Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thingol

Xiaomi.eu stabil romu da çıkmış, Türkçe var içinde. Denedikten sonra yorumlarımı yazarım.

https://mega.nz/#!v4YCkAiJ!VKeCCvmy66XjJcaXFaVtO4QcpbP3WstFnUbCCsmSM1g

Hocam denediniz mi romu her hangi bir problem varmı? problem yoksa bende yüklemek istiyorum.
  • omrak kullanıcısına yanıt
    Çeviri hatalarından dolayı Türkçe kullanmak mümkün değil gibi. Kamera açılmıyor, gelen mesajlar da açılmıyor. İngilizce'ye dönünce sorun yok. Niye bu kadar kötü bir çeviri yapılmış anlamak mümkün değil. Kötü çeviriyi geçtim, uygulamaların hiç açılmamasını sağlayabilmek de enteresan. Çevirilerin nerede yapıldığını bilsem yardımcı olmak isterdim.

Türkçe kullanamayacaksak şu anda bir anlamı yok bu romun, içinde root da yok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0AECD5C0 -- 8 Mart 2016; 15:58:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imei yi nasıl çözdünüz acaba? Bootloader kilidini kaldırmanın bir yolu yok mu? Sırf bu engeller yüzünden telefona yaklaşamıyorum.
  • Aşağıdaki adresten geri bildirimde bulunabilirsin. Kameranın açılmaması bu hafta yeni bir deneme yapmamız dan kaynaklanıyor, zira şimdiye kadar kameradan galeriye geçiş sorunu vardı, o sorunu çözmeye çalışıyoruz. Ben çeviri ekibinde değilim ama sürekli olarak geri bildirimde bulunuyorum çeviri hatalarını bir sonraki güncellemede gerekli düzenlemeler yapılıyor.
    https://github.com/ingbrzy/MA-XML-7.0-TURKISH

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Miui 7.2 mi bu? Mobilden göremiyorum da.. Enteresan olmuş nasıl tr koyup üstüne böyle rezil eder xiaomi.. Ara sürümlerde bir güncelleme gelir mi politikası nedir bilmem de.. Umarım yakında gelir bir şekilde. 6.0 güncellemesi veya miui 7.3 gibi uzun süre bekletmez umarım. Almayı düşünüyorum bu ay içinde ama soru işaretleri var kafamda hala. Doğru düzgün tr global rom, unlock, imei.. Bunların kesinleşmesi iyi olurdu.

• Hocam bir de şöyle bir konu ve ROM var.
    Bunu denediniz mi?

http://xiaomi.eu/community/threads/redmi-3-multirom-install-tutorial.29743/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar camera uygulaması lazım yollayabilir misiniz rica etsem miuicamera.apksini lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Imei yi nasıl çözdünüz acaba? Bootloader kilidini kaldırmanın bir yolu yok mu? Sırf bu engeller yüzünden telefona yaklaşamıyorum.
    .....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0AECD5C0 -- 9 Mart 2016; 12:22:10 >
  • frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    @frt-_-ctn

Developer rom henüz çıkmadığı için şu an bootloader kilidi kaldırılamıyor. IMEI'yi şuradan hallettim ben:

http://akilli.be/forum/threads/snapdragon-cihazlarin-imei-tamiri-nasil-yapilir.750/

@Cenkay KESER

Bu işle gönüllü olarak uğraşan arkadaşları incitmek istemem. Biraz bakındım genel olarak, önerilerle ya da bildirimlerle düzelebilecek gibi görünmedi bana. Profesyonel seviyede İngilizce bildiğini düşünmüyorum açıkçası bu çevirilerden sorumlu arkadaşın. Ayrıca Türkçe dilbilgisi düzeyi de çok iyi olmalı, ki bundan da emin değilim.

Şimdi ben oraya gidip bu düşündüklerimi doğrudan söylersem ayıp etmiş olurum. Bu konu ile ilgili görüşlerini özelden bana yazarsan sevinirim hocam, bakalım ne yapabiliriz birlikte?

