Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10000 lik modelinden kullanıyorum son günlerde telefonumu %96 şarz ettiğimde powerbank kapanıyor. Tüm ışıkları sönüyor ve düğmesine bastığımda şarza devam ediyor. Telefonum iphone 6s hem powerbankın kendi kablosuyla(ucuna dönüştürücü takıp) hemde telefonumun orjinal kablosuyla denedim ikisinde de aynısı oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de 100000 mah 2. nesil (ince olan) satın aldım dün elime ulaştı fakat izlediğim kutu açılım videolarında kutudan çıktığı gibi şarj gösterge tuşuna basıyorlar ve ne kadar dolu olduğunu gösteren ışıklar yanıyordu videodakilerde. Ben basıyorum hiç bir ışık yanmıyor. Heralde hiç şarjı yok dedim. Kendi telefonumun (GM 5 Plus) şarj adaptörüne taktım içinden çıkan kablosuyla.
    Işıkların hepsi yanıp sönüyor selektör yapıyor. Çıkartıyorum tekrar takıyorum bazen ışıkların yanma şekli değişiyor. 1 kere selektör yapıp 4 ışıkten 1 ışığa azalara düşüyor sonra yine 1 kere selektör yapıp 1 ışığa düşüyor. Farklı hızlı şarj özelliği olmayan standart adaptörlerle denedim gene aynı tüm ışıklar yanım sönüyor. 1 gece boyunca şarjda bıraktım sabah çıkardım baktım doluluk oranını gösteren hiç bir ışık yanmıyor o düğmeye bastığımda.

Şimdi ben bunun şarj olup olmadığını nasıl anlarım?

• arkadaşlar elimde 10400 Mah ve 5000 Mah olan orijinal Mi powerbank var fazlaca almıştım isteyen olursa piyasanın 20tl altına bırakayım ankarada kutularını direk atmıştım ürünler sıfır ztn görünce anlarsınız toz bile yok üzerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 12 Eylül 2017; 19:24:10 >
  • Ben şunu merak ediyorum v2 10000 mA powerbanki alsak tam dolu halde çantamıza atsak bir hafta sonra kullanmayı denediğimizde ne kadar enerji kaybetmiş olur? Bu benim için çok önemli teşekkürler

• Ben de V1 10.000 mAh'lık olandan var onun USB kablo bozuldu orijinalini nereden bulabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

Ben şunu merak ediyorum v2 10000 mA powerbanki alsak tam dolu halde çantamıza atsak bir hafta sonra kullanmayı denediğimizde ne kadar enerji kaybetmiş olur? Bu benim için çok önemli teşekkürler

%0,1 falan Kaliteli powerbanklarda guc kaybi cok az oluyor, desarj korumalari da var cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

Ben de V1 10.000 mAh'lık olandan var onun USB kablo bozuldu orijinalini nereden bulabilirim acaba ?

Orjinal kablo bulunmuyor piyasada, sadece kutudan cikiyor. Zaten cok kalitesiz hemen bozuluyor. Aliexpress te cok daha kaliteli kablolar var. Bir kac link vereyim:

Ugreen Micro USB Cable For Samsung Xiaomi Fast Charge USB Data Cable 3m 2m 1m Android Microusb Charging Cable Mobile Phone Cable

s.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/E3EvQbQn

(from AliExpress Android)

For IPhone Cable IOS 10 9 USAMS 2.1A Fast Charging 0.25m 1m 1.5m Flat Usb Charger Cable For iPhone 7 i6 iPhone 6 6s Cable

s.aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/uIN7RZjY

Baseus Micro USB Cable 2A Fast Data Sync Charging Microusb Charger For Samsung Huawei Xiaomi HTC LG Android Mobile Phone Cables

s.aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/EFbIvuIR

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

arkadaşlar elimde 10400 Mah ve 5000 Mah olan orijinal Mi powerbank var fazlaca almıştım isteyen olursa piyasanın 20tl altına bırakayım ankarada kutularını direk atmıştım ürünler sıfır ztn görünce anlarsınız toz bile yok üzerinde

Nedır usta fiyatları almak ısterım

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    teşekkürler peki şu ürün nasıldır sizce?

