Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

10000 mAh 91-60mm olanını öneririm bende aldım boyutları çok güzel ufak ve hafif 207 gram baya powerbank gördüm boyut konusunda uzak ara en hoşuma gideni bu oldu, avuç içine rahatça sığıyor.

Versiyon 2 bunun kadar iyi değil taşıma konusunda çünkü boy uzuyor 130-71mm hatta ağırlığı da artıyor 250 gram.

Bunlar sizin için önemsizse V2 alın daha düşük akım isteyen cihazlarda da sorunsuz kullanılıyor ama benim amacım basit, telefonlar için kullanacağım diyorsanız v1 olanda bir sorun yok bir eksiklik yok hani daha yeniyi almak zorunda hissetmeyin kendinizi özellikle boyut ve ağırlık konusunda V1 çok daha iyi.

N11, Hepsiburada vb. yerlerden yorumu çok olan satıcılardan alabilirsiniz, HB biraz riskli iade malları yollayabiliyor tekrar.

teşekkürler.

ramoss markalara da bakacağım. hangisi aklıma yatarsa onu alacam zaten acelesi de yok

• Şu forumda önerilen cihazdan almıştım, yukarıda da yazmıştım zaten. 6s plus için 3-4 kere şarj ediyor diye yorumlar görmüştüm. Bana hiç öyle gelmedi. Noktalar herhalde kendi şarj durumu ile alakalıdır, ne kadar şarj etsem de hiç 4 nokta yanmıyor, normalde ne kadar sürede şarj olmalı bu cihaz? Bugün bir de bir LG G2'yi %45'e kadar şarj etti, kapandı cihaz, bundan önce hiçbir telefonu şarj etmemiştim bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 10 Ağustos 2017; 1:12:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler elimdeki 16000'lik Xiaomi powerbank ve Galaxy S4 telefonda farkettiğim kadarıyla, powerbanktan tam verim almak istiyorsanız mutlaka ürün ile gelen veya muadil KISA microUsb kablosu ile şarj edin. Nokia'nın uzun tip CA-101 kablosu bile 720 maH gibi şarj ederken Xiaomi kısa kablo 1200 maH ile şarj ediyor duruma göre. 1900'ü de görmüştüm galiba. Yani bazı şeylerde olduğu gibi herşeyin uzunu değil kısası makbul.

• arkadaşlar https://market.miuiturkiye.net/ bu site nasıl orjinalmi ürünleri
  • scottish kullanıcısına yanıt
    Ben ordan aldim orjinal ve 24ay servis garantisi veriyorlar

• Hızlı şarjlı ince 10bin modeli çıkmış veya ben yeni gördüm. Fiyatı da uygun. İlk sayfaya eklemek lazım ben alacağım.

• bilgisayardan şarj edebiliyormuyuz peki usb kablosuyla bu powerbank leri
    Eder bence denerim ben agir sarj eder die denemedim hic

• teşekkür ederim bekliyorum cevabını
    Masaustu pcde denedim sarj aliyor sorunsuz hocam

Ben yavas ediyor diye kullanmiyorum qc 3.0 sarj adaptoruyle 2 3saatte doluyor

• Arkadaşlar Anker PowerCore 10000 QuickCharge 3.0 (beyaz renkli ) powerbankı satıyorum. Alalı 1 hafta falan oldu . 1 kez anca doldurdum. 20.000 'lik olanından alacağım satma sebebim bu. Almak isteyen olursa görüşelim.
  • teşekkür ederim çok saol 1000 mah 2 ince versiyonu almak istiyorum hocam ne dersin ?
    bendekı o zaten baya iyi ben begendım adaptorunuz hızlı sarj desteklıyse 10.000 mahı 3.5 saatte dolduruyor ve kendısıde qc2.0 hızıdna sarj edıyor
  • saol hocam telefonum iphone 7 hızlı şarj edermi birde orjinallik kodu varmış nerden yapacağım pazartesi sipariş vereceğim gelince bana yardımcı olurmusun
    Orjinallik testi kolay iphoneleri tam bilmiyorum verdikleri sarj adaptoru kac amper

• quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Öncelikle ince kisa kabloyu V2 icin nerden bulabilirim ebaydan aliexpressten falan hesapli?

2 haftadir versiyon iki 10.000lik kullanıyorum deneyimlerini aktarayim.

Urun 5inc telefon buyuklugunde hemen hemen.

Daha önce bunun 10.400lugunu alacaktim kredi kartim kapandigi icin almamıştım telefonculardad fazla yoktu o zamanlar varsada pahaliydi.Mytell 8000lik powerbank aldim 2 hafta demedi bozuldu üstüne yavaş sarj ediyordu icimde kalmisti Xiaomi..

Herneyse ürün prizden daha hizli sarj ediyor.Isinma sorunu yok. Lg g2 cihazim var(3000mAh) 3 kere sarj edebiliyor.

Ben cok memnunum siyah rengini aldim 65tlye N11den orjinal cok memnun kaldim. Fiyat performans ürünü harbiden son zamanlarda aldigim parasini hakeden devamli kullanabilecegim urunlerden biriydi.

Bu arada yaklasik 2.5 - 3 satte falan tam doluyor cihaz.

Hocam powerbank şarj olurken aynı anda telefonuda şarj ediyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu ara kabloyu nereden bulabiliriz, kaybettim herhalde, bir türlü bulamıyorum.

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar!

• Arkadaşlar bu poweerbankları laptoptan şarj edince çok uzun sürüyor. Elektirikten etsek zarar verir miyiz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Arkadaşlar bu poweerbankları laptoptan şarj edince çok uzun sürüyor. Elektirikten etsek zarar verir miyiz ki?

Kaliteli adaptör ile şarj ederseniz sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Evet ayni anda sarj olup sarjda edebiliyor. Alacak arkadaslar bunada dikkat etsin cok iyi ise yarar birsey bu

Zmi 10000 2.nesil aldım bakalım konu sahibinin önerisiyle inş güzel çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.