Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Ekranla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar 3 parmakla görüntü almayı ve Klavye titreşimini de kapatın. Sorunlar düzeliyor.
    Ekran görüntüsü almayı nasıl kapatıyoruz hocam 3 parmakla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Bolge ayarindan olabilir india yapip kapa - ac bir dene.
    Belki bir sekilde lokasyonu algilayip guncellememis olabilir cunku ben ispanya'dayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrickyBogard

imei işi ne oldu yahu?
    letgoda imei atilmis cihazlar var demekki artik atiliyor yakinda yayilir

• devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    gerçekten atılmış mı yoksa letgo sahtekarlığı mı ?=)
  • Xiaomi Türkiye Garantili kapalı kutu jelatinli sıfır Pocophone F1 64 GB telefonu 2650 TL'satıyorum.

Almak isteyenler için

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-pocophone-f1-64gb-cep-telefonu-xiaomi-turkiye-garantili--136116546
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrickyBogard

gerçekten atılmış mı yoksa letgo sahtekarlığı mı ?=)
    unlock islemlerini yapip twrp ile root atacam yapilmiyacak is degil

• telefon dün akşam elime ulaştı.Şuan evde sarja taktım ben iş yerindeyim ama hep dışı dayanıksız diye yorumlar felan yapılmış.kendi kabının aksine sağlam bir kılıf almak istiyorum.ön cam ve arka kapagı içi kılıf.normal telefonculara mı baksam yoksa internette bunları gördüm güzel midir.hem sağlamlık açısından hem ön camını kendim takabilir miyim ?

www.hepsiburada.com
    Telefon Kılıfları | Cep Telefonu Kılıf Modelleri Burada!
    https://www.hepsiburada.com/cep-telefonu-kiliflari-c-16102

• nana ekran koruyucu alin kılıf icin de Çin'den siparis verin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erwinsmith06

nana ekran koruyucu alin kılıf icin de Çin'den siparis verin
    ordan gelmesi uzun sürmez mi reis.tavsiye edebilecegin kılıf+cam linki varsa direkt alıcam parası farketmez.trden olsun yeter
  • Hocam kasa polikarbonat
    Yani oldukça sağlam
    Hele cam yada seramik kapaklılara göre daha sağlam rahatça kullanabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran koruyucu ve kamera koruyucu icin en son asagidakilerde karar kildim.2 ayri cam denedim olmadi asagidaki linkteki cok iyi.ilk etapta camin kenarlarinda hava kalmis gibi gozukuyor 2-3 gune koruyucu tam oturuyor hic bisey belli olmuyo

aliexpress.com
    US $4.99 |6D Tempered Glass for Xiaomi Mi 9 SE CC9 Glass For Mi 8 lite k20 Mi9t A2 6X On POCO F1 Note 5 6 7 Pro Redmi 7 Y3 5Plus CC9e A3-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/RDCY-6D-Full-Cover-Screen-Tempered-Glass-Film-For-Xiaomi-Mi8-Mi-8-SE-Phone-POCOPHONE/32881714447.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dRIxHfB

Kamera icinde
    aliexpress.com
    US $1.27 7% OFF|2Pcs/lot Back Camera Lens Tempered Glass for Xiaomi Mi 8 9 SE A2 Lite 6X 9T A3 Redmi Note 7 5 6 Pro K20 Pocophone F1 Protector-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Camera-Lens-Tempered-Glass-for-Xiaomi-Mi-8-SE-A1-A2-Lite-Redmi-Note-5-6/32902296075.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5c004c4djuGwXt

kilif kullanmayi sevmeyenlere koruyucu nano icinde
    aliexpress.com
    US $1.25 10% OFF|5Pcs/lot for Xiaomi Pocophone F1 3D Carbon Fiber Back Screen Protector Film for Xiaomi Mi Redmi S2 6X A2 Lite Note 5 Pro 8 SE-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/5Pcs-lot-for-Xiaomi-Pocophone-F1-3D-Carbon-Fiber-Back-Screen-Protector-Film-for-Xiaomi-Mi/32949688583.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.23a64c4dRhBEyA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wara -- 4 Aralık 2018; 14:2:4 >

• wara W kullanıcısına yanıt
    tahmini kargo süresi 29-30 gün diyor.telefonu ekran koruyucu almadan kullanmak istemiyorum ve bu süre baya uzun trden alışveriş yapmak istiyorum.bunu düşünüyorum sence nasıldır.

• Xiaomi Mi 8 64 GB (İthalatçı Garantili) 2900tl
    ile
    Xiaomi Pocophone F1 128 GB (İthalatçı Garantili) 2850tl xiaomi garantilisi 3000 tl

arasında gidip gidip geliyorum, pocophone f1 i tercih edeceksem ne onceligim olmali?
  • Arkadaşlar bir yakınıma bu modeli almayı düşünüyoruz ama aklıma takılan 1-2 soru var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Ekranda ghost screen yaşayan var mı? Ekran paneli nedir? Durduruldu tarzı hatalar var mı? Varsa sürekliliği nedir?
    Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim, iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

değer, 350 lira için ois, nfc ve kaliteli kasadan taviz verilmez. tabi ek olarak daha iyi bir kamera.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar fiyat bilgilerinde yanlışlık var:
    Güncel TR garantili fiyatlar aşağıdaki gibidir:

n11.com (mishop satıcı) hepsiburada.com (hepsiburada satıcı)

F1 128GB 3200TL F1 128GB 3000TL
    F1 64 GB 3000TL
    Mi8 128GB 4300TL Mi8 128GB 3900TL
    Mi8 64GB 3400TL

görüleceği üzere en mantıklı seçim hepsiburadadan 128 lik F1 almak.

• Başlıktaki en ucuz amiral gemisi yazısını kaldırın milletide kendinizide kandırmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Başlıktaki en ucuz amiral gemisi yazısını kaldırın milletide kendinizide kandırmayın
    Hocam daha ucuza bildiğin amiral gemisi varsa paylaşabilir misiniz? Marka takıntısı yok bizde bakabiliriz.

• http://bigota.d.miui.com/8.11.29/miui_POCOF1Global_8.11.29_14c6931f61_9.0.zip bağlantıdaki romu indirip telefon hafzasına atın. güncellemeden güncelleyin pie ye yükselecek.
    ayrıca 1 haftalık telefonumu 2600 tl ye bırakacağım.almak isteyen olursa özelden mesaj atsın. siyah 64 lük versiyonu. kesinlikle bir sorunu yoktur.
  • Arkadaşlar konu ölü gibi. Böyle F/P bir telin konusunun daha canlı olması lazım. Birde genelde millet satıyor anlamadım doğrusu.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.