Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.700
Cevap
114
Favori
318.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba eşime redmi 5 plus aldım cin romu ile geldi sorun yoktu gayet iyi çalışıyordu

imei işini halletirdikten sonra global karalı rom yükledim mi flash ile telefon şimdi kasıyor

power tuşunu bastıgımda 5- 6 saniye sonra ekran geliyor telefonu birkaç kez aç kapa yaptığımda anında gelmeye başlıyor düzeliyor

parmak izi çalışmaz oldu kayıt edemiyorum sensör kirli falan diyor ne yaptımsa olmadı

biri aradıgında ekran gelmiyor telefon açılıyor sonradan geç geliyor

romdan olduğunu düşünüyorum

rom tavsiye edebilirmisiniz yüklemek istiyorum

teşekkürler birde neden bu şekilde yapar telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry Morgan

Telefonu ilk aldığımda yaşadığım donma sorunu global beta ile ortadan kalktı. Bu telefonda eu rom deneyen var mı? Şarj ve performans yönünden nasıldır?

aynı sorun bendede var hangi romu kurdunuz türkçemi link alabilirmiyim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

quote:

Telefonu ilk aldığımda yaşadığım donma sorunu global beta ile ortadan kalktı. Bu telefonda eu rom deneyen var mı? Şarj ve performans yönünden nasıldır?

en.miui.com
    404 Not Found
    http://en.miui.com/download-240.html
    buyrun hocam, ufak tefek yerler hariç Türkçe hocam. Recovery üzerinden kurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

quote:

en.miui.com
    404 Not Found
    http://en.miui.com/download-240.html
    buyrun hocam, ufak tefek yerler hariç Türkçe hocam. Recovery üzerinden kurdum

mi4 için bu yanlış verdiniz galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Doganyurtlu

Romla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum, cihazınız donanımsal sıkıntılı olmuş olabilir.

merhaba
    ilk cin versiyonu ile geldi ingilizce destekli türkçe yoktu
    telefon kasma yoktu parmak izini denememiştim bilmiyorum
    ama kasma olmuyordu
  • ozkan1979 kullanıcısına yanıt
    en.miui.com/download-340.html pardon hocam

• www.banggood.com
    Best Smartphones - BangGood.com, high quality Android phones, new Android phones
    https://www.banggood.com/Wholesale-Attribute-Smartphones-c-1567-0-1-3-45-0-s-4417v42826_page1.html?brand=520&sortType=asc
    Note 5 pro cinde ön siparişe acilmis. Fiyatlar tuzlu 6/64gb versiyonu global versiyonu yok ama çokta gerekli değil tazen fiyatlar bize gene tuzlu olcak bakalım nasil bir fiyat biçecekler türkiye'de bi fikriniz var mı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nediyonlasen -- 16 Mart 2018; 15:56:33 >

• nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Malesef

Ne kadara gelir bir fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

www.banggood.com
    Best Smartphones - BangGood.com, high quality Android phones, new Android phones
    https://www.banggood.com/Wholesale-Attribute-Smartphones-c-1567-0-1-3-45-0-s-4417v42826_page1.html?brand=520&sortType=asc
    Note 5 pro cinde ön siparişe acilmis. Fiyatlar tuzlu 6/64gb versiyonu global versiyonu yok ama çokta gerekli değil tazen fiyatlar bize gene tuzlu olcak bakalım nasil bir fiyat biçecekler türkiye'de bi fikriniz var mı hocam?

Bangood pahalı satıyor. AliExpress de 3/32 200 - 4/64 250 dolardan on sipariş açıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bir kaç hafta içerisinde yurtdışı fiyatı makul seviyeye gelecektir redmi note 5 modelinde lakin kimse pek umutlanmasın redmi 5 plus 3/32 modeli 150-160 usd bandında seyrediyor yurtdışında bir ara gearbest kampanyası ile 146 usd gibi rakama indiğide oldu fakat xiaomi'nin 15 günlük kilit açma politikası ve nispeten diğer modellere göre repair işinin zorluğu fırsata dönüşüyor ülkemizde kısa bir örnekle kayıtsız redmi 5 plus 3/32 modeli 750 liraya satılırken kayıtlı cihaz için istenen rakam 900 lira bu fiyatlandırmadan yola çıkarsak redmi note 5 ülkemizde 1.250-1300 bandından satışa çıkar gibi(210 usd ön sipariş fiyatı 165-170 usd bandına gelmesi bir kaç hafta sürecek)
  • Gittigidiyorda Redmi 5 plus 1250 tl satışa çıktı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bizkimiz B kullanıcısına yanıt
    yanlış anladınız sanırım redmi 5 plus zaten 3-4 gündür paralel ithalat firmalar satışına başlamıştı bahsettiğim olay örnek vermek ve genellemek üzerine şayet münferit cihaz satanlar ve redmi note 5 modeli içinde benzer fiyat politikasının izleneceği..Kısaca 150 usd ederi olan cihaz için 900 ve üzeri rakam çok abartılıdır tüketiciler bir nebze beklerse hem paralel kanadı hemde münferit kanadında fiyatlar düşecektir..Redmi 5 plus 900-1200 arası fiyata sahip olacak bir cihaz değil cılkını çıkarmaya başladılar.Heleki kredi kartıyla satış yapıp çakma imeili cihazların paralel ithalatçı(resmi btk kayıtlı imei) fiyatı düzeyinde satış yapan münferit satıcıların fiyatları keriz silkelemekten başka bir şey değildir..Almayın aldırmayın 50-100 fazla verip garantili ve resmi kayıtlı cihaz alın..Eskiden münferit satıcıların fiyatları ile paralel ithalatçı fiyatları arasında hatrı sayılır fark vardı nitekim bu makas kapanmıştır artık fark kalmadı..

