Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun sar değerini bulabilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Kutuyla gelen bilgiler arasında 2 w/kg den az olarak geçiyor ki bu avrupa standardı. Sarshield diye bir site varmış ve onlar 1.33 w/kg olarak ölçmüşler.

Bu arada sabah xiaomi mesajı ile uyandım. Unlock izni verilmiş. Unlock sayfasında 10 gün geçtiği halde yanıt almadiysaniz şikayet forumlarında konu açın yazıyordu ve bende açtım. Ertesi gün onay geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoKToR_TiLKi D kullanıcısına yanıt
    teşekkürler,sarshildin linki var mıdır..

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    http://sarshield.com/radiation-chart/
  • Bu cihazın resmi Türkçe romu varmı? Yoksa custom romlarla mı Türkçeleştiriyoruz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ridooo kullanıcısına yanıt
    Resmi global romu mevcut değil ancak bootloader kilidi açtıktan sonra xiaomi.eu ekibinin çoklu dili romu var onu kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoKToR_TiLKi

Resmi global romu mevcut değil ancak bootloader kilidi açtıktan sonra xiaomi.eu ekibinin çoklu dili romu var onu kullanabilirsiniz.

Anladım hocam teşekkürler...

• Peki Redmi 3 vs Gm 5 Plus desem? Fiyatlarda göz önüne alındığında o fiyat farkına değer mi?

1000 liradan satışa sunulursa ve o kadar bütçeniz varsa GM tercih etmenizi öneririm. Birçok yönden artısı var ayrıca garantinizde olacak iyi kötü. Ama gene de telefon piyasaya çıktıkdan 1-2 ay sonra almanızı öneririm eğer bekleyebilirseniz. Eğer kornik sorunlu bir telefon olur işe şikayetler hemen yayılır.
  • DoKToR_TiLKi D kullanıcısına yanıt
    Bütçe önemli değil 1000 Tl ayarlarım ama özellikleri çok yakın ama arada neredeyse 350 Tl fark var. Değermi bilmiyorum

350 lira içerisinde ekstra 1gb ram, ekstra 16gb depolama alanı, 1 tık daha iyi işlemci, hızlı şarj özelliği, corning gorilla glass 4 (redmi 3 de yok corning gorilla, belki dragontail olabilir ama bu sadece hafif çizikleri önlemek için), daha iyi kamera, güncel bluetooth, daha iyi kamera, daha güncel işletim sistemi, NFC ve en önemlisi GARANTİ var. Bu kadar farka bu fiyat farkı bence az bile :) Bu kağıt üzerindeki karşılaştırma asıl değerlendime telefon çıktıktan sonra yapılır.

Ayrıca diğer bir çok önemli nokta ise telefon Android One sisteminde olacağı söyleniyor. Saf android ve en erken güncelleme alan sistem. Bence Android One>MIUI ki Redmi 3'e güzel bir CM rom çıksın hemen ona geçeceğim tetikte bekliyorum :D

Bu telefonun 1000 liradan satışa çıkması çok büyük bir olay. İlk telefonunda olduğu gibi peynir ekmek gibi satarlar. Yeterki kronik sorunlu olmasın.

Ama gene de yanlış anlaşılmasın verdiğim fiyat ve aldığım performans açısından Redmi 3'den çok çok çok memnunum.

• quote:

350 lira içerisinde ekstra 1gb ram, ekstra 16gb depolama alanı, 1 tık daha iyi işlemci, hızlı şarj özelliği, corning gorilla glass 4 (redmi 3 de yok corning gorilla, belki dragontail olabilir ama bu sadece hafif çizikleri önlemek için), daha iyi kamera, güncel bluetooth, daha iyi kamera, daha güncel işletim sistemi, NFC ve en önemlisi GARANTİ var. Bu kadar farka bu fiyat farkı bence az bile :) Bu kağıt üzerindeki karşılaştırma asıl değerlendime telefon çıktıktan sonra yapılır.

Ayrıca diğer bir çok önemli nokta ise telefon Android One sisteminde olacağı söyleniyor. Saf android ve en erken güncelleme alan sistem. Bence Android One>MIUI ki Redmi 3'e güzel bir CM rom çıksın hemen ona geçeceğim tetikte bekliyorum :D

Bu telefonun 1000 liradan satışa çıkması çok büyük bir olay. İlk telefonunda olduğu gibi peynir ekmek gibi satarlar. Yeterki kronik sorunlu olmasın.

Ama gene de yanlış anlaşılmasın verdiğim fiyat ve aldığım performans açısından Redmi 3'den çok çok çok memnunum.

O kadar fark olduğunu fark etmemiştim. Baya bir varmış. Batarya da o kadar fark etmez herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 23 Mart 2016; 12:59:25 >

• Bataryada Redmi 3 ile pek yarışamaz ama hızlı şarj özelliği ile sizi yarı yolda bırakmaz.
  • quote:

Bataryada Redmi 3 ile pek yarışamaz ama hızlı şarj özelliği ile sizi yarı yolda bırakmaz.

Yine Gm ye kalabiliriz. Hayırlısı bakalım...

• Beyler cihazı çift hatlı kullanıyorum fakat kişisel hattimdan arama yaparken tel numaralarını 4 haneli kod gibi alıp arıyor. 3456 gibi. Telefonun bir hatta çevirince işlem düzeliyor. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mi rom 7.1 global kararlı rom.

• Redmi 3 için kapaklı kılıf almak isteyenler benimle iletişime geçebilir. Kılıfın 2 tane fotoğrafını yükledim bakmak isteyen olursa diye
    http://hizliresim.com/v5PQoO
    http://hizliresim.com/1vE2n1
  • Telefon da Türkçe dil seçeneği var mı?

• Zato1 kullanıcısına yanıt
    Türkçe dil desteği için Rom yüklemeniz gerekir. Gerekli romu yükledikten sonra sıkıntı olmaz
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Türkçe olması için hangi romu atmak gerekiyor acaba? Link var mı?
  • Zato1 kullanıcısına yanıt
    Bu hafta içinde bu sayfada paylaşmışlardı biraz geçmişe dönük bakarsanız bulabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.