Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TEB kartin var ise bankamatiklerden direk grivna cekebiliyorsun.yoksa dolar gotur . havalimanindan cikinca taksiciler var yazdigim adresi not alin yada resmini cekip gosterin 5 dolar verseniz sizi goturur . 5 km bir mesafe (normalde kievde 1km ye 4 grivna aliyorlar yani sizi 1 dolara goturmesi lazim 1 dolar=28 grivna.ama turist oldugunuzu ve dil bilmediginizi varsayaraktan max 5 dolardan fazla vermeyin.) gideceginiz yer zaten AVM
  • Holk kullanıcısına yanıt
    Ben de mi5 ten geçtim, ekran boyutu hariç herşey çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rizaun R kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl memnun musun guncellemeden redmi note 5 kullananlar memnun değildi pil kullanımı nasıl düşüş falan yok değil mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Miui10'a geçince pil kullanımı arttı. Şimdi pili daha hızlı tüketiyor. Umarım android 9 ile eskiye döner. Eski haliyle neredeyse 2 gün gidiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Miui10'a geçince pil kullanımı arttı. Şimdi pili daha hızlı tüketiyor. Umarım android 9 ile eskiye döner. Eski haliyle neredeyse 2 gün gidiyordu.
    Bunu neden yaparlar arkadaş ya. Çok can sıkıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her telefonda aynı, her güncellemeden sonra şarj daha az gidiyor

• Miui 10 çok şarj tüketiyor. Miui 11 daha çok tüketecek...

• Miui 10 a geçiş yaptım ve hızlı şarj olmuyor orjinal alet ve kablo ile var mı başka bu problem ile karşılaşan?

• MIUI 10 OTA ya gelmiş. Batarya düşer diye yüklemeye çekiniyorum şimdi.

• Hız testleriyle işim olmaz ama dün merak edip antutu benchmark indirip çalıştırdım.listede 274000 gözüküyor ama benim test 286000 çıktı.acaba miui 10 ile cihaz hızlandımı daha önce deneyen varmı.

• Biraz artmis evet

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

• Batarya %100 dolduktan sonra asagıda hala 16 saat kaldı vs yazıyor. Bu kadar basit birşeyi nasıl düzeltmezler hayret.

• quote:

Orijinalden alıntı: wara

Biraz artmis evet

Bu sonuç miui 9 damı çıktı.

• Batarya daha az gidiyorsa MIUI 9 da kalayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sharpie kullanıcısına yanıt
    miui 10 da cikti
  • radical kullanıcısına yanıt
    Hocam gidiyorsan odessa ya git. Gitmişken gezersin. Mekanlara damsız diye kızları almıyorlar. Öyle bi yer yani😂🤣

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    :)))) farketmedim hocam. bana da whatsapp aracılığıyla geldi:) kimbilir nerleri gezdi daha önce:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Hız testleriyle işim olmaz ama dün merak edip antutu benchmark indirip çalıştırdım.listede 274000 gözüküyor ama benim test 286000 çıktı.acaba miui 10 ile cihaz hızlandımı daha önce deneyen varmı.
    Benim kendi gözlemim 10 a geçince cihaz daha akıcı oldu

• Arkadaşlar bende mi6 mı satıp pocophone f1 almayı planlıyorum. Ekranın kenarlarında Dokunmatik problemi olduğu söyleniyor. Bazı telefonlarda var bazılarında yokmuş. Kimisi güncelleme sonrası geçmiş kimisi fabrika ayarlarına geri dönüş yapınca geçmiş. Bu hatanın son durumu nedir. Çok görülen bir sorun mu? Güncelleme ile geçti mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertsamet

Arkadaşlar bende mi6 mı satıp pocophone f1 almayı planlıyorum. Ekranın kenarlarında Dokunmatik problemi olduğu söyleniyor. Bazı telefonlarda var bazılarında yokmuş. Kimisi güncelleme sonrası geçmiş kimisi fabrika ayarlarına geri dönüş yapınca geçmiş. Bu hatanın son durumu nedir. Çok görülen bir sorun mu? Güncelleme ile geçti mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    F2 yi bekleyin derim. . SD855 çipset . OIS NFC ilave edilir. Sorunlar giderilir. Fiyatı da çok farklı olmaz. Yakında piyasaya sürerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 7 Kasım 2018; 18:47:32 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.