Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.457
Cevap
139
Favori
613.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunla işiniz yoksa gereksiz ağır bir telefon taşıyorsunuz bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu yeni gördüm. Yaklaşık 1 yıldır x3 india modeli yani nfc siz nfc modeli kullanıyorum. Geçen hafta 14 sürümünü aldım. Telefondaki akıcılık inanılmaz arttı bana göre. Sadece biraz kısa süreli animasyonlar eklemişler. Daha önce de adbshell ile dahili uygulamaları kaldırmıştım. Şuan güzel. Ama uzun süredir yaşadığım problemleri sormak istiyorum. Ekran yenilemeyi 60hzye çekmeme rağmen şarjım günü zor bitiriyor. Önceden akıllı saat kullandığım için bt sürekli açık bırakıyordum artık bırakamıyorum emiyor şarjı. Sizde de böyle mi? Bir de kamera performansı ilk zamanlardaki gibi değil gibi emin olamıyorum kamera beni çok yormaya başladı. Net çekim yapması için çok uğraşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Djarum Menthol kullanıcısına yanıt

hocam yedekleyip telefonu sifirlayin sarji duzeliyor.

• NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    Evet oyunla işim yok ama performans benim için önemliydi aldığım zaman redmi note 9 pro ile arada kalmıştım bunu tercih ettim ekranın 120 Hz olması benim için bir artı idi bugün film dizi izleme ve indirme USB otg ile HDD atma dahil bir çok işimi hallede biliyorum e-posta e-alisveris bankacılık hizmetlerini hiç saymıyorum bile çok şükür bu güne kadar beni pişman etmedi konu ağırlık ise bir süre sonra insan alışıyor fazladan 20 Gr ma iyi forumlar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şarj etmeme sorunu nedeni ile servise verdim. Kronik sorun olan flex kablosu hatası oluyor dediler kasa eğilmesine bağlı, ekran ve arka kapak değişimi ile birlikte olması gerekir deyip ücret ₺1400 çıkardılar. Hiç açılmıyordu telefon mecburen kabul ettim. Hata mı ettim bilmiyorum. 2 haftadır poco x3 yokluğunda iPhone 5 ile idare ediyorum mecbur kalınca idare edilebiliyormuş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 27 Mart 2023; 5:5:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 2.5 sene oldu telefonumdan memnunum ancak bir sorunum var Vodafone ve Türk Telekom çift hat kullanıyorum internet çekiminde bariz sorun görüyorum bu telefonun aynı evde başka telefonlarda sorun olmazken bende sürekli bağlantı kopuyor aylardır çözümde bulamadım kronik bir sorun mu bu yoksa bir ince ayarı var mıdır 13.0.1.0 Türkiye son güncellemesi yüklü aylardır

• TR güncellemesi hala gelmedi :( 14 gelse de formatı atıp kursam diye bekliyorum ama çok gecikmedi mi güncelleme :(

• brkbskc kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]
    Güncelleme geldi herkese düşmemiş olabilir ama zaten gözle görülen bir şey yok ne yaptılar ise arka planda kaldı bence güncelleme yapıp bir değişiklik gören olursa bana da haber versin lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilim_ -- 28 Mart 2023; 1:36:59 >
  • mavilim_ M kullanıcısına yanıt

üstte kendi yorumumda bahsettim hocam. ana ekran yazı tipleri biraz büyümüş sanırım ve akıcılık artmış. birkaç tane de gereksiz animasyonlar koyulmuş. artık bi uygulamadayken ana ekran tuşuna basınca ana ekrana değil önce menüye yönlendiriyor eğer menüden açtıysanız harici bi değişiklik 2 haftadır görmedim

• absfr A kullanıcısına yanıt
    Evinizde telefon tam çekmiyor olabilir. Benimde aynı sorunum var maalesef evin içinde yavaş dışarı çıkıp ölçüm yapıyorum 90+ gösterebiliyor.

• Bu hafta TR romu gelecek gibi duruyor, Endonezya romu çıkmış bugün.

• MIUI 14 ile beraber android 13 gelmeyecek miydi? Neden android 12'de kaldı?

• maviufuklar M kullanıcısına yanıt

Ben orijinal batarya ile değiştirdim hocam. Kesinlikle 1 gram iyileşmedi. Hiç tavsiye etmem para tuzağı.

• AnthemSY kullanıcısına yanıt

Hocam uzun zaman olmuş ama çözebildin mi sorununu? Aynı sorun bende de var ve ne yaparsam yapayım düzelmedi.

• Kronik sorun sanırım güncellemeler tamam,pil sabahtan öğlene yetmiyor pil

• bugra69 kullanıcısına yanıt

MIUI 14 Endonezya Stabil kurmanızı tavsiye ederim. Sonrasında debloat yapabilirsiniz.

MIUI 14 ile birlikte MIUI 13'e kıyasla kesinlikle stabilite ve pil anlamında iyileşmeler var.

• Bi türlü çıkmadı TR romu :( çok yavaşlar

• Aytamal A kullanıcısına yanıt
    Sorun telefonda değilmiş. Operatörle alakalı. Çekmiyor baz istasyonunu kaldırmışlar sanırım

• Arkadaşlar son zamanlarda canımı sıkan bir soruyu sormak istiyorum. E devletten veya başka yerden pdf dosyası açmaya çalıştığım da karşıma mi tarayıcı fln geliyor belgeyi zar zor açıyorum. Halbuki telefonda hem office 365 yüklü hem de adobe reader. Fotoğrafları ekledim. Diğer seçeneğine tıklayınca ikinci resimdeki şey çıkıyor.

• Mi tarayıcının bütün verilerini temizleyiniz. Kullanmıyorsanız durmaya zorlayınız. Google play den otomatik güncellemeleri kapatınız. Bu şekilde pdf açınız. Önünüze mi tarayıcının olmadığı seçenekler gelecek. İstediğinizle açınız. Ben Google drive kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.