Şimdi Ara

Xiaomi Pocophone F1 64gb 3899 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
11.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taklitler aslını yüceltir, felsefesi ile hareket ediyorlar galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bu fiyata xiaomi satmiyor Türkiye'de. Alamayacaksınız ki fiyat düşecek. Ben sahsen pocophone'da fiyat olarak 2500 lira altını uygun olarak görüyorum. O seviyelere dusmeden alinmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hahaha Ucuz ve iyi performanslı diye çıkan çan çin çon ding dong wing won marka telefonlar 4 bin tl neredeyse
  • Kasası çöp telefona bu fiyatı çekenler bu millete marka altında ne yazsam gider diye düşünüyorlar galiba. Kesinlikle talep olmazsa fiyat düşer ama internetteki fiyatı ve epey puanını gören sazanlar atlayıp piyasa yaptırırlar bu telefona

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

hahaha Ucuz ve iyi performanslı diye çıkan çan çin çon ding dong wing won marka telefonlar 4 bin tl neredeyse
    Cin con dong olmayanlar 7000 olunca normal hocam

Yani firmada degil kabahat

Bizim vergi sistemimiz ve de dis mihraklarin! dolari arttirmasi sebep

• quote:

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

Cin con dong olmayanlar 7000 olunca normal hocam

Yani firmada degil kabahat

Bizim vergi sistemimiz ve de dis mihraklarin! dolari arttirmasi sebep

Alıntıları Göster
    Yalan onlar inanma
  • Bu fiyata bu telefonlar iyi mi

• Bu fiyata bu telefonlar iyi mi

• Fedöcü migros.

• vay be... 2 gun once nkte 8 aldim 2750 den. yeni xiaomiler bu fiyatlari gorecekse yandik demektir.

• Fak fuk fon

• 300$ dolari 7 den hesaplasan bile 2100 eder hadi KDV ÖTV üstüne bide MTV koy gene 3899 TL etmiyor. Nereden tutsan elinde kalan bi durum. Anlam veremiyorum ne ara böyle oldu piyasa.

• Sakın bu fiyatlara almayın arkadaşlar 3600 verdikten sonra mi 8 alınır.
  • yurt dışında 300$ olan telefon için ülkemizin özel şartları da düşünülünce istenen bu miktar çok ekonomik kaçıyor !!!! ben bu rakamı çok az buluyorum satıcı arkadaşlarımız büyük fedarlıklar yapıyorlar bizleri bu ürünü sunarken isterim ki daha çok kazansınlar birden zengin olsunlar mesela bu 300$ lık plastik lcd ekranlı cihaz en az 5000-5500 hatta 6000 bandında filan satılsın !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

yurt dışında 300$ olan telefon için ülkemizin özel şartları da düşünülünce istenen bu miktar çok ekonomik kaçıyor !!!! ben bu rakamı çok az buluyorum satıcı arkadaşlarımız büyük fedarlıklar yapıyorlar bizleri bu ürünü sunarken isterim ki daha çok kazansınlar birden zengin olsunlar mesela bu 300$ lık plastik lcd ekranlı cihaz en az 5000-5500 hatta 6000 bandında filan satılsın !!!!
    Pocophone neden pahalı söyleyeyim mi ? Tek bir sebebi var BİZLER yüzünden pahalı. Çünkü telefon daha gelmeden "abi Pocophone geliyor..." deyip her gün forumlarda yazıp, gördüğümüz her yere o kadar çok sorduk ki, bunu ithal edenler bulunmaz hint kumaşı sandı. Bu kadar millet soruyursa bize gelen rakamın 3 katından giydirelim bu kekliklere dediler. Xiaomi MI 8 gibi Premium bir telefonu alamayanlar için çıkardı Pocophone'u, yani Amoled olmasın ama ses gelsin diyenlere çıkardı ama o kadar efsane oldu o kadar çok konuşuldu ki ithalatçılar da şaşırıp Mi 8'den bile pahalı satmaya başladılar.

Telefonnun 128 GB'lığı şu an Dubai'de 1900 TL civarında, Bizde 3800, yani NET olarak 2 katı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkan -- 5 Kasım 2018; 14:33:3 >

• Üstteki mesajları okumadım ama çinden getiren arkadaşım şu an 2000 binliradan satıyor. Şu an için kayıp yapılamıyor. 8 ay kullanmA süresi var. İllaki oda yapılır o süre içinde

• Şu an Ukraynadayım Ayın 14ünde geleceğim. 2500 Tl ye gelirken alabilirim isteyene
  • UmutcanDemirbas kullanıcısına yanıt
    Ukrayna da ne kadar bu cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

Xiaomi gibi marka eskiden 1000 TL bile. Çok görünürken şimdi 4klar fırsat oldu.. Bu markaya bu parayı vermek. Mantıksız.
    Burası donanım haber. Büyük bir çoğunluğu marka fanatikliği yapıp gereksiz cihazlara dünya kadar para vermek yerine f/p ürünlerine para verir. Ha xiomi olmuş ha oneplus olmuş , önemli olan mevzu o parayı hak edip etmediği. Xiomi ve oneplus gibi ürünler muadillerinden her zaman çok daha ucuza ürün satan markalardır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.