Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen ben de galaxy s3'den mi5 plus telefona geçtim hala ilk günkü gibi memnunum neredeyse 2 yıl olacak.
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    MSefa23 kullanıcısına yanıt
    hocam reklamları kaldırma yöntemi için teşekkürler mi 5 prime kapattım.
    hepsiburadadan aldığım ürünü iade ettim

kupon bölümünden msefa23 arkadaştan kupon alarak 10-15 lira fazlaya 128gb olanını aldım. Onada teşekkür ederim
    Kuponkullanmak isteyen arkadaşlar güvenle alışveriş yapabilirler..
    9 saat fln ekran aliniyor miu9 daha fazlaydi sanki

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _MedicuS_ kullanıcısına yanıt
    Ben 77 lira indirimle n11 den 2472 ye almıştım 22/11/2018 de

• arkadaşlar merhaba, yanlışlıkla varsayılan taratyıcıyı mi tarayıcı olarak değiştirdim, chrome u tekrar varsayılan tarayıcı olarak kullanmak istiyorum ama varsayılan programları bulamıyorum. Mi tarayıcının ayarlarına girip varsayılan tarayıcıyı olmaktan çıkarıyorum uygulamayı ama tekrar varsayılan tarayıcı oluyor. Telefon ayarlarından falan da bulamadım bu varsayılan programları nereden atayabiliyoruz? resmen yazılım beni kullancaksın diyor yahu! nereden değiştirebiliriz şu varsayılan uygulamaları acaba?
  • Yaklaşık 2 saat önce Hepsiburada üzerinden 128 GB Mi Türkiye Garantili olanı aldım 2999₺'ye. Telefonu ilk aldığımda mutlaka yap dediğiniz bir işlem var mı ? Bir de cidden ekran süresi 9 saati buluyor mu ? Bu benim için muazzam bir değer.
  • Bende 128gb olanı aldım 2799'a delta garantili ama.Bu arada miturkey forumlarında Delta'nın teknik servisi herhangi bir servis durumunda birebir yardımcı oluyor , tabi ne kadar dürüst orasını bilmiyorum.
    Ön cam dayanıksız gözüküyor videolardan gördüğüm kadarıyla. Tavsiye ettiğinmiz tamperli koruyucu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 3 Aralık 2018; 0:45:6 >
  • Bankacilik islemlerinde banka uygulamasinin bildirimi gelmiyor. Hangi ayar kisitliyor bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpi_Turk

arkadaşlar merhaba, yanlışlıkla varsayılan taratyıcıyı mi tarayıcı olarak değiştirdim, chrome u tekrar varsayılan tarayıcı olarak kullanmak istiyorum ama varsayılan programları bulamıyorum. Mi tarayıcının ayarlarına girip varsayılan tarayıcıyı olmaktan çıkarıyorum uygulamayı ama tekrar varsayılan tarayıcı oluyor. Telefon ayarlarından falan da bulamadım bu varsayılan programları nereden atayabiliyoruz? resmen yazılım beni kullancaksın diyor yahu! nereden değiştirebiliriz şu varsayılan uygulamaları acaba?
    Ayarlar-yüklü uygulamalar yolunu izle.Sag üstte üç noktayı seç ardından varsayılan uygulamaları seç.Tarayici kısmından istediğini seçebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 3 Aralık 2018; 5:37:18 >

• Apple iphone 6s plus 128 gb dan bu telefona gecilir mi ? Kafa kafaya takas yapacagim kararsiz kaldim. Velhasil kelam iphone hizli sarj yok ve cok kisitliyor.

Fakat kulaklik muzik kalitesi ve stabilite acisindan poco ayfonu aratir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Apple iphone 6s plus 128 gb dan bu telefona gecilir mi ? Kafa kafaya takas yapacagim kararsiz kaldim. Velhasil kelam iphone hizli sarj yok ve cok kisitliyor.

6s kotu bır cıhaz degıl. hala guncel ve kullanılabılır. cok fazla bı ıhtıyac yoksa kesınlıkle gerek yok.

ancak poco 6s e kıyasla cok daha hızlı, top donanım, ayrıca buyuk ekran daha keyıfli, 1 günü aşan şarj süresi vs vs

bu arada fıkrım kayıtlı ve garantılıyse gecın degılse gecmeyın
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

Ayarlar-yüklü uygulamalar yolunu izle.Sag üstte üç noktayı seç ardından varsayılan uygulamaları seç.Tarayici kısmından istediğini seçebilirsin...

Alıntıları Göster
    Eyvallah teşekkürler

• Poco kulaklık müzik deneyimi Apple dan iyi bariz daha kaliteli ve güçlü. Tabi ben 6 plus se ve 7 kullandım daha evvel. Ona istinaden..

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Apple iphone 6s plus 128 gb dan bu telefona gecilir mi ? Kafa kafaya takas yapacagim kararsiz kaldim. Velhasil kelam iphone hizli sarj yok ve cok kisitliyor.

sormanız bile hata 3 senelik cihazla nasıl bir tutarsınız bu telefonu . düşünmeden yapın takası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pocoda betaya gecsekmi,bildirim olayı can sıkıyor.üstteki barda hiç birşey çıkmıyor. Sevmedim bu çentik olayını...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67D801F0

Hocam harika bir paylaşım olmuş. İzninizle paylaşımınızı Mi Max 3 konusuna da koyacağım?
    Paylaşabilirsin hocam.
  • VOLTE için Arama ekranına *#*#86583#*#* yazın carrier chack disabled denen bir yazı çıkacak sonra telefonu kapatıp açın volte aktif olur deniyor.
    Aynen aktive oldu diyor ancak şebekede de aktive olmuş mudur bilmem. Bu arada telefonun şarjı inanılmaz iyi gidiyor, yaklaşık 40 saattir sarj etmedim hala yüzde 45 şarj var, bu sırada birçok kez güncelleme de yaptım. bugün 10.06 güncellemesi geldi biraz makyaj yapmışlar, sık güncelleme gelmesi de iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

VOLTE için Arama ekranına *#*#86583#*#* yazın carrier chack disabled denen bir yazı çıkacak sonra telefonu kapatıp açın volte aktif olur deniyor.
    Ben volteyi aktif ettim ancak sanirim calismiyor. Zaten Vodafone a mesaj attigimda volteye kayitlisiniz ancak telefonunuz uyumlu degil diyor.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.