hareket yok şu an. Bakalım gelsin de telefona bir format atayım aldığımdan beri aynı devam ediyorum 2.5 yıl oldu neredeyse. 13 ü aldıktan sonra hiç güncelleme gelmedi diye hatırlıyorum bu da son güncellemesi olur artık %99.9
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim ev internetim 1 haftadır bozuk olduğu için şu an güncelleyemeceğim. Telefonun internetini harcamak istemiyorum :)
Bana daha güncelleme gelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yükledim hiçbir değişiklik yok. Sadece ayarlar kısmının ikonları değişmiş o kadar. Bomboş bir güncelleme.
Bana da hala gelmedi güncelleme. Ya en azından 13 güncellemesi ile ortaya çıkan saçma sapan fps düşmesi olayını çözmüşlerdir umarım. Brave den mi kaynaklı pek sanmıyorum açıkçası bazen telefon durduk yere kasıyor gibi oluyor ekranı kilitleyip tekrar açıp normal devam ediyorum
Garantisi bitmiş olanlariçin miui endo promeo 14.0.1 (odex/deodex) tavsiye ederim.
-
Güncelleme gelmeyen arkadaşlar için söylüyorum. Güncellemeleri önceden al seçeneğini açın belki bir faydası olur. Ben pilot tester için form doldurmuştum belki o yüzden bana erken gelmiş de olabilir, bilemeyeceğim.
-
Ben yapmadım ama bana da şimdi geldi indirmeye başladım
Ben de şu an ilk bakışta sizin yazdığınız gibi gördüm ki simgeler daha kötü olmuş .d Neyse bir daha güncelleme falan gelmez zaten akşama bir format atayım hazır bu ara vaktim varken. Telefonu formatlamak bilgisayardan on kat zor geliyor valla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X