Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    POCO F1 PUBG Gaming on HDR and Ultra Setting, Temperature Check
    https://m.youtube.com/watch?v=_mGFHZBMrGk

Bu videoda adam pubg çentiksiz nasıl ayarlamış anlayabilen varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu66

Merhaba arkadaşlar, arkadaşım migrostan alacak f1 i pubg oynuyoruz 4 arkadaş. Oyunda sorun cikariyormu veya kasma, donma gibi yazılımsal veya donanımsal sorun varmi ve oyun oynarken ısınma sorunu var mı

https://www.youtube.com/results?search_query=poco+f1+pubg

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim. tahmin etmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wara

Biraz once yukledim calisiyor .bikac gun sonra yazarim nedir durum

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim.

• Şu an n11'de 6/64'lük 2549 liraya satılıyor düşünen varsa kaçırmasın iyi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih8134

Şu an n11'de 6/64'lük 2549 liraya satılıyor düşünen varsa kaçırmasın iyi fiyat
    2 ay sonra 2 nin altına alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    2nin altına düşeceğini pek sanmıyorum.1.5 senelik mi6 bile hala 2.5 civarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

2 ay sonra 2 nin altına alınır.

Alıntıları Göster
    mi 6 yı da 1200 e almayı bekleyen bi tayfa vardı. baktım hala bekliyorlar :) 2500 e inmesi karacuma geyiğine, piyasanın düşmesi nedeni ile değil :) söğüşlenecek çok kişi var daha hemen fiyat kırmazlar.
  • Arkadaslar bu telefonun cin ve endonezya-hindistan uretim yerleri arasinda kasa sorunsuzlugu olarak fark varmis. Cin harici uretilen ulkelerde cok daha fazla sorun cikiyormus vs dogru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Arkadaslar bu telefonun cin ve endonezya-hindistan uretim yerleri arasinda kasa sorunsuzlugu olarak fark varmis. Cin harici uretilen ulkelerde cok daha fazla sorun cikiyormus vs dogru mudur?
    Böyle bir durum Her zaman mümkündür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşa. Bu cihazı 2500 liraya almak üzereyim. Sizce kronik sorunu veya çok önemli eksi yönleri var mı acil cevaplayabilirseniz çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: tens

Merhaba arkadaşa. Bu cihazı 2500 liraya almak üzereyim. Sizce kronik sorunu veya çok önemli eksi yönleri var mı acil cevaplayabilirseniz çok makbule geçer.

Yok gönül rahatlığıyla alabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun 64GB (2.549,15 TL) ve 128 GB (2.719,15 TL) versiyonu N11 üzerinde indirime girmiş. 11.11 deki fiyatlardan daha da uygun durumda şu an.
  • ★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

Of yaa, redmi note 5 im var ama kaşıntı tutuyor, naapsam bilemedim.

• Bu arada bilginiz olsun, n11'deki MiShop'un Vadiİstanbul'daki Mi Store ile bir bağlantısı yokmuş. MiStore'u arayıp öğrendim. "N11'deki indirimleriniz ayın kaçına kadar geçerli" gibi sorular sorunca N11'deki MiShop'un kendileri olmadığını söyledi telefondaki hanımefendi. Ayrıca MiStore'daki indirimler yarın başlayacakmış. Haberiniz ola.

Bu arada kaçmayacak bir fırsat gibime geliyor. 10 gündür 2000-2500 TL arası telefonlara bakıyorum ama Huawei Mate 20 lite, p20 lite, samsung a7 2018, nokia 8 gibi telefonlar arasında kalmıştım. Şu an Pocophone f1 en cazip telefon gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talican -- 22 Kasım 2018; 11:33:36 >
  • Arkadaşlar pocofone aldım henüz gelmedi merak ettiğim ekran jelatini varmı üzerinde ona göre bişeyler bakayım fabrika çıkışı olarak gelmiyorsa

• voleren V kullanıcısına yanıt
    Var ama işe yaramaz siparişini şimdiden ver

• quote:

Orijinalden alıntı: voleren

Arkadaşlar pocofone aldım henüz gelmedi merak ettiğim ekran jelatini varmı üzerinde ona göre bişeyler bakayım fabrika çıkışı olarak gelmiyorsa

üzerinde yazılı jelatinle geliyor . onunla kullanmanız mümkün değil . one plus 6 nın jelatinleri cuk oturuyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon n11'de 2546tl şuan. Yarına daha da düşer mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetjn

Telefonun 64GB (2.549,15 TL) ve 128 GB (2.719,15 TL) versiyonu N11 üzerinde indirime girmiş. 11.11 deki fiyatlardan daha da uygun durumda şu an.
    Çok fena gol attılar bize, 400 lira zarar.. Sorun çıkarmayacaklarını bilsem iade edip yenisini alasım var..😅

• n11'den sipariş versem mi son kararlardayım... al mı diyorsunuz yani :D
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.