Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normal şekilde kablo zaten bariz dandik ben sadece cihaz için almıştım kabloyu da darda kalırsam kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20.000 mAh kapasitelisi çıkmış dostlar 149 Lira diyorlar sizce de biraz pahalı değil mi??

Xiaomi Powerbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamoli76 -- 2 Şubat 2018; 16:26:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impakt

Normal şekilde kablo zaten bariz dandik ben sadece cihaz için almıştım kabloyu da darda kalırsam kullanıyorum.

Yuvarlak olması orjinal degilmi diye düşündürttü yoksa kabloyu bende kullanmam. Ama güvenlik kodu 2 kere bakılmış yazdı ( 1. Yi sanırım ben yanlışlıkla yaptım sayfa yenileyerek ) ışıklar orjinal kaliteli duruyor . Kendi kendini şarj etmiyor. Alttaki yazılar orjinaldeki gibi soluk vs bakalım bir deneyelim 1 gün olmazsa iade edeceğim bende .

• abidig kullanıcısına yanıt
    Genelde sahteler çok fazla sorgulanmış oluyor numarası 2 kere ise birincide sizin dediğiniz gibi olmuş olması muhtemel. Bir de çabuk kirlenip çiziliyor özellikle kirlenirse temizlerken dikkat edin kuru bir bezle silin ben ıslak mendille silmiştim diş yüzünü sonra bir kaç kez şarj olmamaya başladı.

• quote:

Genelde sahteler çok fazla sorgulanmış oluyor numarası 2 kere ise birincide sizin dediğiniz gibi olmuş olması muhtemel. Bir de çabuk kirlenip çiziliyor özellikle kirlenirse temizlerken dikkat edin kuru bir bezle silin ben ıslak mendille silmiştim diş yüzünü sonra bir kaç kez şarj olmamaya başladı.

Teşekkür ederim en iyisi silmemek o zaman kirli kalsın

• abidig kullanıcısına yanıt
    Kılıfla kullanabilirsin ama hbdeki kılıfları önermiyorum pek. Sorun değil.
  • quote:

Kılıfla kullanabilirsin ama hbdeki kılıfları önermiyorum pek. Sorun değil.

Teşekkürler

• quote:

Yorum yayınlama konusunda kıtlar biraz sanırım ama en ufak şüphede iade etmek önemli bir de sitede kargo ücreti ödemeden iade edilebileceği yazıyordu aras ile doğru değil miymis?

Hayir urun bana gelirken kargo ucreti odedim ondan bahsediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇVK kullanıcısına yanıt
    Anladım 5binlikde ve 10binligin 2. Modelinde kargo bedava onlar tercih edilebilir.

• arkadaşlar bu ürünlerin 10binlikleri kaç saatte şarj oluyordu? İlk serilerden almıştım 2 yıl önce ama şarjı daha uzun süre almaya başladı.
  • selamlar.
    10.ooo olandan Hepsiburada kampanyasıyla almıştım geçen kasımda.
    fakat hiçbir şekilde performans alamadım. hem powerbank hem telefon aşırı derecede ısınıyor.
    bir de telefon sıfır şarj ile kapalı olduğunda takıyorum, %40dan bazen %60dan yukarı saymaya başlıyor. tam dolu telefon %40a gelince kapanıyor vs. yani telefonun şarj dinamiğini de bozdu

Sanırım garanti için göndereceğim hepsiburada ya.

Böyle bir konu yaşayan var mı daha önce?
  • hepsiburada dan aldıgım 10000mah olan 2 sürüm powerbank güvenlik bandı kazınmış olarak geldi. ürünü 2 gündür şarj ediyorum 4 ısık bi türlü yanmıyor. bugun iadeye gönderdim. sanırım hepsiburada nın sattıklarında sorun var. satıcı hepsiburada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

quote:

Hocam zaten hepsiburadadan sadece satıcı hb ise alın herhangi bir ürünü başka satıcıdan almak iade etmeye sebep olur keski satıcı hb olandan alsaydınız ben öyle aldım ve sorun yaşamadım pek.

