Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu islerden biraz anlayan biri olarak detaylı test edeceğim ürünü merak etmeyin hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son olarak buradaki arkadaslar vereceğim linkteki incelemeyi okusun gayet teknik ve detayli bir inceleme hazirlamislar. Google ceviri de gayet iyi çevirir cümleleri anlayamayan olursa.

• 2200 liraya aldığım pocophone F1i sattım iki üç telefon daha kullandım sonra onları satıp geçen günkü kara cuma kampanyasıyla mi shoptan 64 lugu alıp tekrar pocophone geçtim çek kupon derken iyi denk geldi şuan için daha iyi f/p cihazı yok dönüp dolaşıp pocophone çıkıyor her yol miui 10 güncellemesini yaptım daha iyi olmuş cihaz evet stereo tat vermiyor mi8 de bu kadar bile ses yok şuan için rakibi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithaunans

Neye göre kıyaslayacak ki mate 10pro'da ios'mu var
    işlemci hızı, - 2,8 / 2,36
    ekran çönzünürlüğü 1080*2246 / 1080*2160
    piksel yoğunluğu 403 / 402

ön kamera çözünürlüğü, antutu puanı, hafıza kartı desteği ve en önemlisi çıkış yılında üstünmüş poco, çok kaliteli bir kıyaslama. bunlara bakıp f1 mate pro dan iyidir diyen varsa gitsin f1 alsın zaten
  • Şuan alınabilecek en iyi f/p mi a2 64gb amazonda 1650 ye satıldı Xiaomi Türkiye garantili yada pocophone daha önceki kullandığım pocophone da ara sıra dokunmatik algılama sorunu oluyordu bunda yok kimse o bu şu demesin dolar 5 in altına düşmediği sürece maalesef en iyi f/p pocophone yada mia2

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Aradaki 1000 lira fiyat farkı var fiyat 3200 seviyelerini aşınca çok model var

• okan_cehapelioglu kullanıcısına yanıt
    Hocam dokunmatik sorununu detaylandirir misiniz yarin cihaz gelecek var mi test edeyim

• okan_cehapelioglu kullanıcısına yanıt
    benim olayım fiyat farkı değil, ordaki puanlamaların saçmalığı. ve buna bakıp poco mate pro dan daha iyi demeleri :)
  • Dokunmatik sorunu dediğim algılama sorunu telefonun güç düğmesine bikere bas çek sorun aşılıyor öyle aman aman telefonu kullandirmayacak bir sorun yok

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    İllaki poco f1'in daha iyi olduğu yerler var buna nazaran mate 10pronun daha iyi olduğu yerlerde var ben zaten ordaki puanlamayı savunmuyorum ama birisi daha güncel ve güçlü bir cihaz mate10 pro ondan işlemci vs daha geride ama şunu diyemeyiz mate 10pro daha güçlü diye daha şık evet ama aynı ayarda iki cihaz ve mate10 pro 1000tl daha pahallı kimse kamerası bir tık iyi diye mate 10pro almaz çünkü fiyatı etmiyor şıklık dediğin zaten adamı doyurmaz işlemci gücünde sd845 farkla daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia xz bende de var hocam. Arayüz çok akıcı ama gel gör ki akıcı bi oyun deneyimi sunmuyor. Multi Tasking yok zaten oyun oynarken Whatsapp bakınca oyun yeniden açılıyor. Oyundayken sms yada WhatsApp mesajı gelsin kanser ediyor. Sende de bu tarz sorunlar var mı?

Edit:Cuma günü Poco aldım. Gelsin sabırsızlanıyorum umarım teknik sorunlu bi telefon gelmez uğraştırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceroguzhan -- 26 Kasım 2018; 1:46:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceroguzhan

Xperia xz bende de var hocam. Arayüz çok akıcı ama gel gör ki akıcı bi oyun deneyimi sunmuyor. Multi Tasking yok zaten oyun oynarken Whatsapp bakınca oyun yeniden açılıyor. Oyundayken sms yada WhatsApp mesajı gelsin kanser ediyor. Sende de bu tarz sorunlar var mı?