• quote:

https://tr.aliexpress.com/item/Original-20CM-32CM-Micro-USB-Fast-Charging-Data-Cable-For-XIAOMI-MI-Powerbank-Cable-For-Mi/32825797920.html

Linkini verdigim kablolar daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

https://tr.aliexpress.com/item/Original-20CM-32CM-Micro-USB-Fast-Charging-Data-Cable-For-XIAOMI-MI-Powerbank-Cable-For-Mi/32825797920.html

Ugreen 25 cm orijinal kabloya uzunluk olarak yakın mı çok uzun olmasına gerek yok Asus Zenpower da var bende onun kablosu kısa kalıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Ugreen 25 cm orijinal kabloya uzunluk olarak yakın mı çok uzun olmasına gerek yok Asus Zenpower da var bende onun kablosu kısa kalıyor

Evet biraz daha uzun, orjinal kablo 15-20 cm oluyor genelde bu daha ideal

• 2.nesin olanı 1 haftadır kullanıyorum, yassı olması taşımak için büyük avantaj. 2. telefon gibi taşıyorum ve şarjı kesinlikle mükemmel.
    1.nesil olanı arkadaşımda var, daha hafif de olsa taşımak 2.nesil kadar ergonomik değil.
    Alacak kişilere yön göstermesi açısından belirtmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abebetekila

2.nesin olanı 1 haftadır kullanıyorum, yassı olması taşımak için büyük avantaj. 2. telefon gibi taşıyorum ve şarjı kesinlikle mükemmel.
    1.nesil olanı arkadaşımda var, daha hafif de olsa taşımak 2.nesil kadar ergonomik değil.

Telefon + Powerbank tek cebe sığıyor mu? Yaklaşık 2 - 2.5 cm bir kalınlık yapıyor anormal görüntü olsa da sığması yeterli benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 18 Eylül 2017; 13:50:39 >
  • adil07 kullanıcısına yanıt
    aynen
  • quote:

2.nesin olanı 1 haftadır kullanıyorum, yassı olması taşımak için büyük avantaj. 2. telefon gibi taşıyorum ve şarjı kesinlikle mükemmel.

Hocam linki atabilirmisiniz aldığınız yerden

• Paradaisu. kullanıcısına yanıt
    ben kılıfıyla 72 liraya almıştım , şimdi siyah kılıfla 82 liraya çıkmış fiyatı .
    Bu arada siyah kılıf çok şık, cihaz alacaklara kılıf almalarını da kesin öneririm.

urun.n11.com
    Powerbank - Taşınabilir Şarj Aleti Modelleri & Fiyatları - n11.com
    https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-mi-10000-mah2-nesil-powerbank-20-hizli-sarj-cihazi-P148176702

• quote:

ben kılıfıyla 72 liraya almıştım , şimdi siyah kılıfla 82 liraya çıkmış fiyatı .
    Bu arada siyah kılıf çok şık, cihaz alacaklara kılıf almalarını da kesin öneririm.

https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-mi-10000-mah2-nesil-powerbank-20-hizli-sarj-cihazi-P148176702

hocam ısınıyormu sarj cihazı
  • Paradaisu. kullanıcısına yanıt
    ısınma problemi yaşamadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nouma16

10000 lik modelinden kullanıyorum son günlerde telefonumu %96 şarz ettiğimde powerbank kapanıyor. Tüm ışıkları sönüyor ve düğmesine bastığımda şarza devam ediyor. Telefonum iphone 6s hem powerbankın kendi kablosuyla(ucuna dönüştürücü takıp) hemde telefonumun orjinal kablosuyla denedim ikisinde de aynısı oldu.

Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz askerdeyim ve şarj çok sıkıntı oluyor

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.