İade etim, parayi geri verdiler.

Ama yorumumu yayinlamamislar.

Zarar kargo parasi oldu. Baska siteden aldim bir gunde geldi TR den garantili ve orjinal urun.

nereden aldınız acaba?
  • Merhaba arkadaşlar bu doğrulama sitesi bozuk geliyor nereden kontrol edebilirim orjinal oldugunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordo38

Merhaba arkadaşlar bu doğrulama sitesi bozuk geliyor nereden kontrol edebilirim orjinal oldugunu

Explorer aciyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaturk

hepsiburada dan aldıgım 10000mah olan 2 sürüm powerbank güvenlik bandı kazınmış olarak geldi. ürünü 2 gündür şarj ediyorum 4 ısık bi türlü yanmıyor. bugun iadeye gönderdim. sanırım hepsiburada nın sattıklarında sorun var. satıcı hepsiburada.

Aynen öyle benimde yarısı kazınmış gelmişti. Ama kontrol ettim 1 veya 2. kontrol edensiniz yazıyordu sahtelerde 40 bin falan yazıyor. Her seferinde %10 ken gibi taktığımda da 2 kere tam 1 kere de %30 a kadar doldurdu. 3300 mah telefonum. Yani gerçek değeri de sanırım en fazla 7000 mah , bu powerbanklarda normal ama samsung gibi iyi markalar tam değeri veriyor neredeyse. Ya iade ürünleri yolluyorlar yada kendi sitelerinde dukkan açanlardan alıyorlar ürünleri yada normal bilmiyorum. Ayrıca bu tarz ürünlerde bir güvenlik bandı poşeti neden olmaz anlamıyorum. Sanki kutu açılmış gibiydi kablosu 5 cm lik dandik bir kablo . Iade talebi yaptım kabul ettiler ama ürün gider kabul edilir mi Birde geri yollarkende kargo istiyorlarmış burda yazdı biri . Ondan vazgeçtim 55 tl ye gelmişti bana zaten. Eskiden çok alışveriş yaptım evi dizdim buradan resmen. Ara vermiştim 2-3 yıldır ama son iki işlemde beni memnun etmedi bir daha mümkün değil birşey almam .

• hangi model alayım beyler? ve nerden alayım?

10000 mah yeterli ama hızlı da şarj etsin 5v-2a yeterli bana.

arabada bırakacam hep.

• 10000 mah versiyon 2 aldım hepsiburadan, genelde bunu örnermişlerdi burada. Hepsiburada'da cihaz %50 şarjla geliyor, o şarjı kullanın, ondan sonra normal şarj etmeye devam edin diye bir şey okudum. Böyle mi kullanmak lazım?

• Merhaba Gittigidiyor semers mağazasından 2.nesil 10.000 mah almayı düşünüyorum,genelde yorumlar olumlu.
    Bu mağazadan alan arkadaş oldu mu daha önce.
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    10000 mAh 91-60mm olanını öneririm bende aldım boyutları çok güzel ufak ve hafif 207 gram baya powerbank gördüm boyut konusunda uzak ara en hoşuma gideni bu oldu, avuç içine rahatça sığıyor.

Versiyon 2 bunun kadar iyi değil taşıma konusunda çünkü boy uzuyor 130-71mm hatta ağırlığı da artıyor 250 gram.

Bunlar sizin için önemsizse V2 alın daha düşük akım isteyen cihazlarda da sorunsuz kullanılıyor ama benim amacım basit, telefonlar için kullanacağım diyorsanız v1 olanda bir sorun yok bir eksiklik yok hani daha yeniyi almak zorunda hissetmeyin kendinizi özellikle boyut ve ağırlık konusunda V1 çok daha iyi.

N11, Hepsiburada vb. yerlerden yorumu çok olan satıcılardan alabilirsiniz, HB biraz riskli iade malları yollayabiliyor tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Ağustos 2017; 14:9:50 >
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.