Şimdi Ara

Xiaomi Pocophone F1 1999Tl Migros (Bölgesel olabilir) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
4
Favori
19.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankamall’deki görevli GOP Migros’ta 1 adet var demişti ama telefonla aradığımda kalmadı dediler artık aramıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

note 8 pro al geç. GPU bir tık zayıf kalabilir 845'e göre ama cpu aşağı yukarı aynı.

Alıntıları Göster
    Hem sentetik hem canlı testler, denemeler "aşağı yukarı" değil de epey fark olduğunu gösteriyor. Hem performans hem ısınma hem de pil tüketiminde. Ayrıca Redmi serisinin 7. ve 8. Note modelleri ciddi sorunlu çıktı. Pro'da da böyle bir şey yaşanma ihtimali yok değil. Note 8 Pro bu F1'in kamera ve NFC dışında gerisinde iken aynı parayı ona vermenin mantığı yok. 9T ile çok yakın fiyatlara piyasaya girip hızla eriyen bir telefondan bahsediyoruz tesadüfi değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Hem sentetik hem canlı testler, denemeler "aşağı yukarı" değil de epey fark olduğunu gösteriyor. Hem performans hem ısınma hem de pil tüketiminde. Ayrıca Redmi serisinin 7. ve 8. Note modelleri ciddi sorunlu çıktı. Pro'da da böyle bir şey yaşanma ihtimali yok değil. Note 8 Pro bu F1'in kamera ve NFC dışında gerisinde iken aynı parayı ona vermenin mantığı yok. 9T ile çok yakın fiyatlara piyasaya girip hızla eriyen bir telefondan bahsediyoruz tesadüfi değildir.

Alıntıları Göster
    Bir telefondan tek beklentin oyunsa poco phone mantıklı olabilir. (Çok ciddi gözle görülür performan farkı olacağını düşünmüyorum) Ben toplam paket olarak baktığımda 2000 tl ye poco phone almazdım. Note Pronun Kamera, Nfc, IP52 sertifikası, ekran kasa oranı avantajı ve daha iyi ekranı var. Herşeyi geçtim pocophone estetik bir cihaz değil. Tercih meselesi. Kendi telefonum honor play bende var diye övmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 6 Ocak 2020; 9:58:33 >

• Poco'nun kronik sorunları olmasa bu fiyata alınabilir bir cihazdı tasarımı eskide kalsa bile. Fakat benim bu kadar bütçem olsa yine de gidip Poco ya da Redmi Note 8 Pro almazdım. Hali hazırda Mi A3 kullanıyorum, alternatif olabilecek şekilde Mi 9 Lite ve Mi 9T'den başka cihaz göremiyorum. Ayrıca yakın zamanda Oppo Türkiye ekibinin haklarını satın aldığı Realme Türkiye yeni cihazlar getirecek onları da beklemekte fayda var diye düşünüyorum.
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Sahibinden de Türkiye garantili neden bu kadar uygun hocam , bunlar kullanılmış ürünmü acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul Kartal 1 adet vardı, dün satın aldım.
    Kullanıp kullanmamakta kararsızım.

• Dokunmatik şikayetleri nedeniyle almadım

• bu kadar sorunları dile getirilen cihazı neden arıyorsunuz migroslarda? anlam veremiyorum, ucuz da değil yani 2000 bandında alternatifi çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Poco'nun kronik sorunları olmasa bu fiyata alınabilir bir cihazdı tasarımı eskide kalsa bile. Fakat benim bu kadar bütçem olsa yine de gidip Poco ya da Redmi Note 8 Pro almazdım. Hali hazırda Mi A3 kullanıyorum, alternatif olabilecek şekilde Mi 9 Lite ve Mi 9T'den başka cihaz göremiyorum. Ayrıca yakın zamanda Oppo Türkiye ekibinin haklarını satın aldığı Realme Türkiye yeni cihazlar getirecek onları da beklemekte fayda var diye düşünüyorum.
    merak ettim note 8 pro 'yu almayıp mi 9 lite ya da mi 9t tercih ederdim demişsiniz. nedeni nedir? note 8 pro , mi 9 lite'tan çok daha iyi bir performans sunuyor, her iki telefona göre batarayası daha iyi. ancak mi 9t ile performansı kafa kafaya .. 9t ile note 8 pro zaten aynı kategoride telefonlar da değil kıyaslamak doğru olmaz, 9t'nin fiyatı 3000 bandına yakın, 9 lite 2500, note 8 pro 2000 lira. tek amoled farkı var ki, bence o da bir artı değil , bir kazaya uğrarsa amoled ekranlar çok pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

merak ettim note 8 pro 'yu almayıp mi 9 lite ya da mi 9t tercih ederdim demişsiniz. nedeni nedir? note 8 pro , mi 9 lite'tan çok daha iyi bir performans sunuyor, her iki telefona göre batarayası daha iyi. ancak mi 9t ile performansı kafa kafaya .. 9t ile note 8 pro zaten aynı kategoride telefonlar da değil kıyaslamak doğru olmaz, 9t'nin fiyatı 3000 bandına yakın, 9 lite 2500, note 8 pro 2000 lira. tek amoled farkı var ki, bence o da bir artı değil , bir kazaya uğrarsa amoled ekranlar çok pahalı.

Alıntıları Göster
    Mediatek işlemcili cihazı kullanmam için çok hatırlı birinin hediye vermesi lazım, aksi taktirde hediye gelse bile satarım. Mobil chipset dünyasında en başarısız bulduğum firma. Performansı iyi işlemcileri var fakat enerji tüketimi konusunda ki sıkıntılı olması ve Mediatek firmasının chipset kodlarını geliştiricilere açmaması sebebiyle cihaza yeterli müdahelenin yapılmaması durumlarını kabul edemiyorum.

• Arkadaşlar ben bu telefonu 14 aydır kullanıyorum ve hala kullanmaya devam ediyorum dediğim gibi ekran dışında başka hiç bir sıkıntısı YOK!!
    Boş hürafelere inanmayın...
  • Atladparkda 3 tane kalmış isteyen alabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Molla31 -- 8 Ocak 2020; 13:21:22 >
  • Valla telefon bu fiyata on numara. Mate 20 pro gibi amiral telefon olan biri olarak begendim. Dandik kundik seyleri sildim. Batarya harcanan programlardi da sildim kapattim.

Bu fiyata bu kur ile cok iyi fiyat. Artik telefonlari imei kayit fiyatina gore dusunecem birazda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Molla31 M kullanıcısına yanıt
    Telefonu atlasparkta AVmde buldum aldım

• Bu telefon için Spigen marka kılıf, piyasada 5D, 9D vs. olarak satılan ekranı tamamen kaplayan camlarla uyumsuz. Köşelerden ekran koruyucuyu kaldırıyor.
    İnce ve tam kaplamayan nano camlarla kullanılabilir.0||
  • İng kredisi ile alınıyor mu

• matsipik M kullanıcısına yanıt
    Evet alabilirsiniz vade farksız 10 taksit

• quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

Evet alabilirsiniz vade farksız 10 taksit
    Her mağaza da oluyor mu

• matsipik M kullanıcısına yanıt
    migros ta oluyor evet

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.