Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nubia z17 yi güncellerken bozmuştum ustalarla iletişim de kuramadım bu telefonu alınca eskiyi düzelttim. Onu ucuza satmaktansa bunu fiyatında satayım dedim.

Önümüz kış yaşadığım ilçede kışın hayat durgun oluyor ekonomik sebepler başta yani.

Yoksa cihaz mükemmel bildirimleri şarjı arayüzü jest hareketleri tam benlik. Benim tek hoşuma gitmeyen şeyi kamerasında optik zum olmamasıydı.

Eğer düşünüyorsanız tavsiye ederim,

Çin romlu z17 kullanıyorken aklım hala onda aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilker23_89 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 kasımda honor 8x satılacak onun fiyatı 1699 TL gibi bir fiyat olacak onun çerçeveleri daha ince onu görüp öyle alın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Bende de mi 5 var. F1 in kamerasının fiyatından fazlası olmadığını düşünüyorum. Ayrıca screen bleeding, touch sensor problemlerini de duyunca almaktan vazgeçtim sayılır. Bu fiyata iyi ama beklentimi karşılamaya yetmiyor.

2 yıldır Gps'i çalışmayan, orijinal bataryasını bulamadığım, 1.5 yıldır ghost screen li mi 5 kullanıyorum. Satış sonrası destek o kadar da iyi değil xiaomide.

• Pocophone F1 Miui 10 Stabil geldi. Güncellemeleri kontrol edin eğer görünmüyorsa aşağıdaki linkten indirip kendiniz kurabilirsiniz. Bende öyle yaptım. Veriler silinmiyor. Güncelleme boyutu 590 MB

Link:http://bigota.d.miui.com/V10.0.4.0.OEJMIFH/miui-blockota-beryllium_global-V9.6.25.0.OEJMIFD-V10.0.4.0.OEJMIFH-931a14f8bc-8.1.zip

Not:Alıntıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seymen69 kullanıcısına yanıt
    Evet tahminimden ağır, bu nedenle orjinal içinden çıkan ince kılıfla kullanıyorum. Eğer kalın bir kılıf taksam ağırlığı rahatsız edebilir diye düşündüm. Fakat pili ben lg g4 den çok çektiğim için herşeye değer dedirtiyor. Dün sabahtan bu akşama kadar şarja takmadan idare ettim. Batarya muhteşem geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydayd -- 1 Kasım 2018; 21:36:0 >
  • rizaun R kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler.degisiklikler baya var menuye pil yuzdesi flnda gelmis
    ★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wara -- 1 Kasım 2018; 23:18:8 >
  • Bu dosyayı indirdikten sonra nasıl yüklüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Bu dosyayı indirdikten sonra nasıl yüklüyorsunuz?
    Ayarlarda Sistem güncelleme bölümünde sağ üstteki 3 noktaya basın. Oradan güncelleme paketini yükle seçin dosyayı gösterin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemeyi yükleyen arkadaşlar. birkaç günlük kullanım sonucu ekran açık kalma süreleri ile ilgili bilgi verirmisiniz? önceki sürüme göre pil kullanımında değişiklik olacak mı?

• aydayd A kullanıcısına yanıt
    Evet batarya efsane gerçekten. 1 haftadır kullanıyorum 2 kere şarja taktım sadece ve bana göre baya kullanıyorum oyun radyo falan.
    Güncellemeleri dosyadan yüklemek yerine yayınlanmasını beklesek ne kadar sürede gelir ?
  • Arkadaşlar poco miui nun kırpılmış versiyonunu mu kullanıyor yoksa normal mi ? Yani sanal tuşlar olmadan el hareketleri , uygulamalara şifre koyma , ikinci alan , ikinci uygulamalar gibi özellikler var mı ?
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    full miui hocam. bütün özellikler mevcut;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizaun -- 2 Kasım 2018; 10:02:46 >
  • Hocam 3.kez yazıyorum birisi yardımcı olsa cok sevineceğim
    Cihazın kronik sorunu var mı? Yoksa yurtdisina cihazı almaya gidecegim. Tesekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, şimdi yükledim. Sanki kamera performansı daha iyi. Görüntü keskinliği artmış gibi.

Birde android yama seviyesi ekim 2018 olmuş,cihaz çok iyi oldu.

• Seymen69 kullanıcısına yanıt
    Ben ülkeyi falan değişip, kapatıp açtım gelmedi. Öyle olunca elle yükledim, bakalım pile etkisi olacakmı? Genelde her yeni sürüm pili daha tüketir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F1E2312B

Hocam 3.kez yazıyorum birisi yardımcı olsa cok sevineceğim
    Cihazın kronik sorunu var mı? Yoksa yurtdisina cihazı almaya gidecegim. Tesekkurler.
    yok hocam bir sorunu tipi ve kalın alt çerçevesi var ancak tasarım göreceli bu fiyata böyle performansta cihaz yok, tek sıkıntısı netflix'de düşük çözünürlükte görüntü oynatması onun haricinde bir problemi yok. nereden kaça alacaksınız acaba?
  • alabilirsin 3 kisi aldi tanidiklardan bir sikinti yok,2 kiside bu hafta sonu alacak.(tavsiyem mi official magazasindan alman yada aliexpresten alicaksan yine mi magazasindan alman garanti tum mi olan ulkelerde gecerli oluyormus.
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Cok sağolun hocam öncelikle. Tasarimi gayet güzel gözüküyor aslinda mi6 alicaktim ama kronik sorun doluymus o yuzden vazgectim. Netflix kullanmiyorum zaten. Endonezya dan alacağım gibi görünüyor.

• wara W kullanıcısına yanıt
    Hocam cok teşekkürler öncelikle. Endonezya dan almayi düşünüyorum. Yani oradaki mi shoptan alirsam tr garantili olarak kullanabileceğim cihazımı doğru mu anladım?

• ordaki durumu yinede bi sormanda fayda var,zaten orjinal magazalari ile spot piyasada cok fazla bir fiyat farki yok yurtdisinda . mi magazadan almak daha mantikli. Gecen sene cinden aliexpresten online xioami magazasindan redmi note 4 almistim ,4 ay sonra arizalandi restart atma fln basladi kendiliginden. rusya xiaomiyi aradim dedim boyle boyle gonderin dediler gonderdik yaptilar. 3 ay sonra tekrar ayni hata verdi yine yolladim ana kartla ilgili sorunmus telefonu degistirdiler (benimki siyahti ,altin gonderdiler ama olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.