Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam miu marketten aldım 2 adet arkadaşımla beraber bugün elime ulaştı orjinallik kodunu nasıl yapaçağım
  • scottish kullanıcısına yanıt
    Kutusunda barkodun yaninda etiket var mi diye orda kazima yeri var kaziyin orayi cikan numarayi xiaomi sitesinden sorgulayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bundan alıyorum fakat beyaz kılıf yokmuş satıcıda, aliexpressden falan kılıf tavsiyesi olan var mı?

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de aynı sıkıntı oldu. 2 dişte takılı kaldı şarj olmuyor. Ne yaptı servis değiştirdi mi? Ne kadar sürdü? Eğer uzun sürüyorsa benim de bir yedek almam gerekecek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cekabu

Hocam bende de aynı sıkıntı oldu. 2 dişte takılı kaldı şarj olmuyor. Ne yaptı servis değiştirdi mi? Ne kadar sürdü? Eğer uzun sürüyorsa benim de bir yedek almam gerekecek gibi.

hocam firma aslinda çamura yatmak istedi.ben cok katı davrandim.3 tane powerbank almistim bunlardan ve hic birine yorum hakkimi kullanmamistim eger magduriyetimi gidermez iseniz urun yorum sayfasina butun olanlari yazacagimi ifade ettim.hatta bana dediler ki:tehditle bir yere varamazsiniz.bende tehditle bir alakasi yok.olanlari hakikati yazacagimi soyledim.neyse eger bekler isem çin,e xiaomi firmasina yollayalim dediler.bende kabul ettim.takriben 2.5 ay sonra magduriyetimi giderdiler.yine kullanilmis ama gayet temiz bir powerbank yolladilar.

fakat baya zahmetli ve sıkıntılı bir sureç oldu benim icin .acikçası ben ümidimi kesmistim powerbanktan.fakat dusundugum gibi olmadi

ilave:hocam benim powerbank sifir gibiydi 6-7kere ancak şarj etmistim.bu durumda bile direk kullanici hatasi deyip siyrilmaya calistilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 27 Ağustos 2017; 15:10:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şu anda alinabilecek model hangisi?

• 2. Nesil 5000 icin uygun fiyat linki alabilirmiyim arkadaslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Evet ayni anda sarj olup sarjda edebiliyor. Alacak arkadaslar bunada dikkat etsin cok iyi ise yarar birsey bu

full şarj olması kaç dakka?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Evet ayni anda sarj olup sarjda edebiliyor. Alacak arkadaslar bunada dikkat etsin cok iyi ise yarar birsey bu

Bende Xiaominin her türlü powerbankı var. 10000Mah 2. nesil Blitzwolf QC3.0 ile yaklaşık 5 saatte full şarj oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinjanbert

2. Nesil 5000 icin uygun fiyat linki alabilirmiyim arkadaslar

Bildiğim kadarıyla 2.nesilde 5000mah yok. 10000mah tavsiye ederim 2. nesil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

quote:

quote:

Bende Xiaominin her türlü powerbankı var. 10000Mah 2. nesil Blitzwolf QC3.0 ile yaklaşık 5 saatte full şarj oluyor.

5 mı? biraz fazla sanki hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

5 mı? biraz fazla sanki hocam

Zaten maksimum değerde şarj ediyor.Powerbank 2A dan fazla şarj olmuyor ki? O yüzden 5 saat çok iyi süre 10binmah için.

• Şuan anda 2. Nesil 10000mah için en uygun yer neresidir, orjinal satan?

• 10000 mah orjinal xiaomi powerbank kipada 49 lira, güncel kipa kataloğuna bakarsanız görürsünüz. iyi bayramlar.

• 20000 liğe o kadar para verilirmi sizce 16000 likmi alınır 16lık 54tl 20lik 130tl

• quote:

quote:

Bazen evden cikarken bakiyorum sarjim %5 o zaman sarji 3 kere dolduracak yarim kilo 10000 mah powerbank alip hammallik yapmak istemiyorum. Hafif nazik olmasi icin 5000 istiyorum.1. Nesil 10000mah suan mevcut ama bahsettigim durumlarda inan eziyet oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bazen evden cikarken bakiyorum sarjim %5 o zaman sarji 3 kere dolduracak yarim kilo 10000 mah powerbank alip hammallik yapmak istemiyorum. Hafif nazik olmasi icin 5000 istiyorum.1. Nesil 10000mah suan mevcut ama bahsettigim durumlarda inan eziyet oluyor

urun.n11.com
    Powerbank - Taşınabilir Şarj Aleti Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-mi-10000-mah2-nesil-powerbank-20-hizli-sarj-cihazi-P148176702

2. nesi 10000mah 0.25kg.
    urun.n11.com
    Powerbank - Taşınabilir Şarj Aleti Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-mi-10000-mah-tasinabilir-sarj-aleti-powerbank-kilif-P79024695

1. nesil 10000mah 0.207kg.
    Siz 5-10 yıl daha bekleyin belki 20-30 gramlık Mükemmel bir teknoloji ürünü gelebilir 10000mah yada 5000mah.

• Arkadaşlar powerbank alıcam acil çok bilgim olmayan bi konu kalitesi şarj hızı ağırlığı vs değerlendirildiğinde tavsiyeniz lazım

• mtasova kullanıcısına yanıt
    xiaomi 2 nesil 10000 lik kullanıyorum hızlı şarj ediyor 2 defa doldurabilirsin telefonu memnunum hepsiburadadan 64 tl gibi bir fiyata almıştım boyutları kaba değil ince bakmanı tavsiye ederim.
  • ben de 1 tane n11'den 2. nesil olanından aldım yorumlara istinaden
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.