Şimdi Ara

Xiaomi Pocophone F1 64gb 3899 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
11.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 299 dolarlık telefonu 620 USD'ye satıyorlar, çok güldüm vallahi hahahah.

"Ama vergi..." diye başlayıp ithalatçıların saçmalığını savunacak gencolar başlığa bekleniyor...
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Kur diye birşey var araştırın bence o 1000 tlye satilan zaman ile şimdiki vergileri kuru karşılaştırın

Çok sevdiğiniz Apple'a bakalım iphone 6 çıkış fiyatı 2349 en pahalısi plus 128gb 3249 peki çıkması üzerinden bir yıl geçen iPhone x 10.000 tl yeni modeller 15000 ile 20000 arası fiyatta değişmesi bekleniyor

Ülkenin durumunun farkına varın belki ithalatçılar bu durumu firsat bilip fiyata daha fazla kar koyuyorlar ama ülkede ki enflasyondan haberiniz varmı 1 yıl önceki yumurta fiyatı bu seneki ile aynimi

Akkoyunlar gibi bim zam yapmış orayı boykot edelim gibi saçma şeylere girmeyin ülkenin durumunu görün

Not: yorum hepsini kendi üstüne alma genel olarak yazdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 dolar değil miydi la bu tel ?
  • Ne güzel fiyattan gelmiş öyle. Ama bunlar bu fiyata bunları satamayacağına göre yakında fiyatı düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

Xiaomi gibi marka eskiden 1000 TL bile. Çok görünürken şimdi 4klar fırsat oldu.. Bu markaya bu parayı vermek. Mantıksız.
    her zaman bir f/p markası olacaktır, bir zamanlar huawei idi, sonra xiaomi,asus,lenovo oldu , sıradaki tahminim honor markası olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafayalazı

Bekleyin 1.5 - 2 aya kadar 2500 den bulursunuz, net bilgi yayın
    Herkes bu düşünceyle mi6 yı 1600-1700 gibi almayı planlıyordu, ama gel gör ki...

Hee inş 2000'e kadar iner orası ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan bile 2700 e 64 gb satanlar var muhtelif yerlerde, 2900 a ise 128 gb mevcut, tahmin ediyorum ki 2500-2600(64 gb) bandinda fiyat oturacaktır.

• İşte BUNA YENİ TÜRKİYE Diyorlar... Akp nin getirdiği Nokta bu.. Zam zam Zam....

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz şeylerde haklısınız mevcut durumumuzda böyle şeyler bir nebze normal karşılanabilir ancak modeller arası fiyat dengesizliği de bulunmakta aşağıda vereceğim. Her şeyi anlarım kur arttı şu oldu bu oldu falan filan bunları bir kenara bırakalım aşağıda Xiaomi'nin amiral gemisi modelinin güncel kurdan hesaplanılan cihaz ücretini çıkardığımızda satış fiyatı ile arasında 877 TL fark var ancak ne hikmetse Pocophone F1 oncan çok daha ucuz bir cihaz olmasına rağmen cihaz fiyatı ve satış fiyatı arasında tam 2034 TL fark var. Bu fiyat farkı gerçekten uçuk bir fiyat farkı bunun açıklaması sizce ülkenin içinde bulunduğu durumla mı alakalı ? Bence modeline göre fırsatçılık yapılıyor. Tamamen kendi fikrim tabii ki sizinde fikrinizi almak isterim belki de ben yanlış düşünüyor olabilirim.

Pocophone F1 Yurtdışı Fiyatı 300 Dolar x 6.22 = 1866 TL - Satış Fiyatı = 3900 TL Aradaki Fark 2034 TL
    Mi 8 SE Yurtdışı Fiyatı 270 Dolar x 6.22 = 1680 TL - Satış Fiyatı = 3200 TL Aradaki Fark 1520 TL
    Mi 8 128 GB Yurtdışı Fiyatı 470 Dolar x 6.22 = 2923 TL - Satış Fiyatı = 3800 TL (İthalatçı Garantili) Aradaki Fark 877 TL

Ekleme: Migros 3900 TL olan fiyat yine iyiymiş ya , Var mı arttıran beyler ?

4469 TL

4479 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 20 Eylül 2018; 14:41:16 >

• Bu cihaza bu parayı vermek için kuştan beyin nakli yapılmış olması gerekir. Bu çakma xiaomi türkiye 6 aya kalmaz kepenkleri indirir.
  • kur mur bahane vatandaşa itelemek şahane,valla ben 2-3 ay beklıcem ıllakı elındekı stokları bıtrmek ısteyen bı fırma kampanya yapacak su dandık telefonlara 3 k ustu vermek sacmalık kaldı kı kendılıgınden sacma sapan zamanda bozuluyor,elımde mı4 vardı cok uygun fıyata almıstım 1.5 sene kullandım bıgun kendı kendıne ıflas ettı çin menselı telefonlara cok para ödemeye değmez max 2 k ,keske apple 3 k cıvarı olsa alsak ama yapacak bısı yok
  • Bilgilendirme yapayım kimse farketmemiş bu telefon Xiaomi tarafından desteklenen ve alt sanayisi şeklinde üretilen bir telefondur ama biz de fiyat girenler satış yapmaya kalkan firmalar avm ler mağazalar distribütörler bir şeyden anlamadıkları için telefonun ismi Xiaomi PocoPhone F1 olarak satışa konmuş olay şu siz hiç Renault 'un yan sanayisi olan Dacia markar araçların Renault Dacia Duster olarak satıldığını gördünüz mü görmediniz ama ülkemizde maalesef Xiaomi PocoPhone F1 görüyorsunuz..
  • İthalatçıların sazan avlaması bu fiyat. 2500 2600 civarına fiyatı oturur.

• Arkadaslar bu fiyata gidin lg g7 alin. Çok daha iyi

• Xiaomi MI5 ile basladim cok memnun kaldigim icin MI MIX2 ile devam ediyorum hala taksitlerini ödüyorum. Ancak sahiplerinden para almadigim hatta para odedigim cihaz icin fanboyluk yapacak değilim dogruya dogru Xiaomi nin mevzusu ucuza iyi cihaz satmalariydi 3K bandini asan bir Xiaomi anlamsizdir. Alinir mi bence alinmamali luzumsuz. Artik eskidendi cook eskiden diyebiliriz.

• fuckophone
  • E ülkede herkes fiyat artışlarını, kur farkını, vergileri vb bahane edip yiyecek-içecekte gramaj düşürüp zam yapınca bu tür cihazlarda da eksiltme yapamayınca fiyata abandılar.

Xiaomi artık bitti benim gözümde bu fiyatlara. Meizu çok daha mantıklı.
  • Bu xiaomi iphonun birebir çakması yaw nasıl müsade ediyorlar buna

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.