Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FurkanTrkmn96

Bu telefon için silikon kılıf nerden bulabilirim acaba?

bence şunu al, sleep fonksiyonu da var:

http://www.gearbest.com/cases-leather/pp_322881.html

bu da transparan silikon:
    http://www.gearbest.com/cell-phone-accessories/pp_305766.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 18 Mart 2016; 13:29:48 >

• xiaomi eu dev romhttps://www.androidfilehost.com/?fid=24459283995299514 xiaomi.eu_multi_ido_6.3.17_v7-5.1.zip
  • Teşekkürler hocam aliexpresste de bulmuştum güzel bir kılıf türkiyede alabileceğim yer yok sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

twrphttp://en.miui.com/thread-244098-1-1.html

Hocam sayfada senin paylaştığın .img dosyası ile fastboot moduna girip fastboot flash recovery .img komutuyla flashladım. Bir hata vermedi. Ama TWRP'ye giremedim. Recovery ekranına girdiğimde halen bilgisayara bağla resmi çıkıyor.
  • fastboot boot bilmemnerecovery.img şeklinde girersin
  • Hallettim şimdi

Bootloader unlock, root, twrp sorunsuz
  • Hocam romda türkçe var mi? Herhangi bir hata veriyor mu? Twrp ile mi yükleniyor guncelleyiciden mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E0AECD5C0

Hallettim şimdi

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedorac0re -- 25 Mart 2016; 16:15:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedorac0re

quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

Hallettim şimdi

bootloader açılması için onay sms i beklenmesi gerekiyor mu? twrp unlock işlemlerini nasıl yaptınız adım adım yazarsanız bizde yararlanalım tşkler.

yeni romda gerekmiyor. sadece bir programla hallediyorsunuz...

• Xiaomi güvenlik olayını abartmış, hesabı kaldirmazsan cihaz açılmıyor, kilitliyor kendini, şaşırdım doğrusu.
    TWRP açılınca çince ama içinde ingilizce dil var, sorun etmeyin.
    Xiaomi.eu romu sevmedim, takılmalar fazla. Ben olsam Çin dev rom dan şaşmazdım.

• Normal stable rom flashlamaya çalışıyorum ilk adım olarak. miflash 21. sn'de yeterli alan yok diyor yarıda kalıyor. farklı bilgisayarda deneyince olur önerisi vardı farklı bilgisayarda denedim gene olmadı. var mı önerisi olan?
  • Yarın ana konuya twrp kurulumu, xiaomi.EU tonlarını kurma ile ile ilgili bir anlatım ekleyeceğim. Umarım vaktim olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DoKToR_TiLKi D kullanıcısına yanıt
    64bit Windows gerekiyor,
    1-Son stabil Çin romunu fastboot ile yükle(telefon download modda iken volume up +power)
    2-Sonra dev romu zip halinde indir dahili hafızaya at,
    3-Cihazı internete bağla, updater app ile choose zip deyip rom u yükle
    4-Dev rom açılınca sim kart tak ve hesabınla cihazı etkinleştir,bu adım şart atlama sakın.
    5-unlock tool ile bl kilidi aç,sonra tamamen açılıncaya kadar bekle

6- security app den root erişimini etkinleştir, uzun sürecek merak etme
    7- volume down + power dan fastboot moda girip twrp flashla, girerken sorun çıkarırsa fastboot boot recoverybilmemne.img komutuyla girersin recovery moda

8- twrp çince açılacak, tuş dizilimi aynı, sağ üstten 3. Ayar tuşu, oradan ingilizce yap,
    9- istediğin romu yükle, açılması uzun sürüyor başta, merak etme

• 64bit bilgisayar yok ki çözümü yok mu bu işin 32bit ile?
  • DoKToR_TiLKi D kullanıcısına yanıt
    miflash ta o yüzden hata alıyorsun, 64bit şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Xiaomi güvenlik olayını abartmış, hesabı kaldirmazsan cihaz açılmıyor, kilitliyor kendini, şaşırdım doğrusu.
    TWRP açılınca çince ama içinde ingilizce dil var, sorun etmeyin.
    Xiaomi.eu romu sevmedim, takılmalar fazla. Ben olsam Çin dev rom dan şaşmazdım.

Güvenlik uygulamasından root yaptıktan sonra TWRP'den Supersu flashlamamıza gerek var mı?
  • gerek yok, kendisi internetten dosyaları indirip sistemi elden geçiriyor, açılınca root olmuş oluyor. tabi dev rom yükleyince root gelmiyor, yine bl açmanı istiyor.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Recoveryden Gapps da flashladım, mükemmel oldu
  • Ya bende mi unlock cihazınız desteklenmiyor diyor unlock sayfasına yönlendiriyor. Simi onaylatmıştım gene de böyle oldu nedir benim bu çektiğim. Telefon ilk geldiğinde unlock için başvurmuştum ama tık yok bu zamana kadar. şimdi herkes onaysız kilit açarken ben kaldım böyle
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.