• İyi güzel diyosunuzda paralel ithalat bir cihaz almayla münferit satıcı arasında da bugün hiçbir fark yoktur bana göre..paralel ithalatta ki garanti gerçekten o kadar fazla para vermeye değmiyor maalesef...

Elbette garantili cihaz almak iyidir,ama bugün ülkede apple dışında hiçbiri doğru düzgün bu hizmeti verememektedir,sıfır çizikle gelen cihazı rezil edip geri yollayan servisler için paralele de o kadar para ödemem kimse kusura bakmasın

Xiaomi Dubaili Unicomla anlaştı şimdi Türkiye'ye resmi kanaldan geliyorlar,Apple store şeklinde girerlerse çok şey değişecektir zaten,şu gururla yersizler araya taş koydurmazlarsa tabii..

• sizinle hem fikir olduğum noktalar var fakat resmi btk kayıtlı giriş-orta segment cihaz ile münferit satıcıların arasında fiyat farkı yok denecek kadar az 3 liralık bir imei ile repair yapılmış 150 dolarlık 3/32 cihaza 900-1000 yazmak vicdansızlıktır evvelden sürüm ile kar yapılıyordu şimdi sür gelsin yapılıyor..

xiaomi'nin gelişi falan dümenden ibaret adeta yılan hikayesi kendine resmi fan sitesi statüsü biçen ithalatçı firmanın tekinin boyunduruğu altında olan bir web sitesi daha 2 hafta evvel ıslak imzalı belge paylaşarak cepport/mys iştiraki ile resmi distribütör sıfatıyla ülkemize geleceği masalını paylaşıyordu sözde resmi blog adresinden şimdide dubai merkezli olduğu iddia edilen web sitesi bir amatörün elinden çıkmış ssl sertifikası ve seo düzenlemesi bile olmayan bir kaç bannerdan başka tanıtım yapmaktan aciz bir firmanın xiaomi'yi ülkemize resmi statüyle getirebileceğini sanmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 17 Mart 2018; 13:14:18 >

• Insanlar ragbet gosterdikece fiyatlar artacak, saticilar çoğalacak.. tum satıcıları kastediyorum ;ithalatcilar,bavulcular,kayitcilar,on siparişiciler vs..bu durumda bir sure sonra xiaomi de cazip olmaktan cikacak..hele bir de resmi olarak getirirlerse iyice zivanadan cikacak fiyatlar..umarim oyle olmaz ..ama bu durum diger markalarin fiyat politikalarini gözden gecirmesine sebep olabilir belki..samsung,huawei, lg vs.gerilere dusmemek icin xiaomi nin yaptığını yapmaya calisabilir..önümüzdeki birkac yilda isler cok değişecek bence..en azindan ben.. nerdeyse 10 yildir samsung kullaniyordum;artik kolay kolay o hataya dusmem..

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam şimdi baktim 206 dolar gold renk tam bi fp canavari yurtdısındaki tanidigima kargolatmayi düsündüm. 800 tl ama zamanla 3/32 yetmicek 4/64 ideal. Ben suan mi note 3 alma arefesindeyken bu cihaz tanıtıldı. Kararsiz kaldim kamera testleri bi gün yüzüne çiksaydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

Aynen hocam şimdi baktim 206 dolar gold renk tam bi fp canavari yurtdısındaki tanidigima kargolatmayi düsündüm. 800 tl ama zamanla 3/32 yetmicek 4/64 ideal. Ben suan mi note 3 alma arefesindeyken bu cihaz tanıtıldı. Kararsiz kaldim kamera testleri bi gün yüzüne çiksaydi.

Kamera mı note 3 ve redmi 5 plus arası birşey. Idare ederin üzerinde. Yurt dışında incelemelerde ucuz bir telefon için iyi bir kameraya sahip diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Murphy

bir kaç hafta içerisinde yurtdışı fiyatı makul seviyeye gelecektir redmi note 5 modelinde lakin kimse pek umutlanmasın redmi 5 plus 3/32 modeli 150-160 usd bandında seyrediyor yurtdışında bir ara gearbest kampanyası ile 146 usd gibi rakama indiğide oldu fakat xiaomi'nin 15 günlük kilit açma politikası ve nispeten diğer modellere göre repair işinin zorluğu fırsata dönüşüyor ülkemizde kısa bir örnekle kayıtsız redmi 5 plus 3/32 modeli 750 liraya satılırken kayıtlı cihaz için istenen rakam 900 lira bu fiyatlandırmadan yola çıkarsak redmi note 5 ülkemizde 1.250-1300 bandından satışa çıkar gibi(210 usd ön sipariş fiyatı 165-170 usd bandına gelmesi bir kaç hafta sürecek)

Redmi 5 note ile 5 plus ayni cihazlar.

Yani redmi note 5 tr de satisa cikti.

Siz herapde redmi note 5 pro yu kasdettiniz

• _MedicuS_ kullanıcısına yanıt
    Evet pro modelini kasteddim hindistan ve çinde her 2 model farklı adlandırıldı üşengeçliğimden pro diye belirtmedim..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.