Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Xiaomi Mi5 kullanıyorum sizce bu telefona geçilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

Pocophone F1 Miui 10 Stabil geldi. Güncellemeleri kontrol edin eğer görünmüyorsa aşağıdaki linkten indirip kendiniz kurabilirsiniz. Bende öyle yaptım. Veriler silinmiyor. Güncelleme boyutu 590 MB

Link:http://bigota.d.miui.com/V10.0.4.0.OEJMIFH/miui-blockota-beryllium_global-V9.6.25.0.OEJMIFD-V10.0.4.0.OEJMIFH-931a14f8bc-8.1.zip

Not:Alıntıdır.
    Benden alıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bedava uçak biletim var, vizesiz en ucuz nereden alabilirim bu telefonu ?

• Ukrayna'nın Citrus mağazalarından alabilirsin. Telefonun fiyatı 9999 grivna. Şu anki kur ile yaklaşık 1950 TL.

• Yeri geliyor giyim mağaza zincirlerinin şubeleri bile markanın ürününe destek olmuyor sen yurtdışından getirdiğin telefona burada garanti alamazsın onu unut. Türkiye fiyatlarının üstüne vergiler çok olduğu için fiyat çıkıyor. kampanya yakalayıp alman çok daha mantıklı çünkü bunlar elektronik cihazlar ve sorun çıkması muhtemeldir. Öyle durumda paranı çöpe atmamış ol garantili al zira az para değil bunlar.
  • Seymen69 kullanıcısına yanıt
    Garanti için %50 fazla ödemek çok saçma kasko bile 200-300 tlye yapılırken garantinin fiyat farkı yıllık 100TL'yi geçmemesi lazım geçerse garantili almanın manası kalmıyor.
  • Seymen69 kullanıcısına yanıt
    Hocam turkiyede hepsiburada sitesinde ithalatci garantili pocophone 3500 seviyelerindeyken yurtdisindan 2000 tl civarinda alabiliyorum. Trden aldigim resmi garanti bile degil. Fazladan 1500 tl vermek sacma geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonu 2k gibi bir para laınabiliyorken HB'den veya migrostan almak akla mantığa uygun bir hareket değil. Facebook üzerinde veya DH üzerinde 2K-2.2K paraya bulmak mümkün garanti işine çok takılmayın garantili olunca bişey değişmiyor. BEnimde gözüme çarptı ikinci el 1700-1800 OP5 alacakken buralardan 2K'ya pocophone almak daha mantıklı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radical

Bedava uçak biletim var, vizesiz en ucuz nereden alabilirim bu telefonu ?
    gidebilecein ülkelerde bir tanıdık bul, aliexpresten falan sipariş te. 11.11 de 280 dolara 6/64 ü var. 300 e de 128 olan sanırım.
  • Mayısta aldığım aracın 20000 km (standart bakımına) bakımına indirimli 1263 ₺ ödedikten sonra arabanın garantisini bozmayı düşünüyorken

Telefon garantisi nedir ki? Garanti için ödenen paraya yazık.

• radical kullanıcısına yanıt
    batumdan tax free ile 1800 civarına geliyor şuan 999 lari olmuş fiyatı yuzde 10 civarı da tax free var zoomer.ge den bakabılırsın fıyatlara ama gecen haftasonu arkadas gıttıgınde pocophone kalmamıs , sanırım 2 magaza var batumun içinde bu stok olmayan magaz alısverıs merkezının ıcındeydı sanırım . daha 1 ay olmadı fiyatı 875 lariydi sonra 979 yaptılar şimdi ise 999 sanırım kendi dolar kurlarına göre fiyatlıyorlar , 875 iken almaya gidecektim araya kaynadı zam gelınce de hevesım kactı :) mi max 3 ile arasındayım hala ama sanırım haftaiçi geçip mi max 3 alabılırım 900 lari o da
  • Boomcu kullanıcısına yanıt
    Yoo sadece Poco onun fiyatını arttırıyorlar diğer ürünler hep aynı fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Yoo sadece Poco onun fiyatını arttırıyorlar diğer ürünler hep aynı fiyat
    doğru hocam fiyatlara tekrar baktım arkadaşa felan da sordum senin dediğin gibi, sanırım biraz iyi satınca bizimkiler gibi çakallık yaptılar
  • radical kullanıcısına yanıt
    ukrayna kievden asagidaki magazadan alabilirsin 1700 tl ye geliyor taxfree de var ise 1500 e almis olursun

skymarket-ua.prom.ua
    Страница не найдена. Интернет-магазин "SKYMARKET.ua"
    https://skymarket-ua.prom.ua/p780399517-xiaomi-pocophone-664gb.html

adreside google haritalara kopyala yuapistir

Киев ул.Василия Липковского, 1, ТЦ "Ремточмеханика"

• quote:

Orijinalden alıntı: wara

ukrayna kievden asagidaki magazadan alabilirsin 1700 tl ye geliyor taxfree de var ise 1500 e almis olursun

https://skymarket-ua.prom.ua/p780399517-xiaomi-pocophone-664gb.html

adreside google haritalara kopyala yuapistir

Киев ул.Василия Липковского, 1, ТЦ "Ремточмеханика"
    Kiev kafama yattı ama orada nereye nasıl gidilecegini bile bilmiyorum, nakit götürmek lazımmi ? tl yada dolar mı euro mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radical -- 5 Kasım 2018; 18:31:03 >
  • Arkadaşlar bir şey soracağım. Facebook grubundan Emre Albayrak diye birini buldum telefonu ondan almayı düşünüyorum.. Nasıl biridir bilen var mı ?

• TheBeast07 kullanıcısına yanıt
    100 binlik Xiaomi türkiye grubunun adminlerinden bende yakın zamanda o arkadaştan mi 6x alıcağım. Eğer 11.11'de pek indirim olmazsa A2 modelinde.
  • beyler, bazı incelemelerde telefonun arkası düz ve tek renkken bazılarında çizgili karbon kaplama gibi. neye göre değişiyor bu ?
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, güvenilir diyosan haftaya falan siparişi vereyim ben de. Bu 11/11 indirimi ne iş benim pek bilgim yok, nerede oluyo hangi ürünler için oluyo ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

beyler, bazı incelemelerde telefonun arkası düz ve tek renkken bazılarında çizgili karbon kaplama gibi. neye göre değişiyor bu ?
    En üst ve en pahalı modeli POCO nun. İmkan varsa bulabilirseniz onu alın. Daha sağlam arka kapağı. Henüz getirenii görmedim ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.