Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • El feneri sanal tuşunun hemen yanında ekran görüntüsü alma tuşu var yada ekranda yukardan aşağı üç parmak kaydırarak ekran görüntüsü alınır
    Ek ayarlar+tuş ve hareket kısayolları+ekran görüntüsü kaydet burdan iptal ve aktif edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 26 Kasım 2018; 14:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5100'lük lenovodan geçtim ama gayet memnunum ★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba;
    bu cihazı 22.11.2018 tarihinde şu black friday indirimlerinin başladığı gün n11 den aldım mi shop adlı satıcıdan hala yeni sipariş olarak gözükmekte satıcı cevapta yazmıyor aynı sorunu yaşayan satıcıdan bilgi alan varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carnageous -- 26 Kasım 2018; 15:29:34 >
  • Arkadaşlar selamlar öncelikli olarak sentetik testleri gerçekleştirdim bir sorun yok şu an ★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL ★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL ★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

• Selam arkadaslar bir sorunum var Google Play'de uygulama yüklerken daha önce kullandığım burada biraz takılı kalıyor sizde de böyle mi ? ★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

• quote:

Orijinalden alıntı: carnageous

Merhaba;
    bu cihazı 22.11.2018 tarihinde şu black friday indirimlerinin başladığı gün n11 den aldım mi shop adlı satıcıdan hala yeni sipariş olarak gözükmekte satıcı cevapta yazmıyor aynı sorunu yaşayan satıcıdan bilgi alan varmı acaba?
    Selamlar,

Bende 22 Kasım günü öğleden sonra n11 mishop'tan 128 gb'lik modeli aldım. Bugün "mağazaya sor" kısmında soru sorduğumda, belirtilen tarihler içerisinde ürünün kargolanacağını söylediler. 22 Kasım öğleden önce sipariş verenlerin siparişleri gitmiş ama. Anlamadım gitti.
  • talican T kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler gönderecekler ise sorun yok bekleriz ne yapalım, iyi fiyata denk geldi kaçırmak istemiyorum.
  • mi store da hala cihaz yok . aynı firmalarsa gecikebilir .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erwinsmith06

Selam arkadaslar bir sorunum var Google Play'de uygulama yüklerken daha önce kullandığım burada biraz takılı kalıyor sizde de böyle mi ?
    Kullanıcı arkadaşlar resimdeki sorun sizde de yüklerken uyg oluyor mu tekrar sorayım
  • carnageous kullanıcısına yanıt
    aynı gün sabah aldım bugün kargo ile yolda geliyor sanırım bu hafta yollayacaklar hepsiini
  • talican T kullanıcısına yanıt
    22 Kasım sabah 9 gibi aldım ben de 128likten, daha onaylanmadı. Bekliyoruz bakalım.
  • 23/11 saat 23:30 idealseçim den aldım. Daha kargolanmadı. Msj yazdım cvp gelmedi. Bekliyeceğiz bakalım. Son gün 28 kasım yazıyor.
  • Birde sizden ricam olacak tlf geldiğinde ne gibi testler yapmam gerekli sorun olup olmadığını anlamam için. Yazarsanız sevinirim. Teşekürler.
  • Arkadaşlar iyi günler. Bende de uygulamalar açılırken uzun süre bekleme sorunu var neden olabilir? 10.0.4 sürümü var

• brkcnra09 B kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi uygulamalar bunlar deniyeyim

• pubg indirirken bu arada google da aramayi bile yavas yapar oldu intle ilgili bir oncelik ayari vs mi var sorunlu mu cihaz

• Benim 22 sindeki sipariş te beklemede. Yalnız değilsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu uygulamada var hocam ilk başta böyle değildi neden oldu bilmiyorum virüs falan da tarattım bişey çıkmadı

• brkcnra09 B kullanıcısına yanıt
    sıfırlayın hocam telefonu

• Yedeği alayım sıfırlayacağım hocam. Bide sıfırlarsam miui9 a mı dönüyor?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.