Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba hocam...bu adresteli apk dosyası ile root yaptım.

http://en.miui.com/thread-190889-1-1.html
  • Bu cihaz android 6 alacak mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi güncelleme konusunda çok iyidir bazen geç verse de. 6 kesin alır ancak 7 alır mı onu merak ediyorum büyük ihtimalle alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Almaz. Xiaomi güncelleme konusunda iyidir ama android güncellemesi verme konusunda en yavaş firmadır. Amiral gemisi daha KitKat, lollipop ile çalışırken bu telefona android m vermez. Boşa hayal kurmayın yanı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir ekran süresi de benden.Full wifi ile aldım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedorac0re -- 25 Mart 2016; 16:14:50 >
  • Rom ve güncelleme konusu pek iç açıcı değil redmi 3 için.. bootloader kilidi olduğu ve henüz unlock sisteme dahil edilmediği için bekleyiş sürüyor. miui forumlarında biri geçen hafta geliştirici romunun hazırlandığı ama yayınlanmadığını yazmış ama artık herkes ümidi kesmiş durumda kimse inanmamış bile Rom için daha çok bekleyeceğiz gibi görünüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoKToR_TiLKi

Rom ve güncelleme konusu pek iç açıcı değil redmi 3 için.. bootloader kilidi olduğu ve henüz unlock sisteme dahil edilmediği için bekleyiş sürüyor. miui forumlarında biri geçen hafta geliştirici romunun hazırlandığı ama yayınlanmadığını yazmış ama artık herkes ümidi kesmiş durumda kimse inanmamış bile Rom için daha çok bekleyeceğiz gibi görünüyor...
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedorac0re -- 25 Mart 2016; 16:16:33 >
  • Bu telefonda 3G konuşma var mıydı?

• Görüntülü konuşma olduğunu sanmıyorum hemen hemen bütün çin telefonlarında yok diye biliyorum.

Bana 7.1.1.0 stable vietnam romuyla geldi rootlu değiştirme gereği duymadım. 7.1.3'de changelog nedir bilmiyorum ama çok fazla bişeyin değiştiğini sanmıyorum değmez uğraşmaya bence. Şu ana kadar beni rahatsız eden buga falan rastlamadım bu versiyonda.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedorac0re -- 25 Mart 2016; 16:15:13 >
  • Bugün TEENA'da 4 farklı Redmi 3 daha görüntülenmiş. Xiaomi ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum. 1 tane zaten duyurmuşlardı en az 4 farklı Redmi 3 modeli olacak piyasada. Daha biz ilkine yazılımsal destek alamadık bu işin devamı nasıl olacak bilmiyorum.
  • Yarın resmi dev rom çıkıyor, bootloader açabileceksiniz

• emre1393 kullanıcısına yanıt
    Bu developer rom iyi birşey mi?Tam olarak ne gibi bir avantaj sağlıyor telefona.?

• bootloader kilidini açmak ve twrp falan yüklemek için, ayrıca root için de gerekli. xiaomi.eu da paylaşılan gayriresmi dil ve gapps entegreli romları yüklemek için bl kilidini açmak ve twrp kurmak gerekiyor. geri stabil roma dönmek istersen fastboot üzerinden yüklemek yeterli, tabi bl kilidi de kapanır.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Teşekkurler.

• Bugün ayınlanmış çin geliştirici romu ve bootloader unlock edilebiliyor yazılmış. Gün içerisinde deneyip deneyimlerimi aktarırım.

kaynak:http://en.miui.com/thread-228054-1-1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoKToR_TiLKi -- 18 Mart 2016; 12:19:43 >
  • Sıfır full kutulu jelatini bile açılmamış altın renginde Redmi 3 mevcuttur ve yanında cam ekran koruyucu ile silikon kılıf da verilecektir. Fiyat için pm atabilirsiniz

• Bu telefon için silikon kılıf nerden bulabilirim acaba?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.