Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DELTA servisi guvencesiyle satıyorlar xiaomi urunlerini baya meshur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

DELTA servisi guvencesiyle satıyorlar xiaomi urunlerini baya meshur hocam

eyvallah başkan yakın zamanda isticem bakalım :)
  • ssslashhh kullanıcısına yanıt
    Onemli degil faturasini saklayin yeterli

• Arkadaşlar Merhaba ,

Hepsiburada'dan 1.5 ay önce aldığım ve orjinalliğini kontrol ettiğim ürünüm şarj etmiyor.. İçindeki piller muhtemelen arızalı. cihazı 2 gün şarj ediyorum.. 4 adet ışığı yanıyor ancak telefonu şarj etmeye başladıktan yarım saat - 1 saat sonra bütün ışıkları sönüyor ve piller bitik duruyor. Şarja taktığımda ise 3 dişi birden yanıyor. şarj dolu gibi gösteriyor.. ancak telefonumu şarj etmiyor.. arızanın anlaşılması için bir kaç kez denenmesi gerekiyor.

Bu sorun başına gelen var mı ?

Ne yapıcaz ?

Teşekkürler.
  • quote:

https://market.miuiturkiye.net/powerbank/xiaomi-mi-powerbank-2-10000-mah-tasinabilir-hizli-sarj

Bu hocam 1.seriye gore sekil + hizli sarj cikisi var ve eger hizli sarj adaptorunuz varsa bunu 3 4saatte dolduruyor haberiniz olsun

Bence 5 10tl daha verip bunu almak daha iyi attigim sitede 2yil Delta servis garantisi var bende ordan aldim n11de hep 6ay 1yildi

Hızlı sarj aleti derken kaç amper olması lazım

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Kac amper varsa okadar aliyor aletleri eskisi gibi 5v1amper girisi yok aletin 5v2a takwrsan gayet hizli olur ben 9v2a cikisli 12v.1.5ampere kadar yukselen bir adaptorle ettim 4saat surdu tam dolum 5v1 cikisli standaet adaptorlede yapdim yaklasik 8 9 saat surdu

• Senceru kullanıcısına yanıt
    Satan kisiyi arayin

• Hepsiburada üzerinden 2.nesil hızlı şarj olan modeli aldım.İlk şarjı yaptım.2 tane ışık yanıyor hala.Şu anlık bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Hepsiburada üzerinden 2.nesil hızlı şarj olan modeli aldım.İlk şarjı yaptım.2 tane ışık yanıyor hala.Şu anlık bir problem yok.

Kac mah

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Hocam 10.000 mah olan modeli.
  • Arkadaşlar 10000 version 2 aldım bugün elime geçti blitzwolf qc3.0 adaptör ile 3 saat 48 dakikada full şarj oldu iphone 6s cihazımı full şarj ettiğinde 4 ışıktan 3 ışığa yeni düşmüştü yani muhtemelen %74 civarında bir şarjı vardı tam doldurduğunda şu an için gayet memnunum

• Son olarak 10000 version 2 nasıl kapanıyor ışıkları sürekli yanıp sönüyor bunun

• arkadaşlar bende xiaomi 10400 mah lık olan modeli var. kutuda yazan koda göre orjinal yalnız şöyle bir sıkıntı var, powerbank ile android cihazları ve kindle'ı şarj edebilmeme rağmen iphone'u bir türlü şarj edemedim. iphonenin kendi kablosunu kullanıyorum fakat takınca herhangi bir tepki vermiyor. sorun ne olabilir

• Arkadaşlar 10000 versiyon 2 kullanıyorum ciddi ciddi iphone 6s'i 4 kere %1den %100e şarj etti ve sanırım çok az bir miktar daha var içerisinde

• Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    Lityum polimer olansa şarj etmez.Iphone 7 plus için hangi powerbanki önerirsiniz?

• Arkadaşlar bu cihazın türkçe ya da ingilizce kullanım kılavuzu var mı bildiğiniz? Zıkkım alet Çince kılavuzla geldi düğmeye basınca ne oluyor ne bitiyor nasıl açılıp kapanıyor belli değil. Elimdeki xiaomi 20000 mah v2.

• https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127650423
    linkteki ürünü sipariş verdim. Merak edenler baksın.
  • quote:

Kac amper varsa okadar aliyor aletleri eskisi gibi 5v1amper girisi yok aletin 5v2a takwrsan gayet hizli olur ben 9v2a cikisli 12v.1.5ampere kadar yukselen bir adaptorle ettim 4saat surdu tam dolum 5v1 cikisli standaet adaptorlede yapdim yaklasik 8 9 saat surdu

merhaba,

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127650423

linkteki ürünü sipariş verdim. Vermeden önce QC 3.0 teknolojisini okudum.
    20 volta kadar değişken oranlı şarz alabildiğini yazıyor ama anlamadığım,
    bu volt amper ilişkisi nedir. Mesela dioki 5.1V 2.4A; 9V/12V 15W MAX yada 18W
    volta mı bakıcaz ampere mi bakıcaz hıza bakmak için çozemedim. Bide power diolar
    ne demekse.

• http://www.gold.com.tr/xiaomi-mi-10000mah-tasinabilir-sarj-cihazi_u
    Arkadaşlar bu ürün orijinal midir ? gold.com diye güvendim ama hiç yorum da yok ..bilemedim
  • Yeni aldığım 2.nesil 10,000 lik power bank xiaominin sitesinden doğrulama yapamıyorum siteye iphoneden girmeye çalıştığımda şu hatayı veriyo genel bir arıza mı var

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar!

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.