Edit:Cuma günü Poco aldım. Gelsin sabırsızlanıyorum umarım teknik sorunlu bi telefon gelmez uğraştırmaz
    Ben oyun pek oynamıyorum hocam ama sıkıntılarımı yazayım xz ile ilgili. 4g doğru dürüst çekmiyor iphoneun full çektiği yerde ayno operatörle tek diş gördüm. Pil 2 saat ekran süresi veriyor. Gps bağlantısı bence çok iyi değil. Hoparlör ise rezalet ses duyulmuyor pek. Bunların yanında her güncellemede bence biraz daha kötü yaptılar teli ve yazılım desteği birti. Arkadaş iphone 6s ile çektiği fotoğrafta büyüttüğünde bozulma çok olmazken ben iki üç kat daha fazla yer kaplayan aynı fotoyu çekip yakınlaştığımda bozulma oluyordu

• Arkadaslar ürün simdi geldi ama sadece fatura var icinden ne mi turkiye ne de genpa garanti belgesi cikmadi ne bu

• pocaphone alicak arkadaslara tavsiyem ucuza buldularmi gonul rahatligiyla alsinlar.pocophone yaklasik 2 aydir kullaniyorum.cevremde kullanan kisi sayisi benden gorup alanlar 8 kisi oldu.kimsenin bir sikinti yasadigini duymadim.Rusya icin konusuyorum adamlar ilk magazasini 18.10.2016 da moskovada acti ve simdi diger illerle birlikte magaza sayilari 56 ,burda xiaominin fiyatlari diger markalara gore gercekten cok dusuk poco suanki kur ile 1480 tl 6/64 u,redmi note5 700 tl ornek. diger firmalari gercekten burda cok zorluyorlar. htc,lg bitti gibi birsey samsung da her gecengun fiyatlari asagi cekerek satis yapiyor. dusuncem Turkiyedede 1-2 yila ayni durum olur
  • Arkadaşlar reklam engelleyici kullanan varmı tavsiye alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: erwinsmith06

Arkadaslar ürün simdi geldi ama sadece fatura var icinden ne mi turkiye ne de genpa garanti belgesi cikmadi ne bu
    n11'den mi aldınız sizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wara

pocaphone alicak arkadaslara tavsiyem ucuza buldularmi gonul rahatligiyla alsinlar.pocophone yaklasik 2 aydir kullaniyorum.cevremde kullanan kisi sayisi benden gorup alanlar 8 kisi oldu.kimsenin bir sikinti yasadigini duymadim.Rusya icin konusuyorum adamlar ilk magazasini 18.10.2016 da moskovada acti ve simdi diger illerle birlikte magaza sayilari 56 ,burda xiaominin fiyatlari diger markalara gore gercekten cok dusuk poco suanki kur ile 1480 tl 6/64 u,redmi note5 700 tl ornek. diger firmalari gercekten burda cok zorluyorlar. htc,lg bitti gibi birsey samsung da her gecengun fiyatlari asagi cekerek satis yapiyor. dusuncem Turkiyedede 1-2 yila ayni durum olur
    Geçtiğimiz günlerde dünya çapında 500. mağazasını açtı Xiaomi. Artık gerçek manada piyasada yer ettiğini düşünüyorum. Ama hala bazı kısımlar "oyuncak" olarak görüyor.

• talican T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ama sadece fatura cikti

• Ekran görüntüsü nasil alıyoruz bunda

• quote:

Orijinalden alıntı: erwinsmith06

Evet hocam ama sadece fatura cikti
    Her marka aynı mıdır bilmiyorum lakin ben Asus telefonumu aldığım zaman da sadece fatura vermişlerdi MediaMarkt'tan. Hatta problem yaşadığım zaman, gidip tekrar fatura kopyasını çıkartmıştım garantiye gönderirken. Ama tabi kutu içeriği tam değilse iletişime geçmekte fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.