Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alın yahu neyi bekliyorsunuz. Faturalı kayıtlı garantili . 1 ay önce 2.900 lerde sattılar kayıtsız telefonları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: z@bers

Of yaa, redmi note 5 im var ama kaşıntı tutuyor, naapsam bilemedim.
    abi indirim kuponunu bana verebilirmisin lütfen pocoyu sipariş vereceğim sen kullanmıyacaksan benim işime yarasın bari.

arkadaşlar indirim kuponu olan biri verebilirmi pocoyu bugün yada yarın sipariş geçecegim lütfen.

• n11'deki 64gb'lık modeli tükenmiş. Hepsiburada'da satışa çıkacak olanı Türkiye garantili mi olacak acaba bilgisi olan var mı?
  • Hepsi bitti arkadaşlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgimi çekiyor bu telefon. Bir zamanlar mi mix alamamış ben bu telefonda karar kıldım. Yalnız dün ali express e baktım. Telefon 1555 TL ama sadece Çin Meksika ve İtalya ya özgüymüş. Türkiye olarak değiştirdim fiyat direk 2560 TL oldu. Burada da farklı değil oradan alıp maceraya gerek yok diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

Hepsi bitti arkadaşlar..
    Yarına gene koyarlar, hepsini bugün e bitirmezler bence, asıl alışveriş yarın..

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Alın yahu neyi bekliyorsunuz. Faturalı kayıtlı garantili . 1 ay önce 2.900 lerde sattılar kayıtsız telefonları.
    2600+170 kayıt parası 2770e gelmişti bana garantisizi.şu anki garantili fiyat gerçekten çok iyi.yakında bu başlık iyice dolacak hareketlenecek gibi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 22 Kasım 2018; 17:22:17 >
  • Bugün sabahtan n11 den 77 tl lik hediye çeki ile 2472,15 liraya aldım. Ne zaman kargolayacaklar bilmiyorum,en geç 6 aralığa kadar kargoda diyordu... S7 edge'den geçeceğim Pocophone'a bakalım. Aslında istediğim cihaz honor magic 2 idi yanlız Türkiyede satışı olmayacakmış, bildigim kadarı ile sadece Çin pazarında satışı olacakmış. Fiyatıda güzel olunca aldım bu telefonu. Pişman olacağımı düşünmüyorum, gelsinde kurcalıyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatkaynak -- 22 Kasım 2018; 18:3:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne_demek

İlgimi çekiyor bu telefon. Bir zamanlar mi mix alamamış ben bu telefonda karar kıldım. Yalnız dün ali express e baktım. Telefon 1555 TL ama sadece Çin Meksika ve İtalya ya özgüymüş. Türkiye olarak değiştirdim fiyat direk 2560 TL oldu. Burada da farklı değil oradan alıp maceraya gerek yok diye düşünüyorum.
    280 dolara düşecek bazı satıcılarda ama tr gönderimi yok. yurt dışı adres varsa oralara gönderilebilir.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    İyi şeyler bizde bulunmuyor zaten. Şuan için bile bana lüks malesef. Ümidim yok ama biraz daha düşerse almak istiyorum. Kısmet artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayrabey

Bildirim ikonları sıkıntısı çentikten dolayı oluyor galiba...
    Bende kilit ekranında bildirim ikonları çıkıyor fakat yüz tanıma çalışmıyor. Denedim yatay durumdan dikey duruma getirince telefon açılıyor. Telefonu ters tuttum yine açılıyor. Kilit ekranını bir türlü kaldıramadım .
    Pil tüketimi artmasın diye güncellemeyip MIUI 9.6 yı NOVA launcher ile kullanıyorum. Sizde yüz tanıma direkt çalıştımı ? Yüz tanıtma mı yapmak gerekiyor ? MIUI arayüzünü ve IOS taki gibi saat alarmını hiç sevmedim.

Bunun dışında pil normal kullanımda 3 gün gidiyor. Telefon güçlü ve hızlı. 1mm. daha kalın olması da hissedilmiyor. Likit soğutma teknolojisi ile cihaz ısınmıyor.
  • N11 de hala ilani yayinlamadilar

• quote:

Orijinalden alıntı: JackWondo

Hocam bu telefonu kullanmıyorum fakat snap845 de donma kasma yapmaz.

S8+ kullanıyorum bende sıkıntı yok bu telefonda da sıkıntı yoktur.

Önceki telefonum Op6 dı snap845 yağ gibi akıyor maşallah.
    OP6 dan neden s8+ ya geçtiniz. OP6 çok kaliteli bir telefon ve saf android. Distribütör garantili olmayanını bulsaydım OP6 alacaktım. Snapdragon 845 çok hızlı bir işlemci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Arkadaslar bu telefonun cin ve endonezya-hindistan uretim yerleri arasinda kasa sorunsuzlugu olarak fark varmis. Cin harici uretilen ulkelerde cok daha fazla sorun cikiyormus vs dogru mudur?
    Öyle birşey varsa o zaman Mishop ta satılanlar Çin malıdır.
  • Ulan dün almadık bugünde satışa çıkmadı aynı fiyattan. Umarım son dakka bi güzellik yaparlar
  • N11 de stok bittigi için takipte kalın diyolar mishop saticisi, hepsiburadada 2600 ithalatci garantilisi arkadaşıma alacağız alalım mı arkadaşlar, ithalatci olanda herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyiz yazilimi olsun vs.

• Arkadaşlar aldığım pocofone geldi son güncellemeyi yapayımmı en kararlı sürüm hangisi şarj olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voleren -- 23 Kasım 2018; 13:42:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voleren

Arkadaşlar aldığım pocofone geldi son güncellemeyi yapayımmı en kararlı sürüm hangisi şarj olarak
    Şarj ilk öncelikse güncellemeyin, daha az gidiyor..
  • Cihazımı biraz önce teslim aldım. Ben daha geç gönderirler diye bekliyordum ama hemen kargolarılar. Fotoları ekleyeceğim. Bu arada yukarıda yazılmış, bendeki cihazın üretim yeri Çin yazıyor. Tek sıkıntım aldıktan sonra mavisini gonderirmisiniz mümkünse diye mesaj atmıştım. Değişim isteyeceksiniz elimizde varsa gönderebiliriz yazmışlar. Uğraşamam o kadar prosedürle. Gerçi cihazı açmadım, ama siyahını kullanacağım artik

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatkaynak -- 23 Kasım 2018; 23:35:42 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.