@gunman233

7.1 tabanlı. Xiaomi'nin resmi romu değil bu, Xiaomi.eu romu. Ama bildiğim kadarıyla Çin dışında genelde bu rom kullanılıyor. Bu rom bizim için daha önemli gibi. Cenkay arkadaşımız daha doğrusunu söyleyebilir, ben de tam hakim değilim bu konulara.

@meddah58

O romdan hiç memnun kalmamıştım.

• Son 1 aydır bir yeni bir çevirmen uğraşıyor ve çok yol katetti. Eski çeviri tam bir rezaletti bu çeviri ona göre çok daha iyi seviyede. Değişiklik günlüğüne batarsanız her gün ne kadar uğraşıldığını ve çevirilerek ne kadar çok metin olduğunu daha rahat görebilirsiniz. Tamamen gönüllü esasına dayandığı için ben bu çalışmanın yeterli düzeyde olduğuna inanıyorum, her yeni güncellemede 20ye yakın düzeltilerek metin raporluyorum ve her güncellemede çeviri daha iyi hale geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • miui forumunda redmi 3 hindistana gelmeyecek demişler, global rom beklemeyin yakın zamanda. çin dev rom çıkınca zaten twrp falan kolayca istediğiniz romu yüklersiniz.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Satılıyor diye biliyorum. Resmi olarak da satılır yakında. Bu model zaten özellikle Hindistan'da satılmak için dizayn edildi Snapdragon işlemci ile. Mtk satışları yasal açıdan sıkıntılı olduğu içinmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Satılıyor diye biliyorum. Resmi olarak da satılır yakında. Bu model zaten özellikle Hindistan'da satılmak için dizayn edildi Snapdragon işlemci ile. Mtk satışları yasal açıdan sıkıntılı olduğu içinmiş..

Hayır satılmıyor, redmi note 3 satılıyor, yakında Mi5 de satılacak dediler. Redmi 3 eğer diğer ülkelerde satılırsa global rom alabilir

• http://en.miui.com/download-298.html

V7.2.4.0 versiyonu çıkmış. Bunda türkçe dil vardır değil mi?

Telefon için resmi global ROM yok. Yakın zamanda da çıkmaz. Bu durum ve bundan sonra çıkacak sürümler ing ilizce Çince dil olur, google servisleri olmaz.

• Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Peki birşey daha sormak istiyorum. Benim telefonda 7.1.1.0 stable rom var türkçe dil kimi yerleri ingilizce. Bu sonradan mı Türkçeye çevriliyor.

Satıcılar idareten ROM yükleyip gönderiyorlar. Telefon için xiaomi.eu romları var, bir kaç mesaj üstte bazı arkadaşlar bilgi vermişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 10 Mart 2016; 17:30:32 >
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Zaten bir tek o kaldı xiaomi eu romlar ina yöneleceğiz global rom çıkana kadar. Teşekkür ederim.

• Bende dün aldım cihazı sorusu olanlara yardımcı olmak isterim.
  • bende bugün bu telefonun kullanıcısı oldum nihayet. türkiyeden bir satıcıdan aldım 650 liraya bugün elime ulaştı. Aslında letv x600 almayı planlıyordum ama efsanevi pil ömrü sunduğu için bu telefonu almaya karar verdim son anda.

ilk izlenim bekletimin çok üzerinde oldu ele aldığımda verdiği hissiyat konusunda. telefonu ilk aldığınızda çok sağlam ve kaliteli olduğunu hissediyorsunuz. şirin ufak bir kutusu var telefonun boyutları da çok ideal. gelir gelmez 7.2 son versiyonu kurayım dedim ama updater programında zip dosyasını seçtiğimde tanımadı. recovery modunu anlamadım. bootloader kilidi açmanında henüz yolu yokmuş sanırsam. geliştirici romu gelene kadar 7.1 türkçeleştirilmiş rom yüklüydü bununla devam edeceğim sanırım.

şimdi hearthstone kuruyorum bu oyunda sıkıntı yaşamazsam benim için bu telefon idealdir

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.