Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genso

quote:

Orijinalden alıntı: selim1999

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selim1999

quote:

Bende hala kararsızım Mi4 kamera ve rom daha iyi Redmi 3 batarya ve fiyat daha iyi mi4 daha performanslı ama bana redmi 3 performansıda yeterli. Hala kararsızım ama mi4 alıcam bende galiba.

Kamera benim içinde önemliydi ve memnunum. Video kalitesi hoş değil sadece. Pili iyi gidiyor. Bazen beklemede çok şarj yiyebilir. Kasa güzel çok şık duruyor. Kitkat da kullanıyorum stabil Marshmallow gelmedi daha. Yinede siz bilirsiniz. Zor bir tercih

Video kalitesi de önemli benim için. Marshmallow önemli değil miui stabil ve performanslı bi sistem o bile yeter. Pili iyidir elbet ama redmi 3 te 4100mah batarya 720p ekran ve yeni nesil işlemci var 2 kata kadar daha iyi dayanıyor şarjı kamerasından şüphem olmasa redmi 3 alırım ama şüphelerim var özellikle düşük ışıkta yetersizmiş.

Ben saf Android den geçtim Gm 4g den. Sanki küçük laglar var gibi yada bana öyle geliyor. Sistem yinede güzel.

Gm 4g varken niye mi4 aldınız?

Kasa kalitesi berbat. Elimde kalacaktı çıkardım elimden kamera ve ses te daha kötüydü yine. Performansı süperdi yalnız. Sağlamlık ve şıklık bu için xiaomi ye katıldım. Biraz da Miui arayüzü asikligi var iosa benziyor ya. O yüzden xiaomi Mi4 aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sesi düşük diyorlar 4gden düşük mü? Gps sorunu var diyorlar deneme şansınız oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Arkadaşlar vakıfbank uygulamasını deneyip haber verecek bir arkadaş olursa sevinirim. Ona göre telefon gelir gelmez kullanmadan satışa koyabilirim.

Hocam Vakıfbank hesabim olmadığı için sadece uygulamayi indirip açtım hata vermedi. Kullanici giris yapinca ne olur fikrim yok yardımı olur umarım
    Bu mesaja eklenen görseller:

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ ★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARDO -- 28 Mart 2016; 21:19:34 >

• arkadaşlar bu telefonu alma durumum var. ama kafamda bi kaç soru var.. telefonun türkçeleştirme durumu nedir ??çin romunda türkçeleştirme yapılıyormu ?? ayrıca botloader nedir sıkıntısı nedir :D açıklarsanız sevinirim..
  • Arkadaslar telefon bugun elime ulasti icerisinde Global Stable 7.1.1.0.0 diye bir surum cikti??
    Bu mesaja eklenen görseller:

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★
  • BARDO B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, hiç değilse uğraştığınız, dikkate aldığınız için. Artık telefon geldiğinde (bugün elimde olur sanıyorum) tecrübe edeceğim nedir ne değildir.
  • catalyst kullanıcısına yanıt
    Bu editli romdur. Normal çin stabil romlarına çoklu dil portlamışlardır. Satıcılar genelde bu romla gönderiyor.

Bildiğim kadarıyla global rom'dan resmi bir haber yok henüz.
  • Bugün resmi olarak Redmi 3 Pro 138$'dan duyuruldu. Aynı telefona ekstra 1 gb ram ve parmak izi okuyucu eklenmiş hali. Pil gene 4100 mah.
  • DoKToR_TiLKi D kullanıcısına yanıt
    Güzel combo olmuş ekranı da 1080p yapsalar iyiymiş ama bu haliyle de gideri var.

• DoKToR_TiLKi D kullanıcısına yanıt
    Biz bootloader kilidini açmadan rom yükleyemiyoruz bu adamlar nasıl yüklüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: DoKToR_TiLKi

Bugün resmi olarak Redmi 3 Pro 138$'dan duyuruldu. Aynı telefona ekstra 1 gb ram ve parmak izi okuyucu eklenmiş hali. Pil gene 4100 mah.

Internette bulamadım hocam. Link varmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • http://www.gizmochina.com/2016/03/29/xiaomi-unveils-redmi-3-pro-fingerprint-scanner-138/

Makalede de belirttiği gibi eğer ekran 1080p olsaydı f/p açısından redmi note 3 2gb versiyonu geride bırakırdı dengesizlik oluşurdu.

Şuanda Redmi 3'e bootloader kitlitliykende rom atılabiliyor. Ancak romlar miui'ın kendi ya da editli romları ve sadece telefon Download Mode'yken atılıyor. Daha önceki anlatımlarda bahsi geçen durum.
  • genso kullanıcısına yanıt
    Hoparlör sesi aynı gibi. Lakin kulaklık Gm 4g nin çok daha ötesinde daha iyi. Cidden Gm 4g nin kulaklık performansı berbat. GPS denedim almadan önceden de birkaç kişi sorun yaşamış. Baktım lak diye buldu hemen sorun yok. Ama uzun yolda veya şehirici arabada giderken yol tarifi için denemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoKToR_TiLKi

http://www.gizmochina.com/2016/03/29/xiaomi-unveils-redmi-3-pro-fingerprint-scanner-138/

Makalede de belirttiği gibi eğer ekran 1080p olsaydı f/p açısından redmi note 3 2gb versiyonu geride bırakırdı dengesizlik oluşurdu.

Şuanda Redmi 3'e bootloader kitlitliykende rom atılabiliyor. Ancak romlar miui'ın kendi ya da editli romları ve sadece telefon Download Mode'yken atılıyor. Daha önceki anlatımlarda bahsi geçen durum.

Bu fiyatı retail fiyat olarak düşünmeyin aliexpressteki satıcılar en az 170 kağıt çeker buna.

• MIUI ne kadar cop sistemmis arkadas yil olmus 2016 hala cikardigi telefonlarda (daha dogrusu yazilimda) DT2W yok.

Kapasitif tuslara cift dokunus uyandirsa bari.
  • Arkadaşlar telefonu turkiyeden aldım ve üzerinde 7.1 global kararlı rom ile geldi. Benim için ingilizce kullanmamin sıkıntısı yok. Tek isteğim telefonun ota üzerinden güncelleme alması. Bunun için hangi romu seçmeli ve yükleme işlemini nasıl yapmalıyım. Cihaz rootlu fakat bootloader kilidi kapalı.

• melancohly M kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapıldığını çözerseniz banada bildirin lütfen, aynı durumdayız. (Hoş ben daha kullanmaya başlamadım telefonu, bir müddet kenarda duracak kuzu kuzu.)
  • çinli bir arkadaşa redmi 3 ve redmi note3 pro getirttim. yukarıdaki arkadaşın dediğinin aksine sadece çince ve ingilizce var. updater yeni güncelleme buluyor. nereden türkçe rom yükleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

çinli bir arkadaşa redmi 3 ve redmi note3 pro getirttim. yukarıdaki arkadaşın dediğinin aksine sadece çince ve ingilizce var. updater yeni güncelleme buluyor. nereden türkçe rom yükleyebilirim?

Pro yu satmayı düşünürseniz görüşelim hocam..

• Rom kurulumu hakkında şu mesajıma bakabilirsiniz;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115418873

Güncelleme alabileceğiniz orjinal yazılımlara buradan ulaşabilirsiniz 2 seçeneğiniz var stabil ve geliştirici versiyonları;

http://en.miui.com/a-234.html

Türkçe içeren rom için;

http://miui.vn/forum/threads/miui-7-1-1-0-lhpcnck_5-1-1-stable-global-multilang.10798/

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.