Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.700
Cevap
114
Favori
318.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elifednah

Redmi Note 5 of China = Redmi Note 5 Pro international

Redmi 5 plus of China= Redmi Note 5 of India

Yahu sırf hindistanda redmi note 4 çok tuttu diye
    redmi 5 in adını note 5 diye çıkarttılar
    Sonra bütün dünya ne diyeceğini şaşırdı
    Aslında donanım ozelliklerine gore
    redmi 5
    redmi 5 plus
    redmi note 5
    sıralaması en uygunu
  • _MedicuS_ kullanıcısına yanıt
    hocam zaten anlatmak istediğim bu hindistan da pro olarak geçiyor çin'deki modelde pro ibaresi yok ayrıca her 2 model için kimovil,gsmarena tutarsız bilgiler içeriyor kamera sensörü sony olarak lanse edildi kimovil samsung,gsmarena sony diyor android sürümünde de tezatlıklar var android 8 olarak açıklandı lakin kamera sensörü olayındaki gibi birisi android 8 diyor diğeri 7,lte bandı karmaşası işin son ayağı hindistan versiyonda 7,8,20 band yok çin versiyonda var,birisinde kamera diyafram açıklığı 1.9 diğerinde 2.2 bunun gibi farklılıklar mevcut..xiaomi'nin tanıtım konusunda özürlü olduğu gerçeği var leeco'nun yaptığı gibi modellere ülkelerdeki özelliklerine,varyantlarına göre x651,x652 vs gibi adlandırsa karmaşa yaşanmaz leeco'nun mali sorunları,lenovo'nun geri kalışı,meizu'nun inatçılığı giriş segmenti cihazlarda xiaomi'ye yaradı diyebiliriz.
  • Merhabalar Lg V20 cihazımı satıyorum elimde nakit bırakacak fakat beni (fazla) üzmeyecek cihaz arıyorum..5 plus gayet hoşuma gitti 880 liraya global romlu buldum bir satıcıdan ..

Soracağım şey kamerası nasıldır üst düzey beklemiyorum lakin pişman edermi eksileri nedir muadillerine göre ne seviyededir..eğer kamera yetersiz derseniz 1000 yahut altı kamera konusunda tavsiye edeceğiniz cihaz varmıdır

İkinci olarak ilk defa xiaomi modeline yöneldim neye dikkat etmem gerekli global rom olması dışında

Fikirleriniz benim için yönlendirici olacaktır teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esVed -- 19 Mart 2018; 18:9:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı şarj yokmuş

Mi Max 2 canmış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı şarj var.

İlk sayfalarda ekran görüntüsü atmıştım. Kendi adaptörü değil de hızlı şarj destekleyen adaptör ile şarj ederseniz hızlı şarj oluyor

• www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi 5 Plus 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-5-plus-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000AN306?magaza=Sen
    Cep

Hepsiburada'da 64gb satılmaya başlanmış, fiyatı 1400 lira

Açıkçası bana fazla geldi, 1400 liraya bunu almaktansa 1500 liraya mi note 3 alırım. Biraz daha beklemek gerekecek gibi duruyor, ya da 32gb alıcaz.

• incehesap.com'da satılan ürün de global sürümmüş.

• incehesap.com'da satılan ürün de global sürümmüş. Mail'ime cevap verildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: beatboxqwe

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-5-plus-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000AN306?magaza=Sen Cep

Hepsiburada'da 64gb satılmaya başlanmış, fiyatı 1400 lira

Açıkçası bana fazla geldi, 1400 liraya bunu almaktansa 1500 liraya mi note 3 alırım. Biraz daha beklemek gerekecek gibi duruyor, ya da 32gb alıcaz.

Migrosta 1200 tl. Ve global sürüm. Ben migrosa satın almak için gitmiştim ama sar değeri yüksek bu cihazın. Şimdilik vaz geçtim.

• 64gb modeli mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: beatboxqwe

64gb modeli mi acaba?

Evet 64 gb. Olanı

• hızlı sarj var..destekleyen sarj cihazı taktıgınızda quick charging yazıyor..hatta 10000lik anker qc3 powerbank ile tam dolması 1 saat 30dk falan suruyor bende..bu arada 3-4 tane kılıf aldım aliexpress ten..merak eden olursa link atabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 19 Mart 2018; 23:40:45 >
  • Valla bu cihazı alıcam gibi duruyor ya
    Bunun ile Mi Note 3 arasında kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub182

hızlı sarj var..destekleyen sarj cihazı taktıgınızda quick charging yazıyor..hatta 10000lik anker qc3 powerbank ile tam dolması 1 saat 30dk falan suruyor bende..bu arada 3-4 tane kılıf aldım aliexpress ten..merak eden olursa link atabilirim..

Link alabilir miyim hocam?
  • Harry Morgan kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    US $4.46 9% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Crystal Clear Anti kayma Anti Scratch Darbeye Dayanıklı Esnek TPU yumuşak Kılıf Kapak xiaomi redmi 5 artı/hongmi 5 artı AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Crystal-Clear-Anti-kayma-Anti-izik-Darbeye-Dayan-kl-Esnek-TPU-yumu-ak-K-l-f/32846243943.html

aliexpress.com
    US $3.88 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de IMAK Köşeleri Hava Yastığı Darbeye Dayanıklı Kılıf Xiaomi Redmi 5 Artı Yumuşak TPU Kılıf Redmi5 Artı Tam Kapak Mat Kılıf ekran Filmi AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/MAK-K-eleri-Hava-Yast-Darbeye-Vaka-Xiaomi-Redmi-i-in-5-Art-Yumu-ak/32845312629.html

aliexpress.com
    US $3.99 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Xiaomi Redmi için 5 Artı Kılıf Şeffaf PC Sert Arka Kapak için Redmi5 Pro KOOLIFE Xiaomi Redmi 5 Artı Durumda Kapağı için Telefon Kılıfı AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-i-in-5-Art-K-l-f-effaf-PC-Sert-Arka-Kapak-i-in/32847316938.html

aliexpress.com
    US $3.44 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Xiao mi kırmızı mi 4X 4A 5 ARTı 6 6A manyetik EMME braketi durumda not 5A 5 Pro parmak Yüzük yumuşak TPU mi 6X mi 8 mi 6X mi 8 AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/For-Xiaomi-Redmi-4X-4A-case-Finger-Ring-Car-Holder-Stand-Magnetic-Suction-Bracket-soft-tpu/32825603132.html

siparis verdiklerim bunlar..arkadasla beraber aldık..3 ü geldi 2 si gumrukte hala..

• redmi 5 plus 3/32 globali 800 den veriyorum
  • MIUI 9.5 güncellemesi Nisan'in ilk haftasi geliyor sanırım, açıklama yaptılar. Hadi hayırlısı bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersen

redmi 5 plus 3/32 globali 800 den veriyorum

İmei si halledilmiş mi
  • Şu an son güncel sürüm nedir global rom da..

Bide 4x deki gibi kod girilerek kısa yöntemle imei atılmıyor buna değil mi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Mart 2018; 15:16:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfuysen kullanıcısına yanıt
    9.5 Çin stabil güncellemesini yaptık. Çok güzel oldu cihaz. Kilit açma sesi değişmiş. Notification shade değişmiş çok daha kullanışlı olmuş.

Kilit ekranına operatör yazısı gelmiş

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.