Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.700
Cevap
114
Favori
318.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    globalde imei sorunu var.atinca cokuyor cihaz

daha once bu arkadas 750ye tamam demisti ama imei yuzunden.alamamistim

forumda.bi arkadas halletigini sorun.olmadigini yazmisti 60 tl ucret aliyordu son durum nedir bilmem

ben 4/64 siyahi 1000e buldum pro bekliyorum 200liradan.fazlaysa plus.alacagim

ayrica 9 gun sonra aliexpressde.indirim var.cam.kilif vs attim sepete bilgi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    Imei sorunu halledildi. Atabiliyoruz artık

• elifednah kullanıcısına yanıt
    Global güncellemesini bekliyorum ben. Nisan ayında alırız herhalde. Forever MIUI 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rfuysen kullanıcısına yanıt
    Nisan başı diye açıklanmış güzel özellikler gelmiş

• Beyler cihazın kaç sürümü var acaba yada Çin sürümünün kodu nedir cihazın arkasında yazan MEE7 mi, MEG7 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Mart 2018; 16:46:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elifednah kullanıcısına yanıt
    hocam hayrina mi yapiyorsun ,ucretliyse ne kadar vatandas bilgilensin yada rehber varsa alalim link biz ugrasalim...

bu arada.rom rehberi.bekliyoruz.senden

Hocam ben yapmıyorum. Yazılımcı arkadaş yapıyor 50 lira ücreti var.

Aynı şekilde rom işlerini falan da hep yazılımcı arkadaşım hallediyor. Ama isteseniz miui forum daki rehberi koyabilirim ya da rom yapan arkadaşlar varsa onlar anlatsın ilk mesaja ekleyelim

• Ya arkadaş laf söylemeyeyim diyorum ama olmuyor...şu konuyu sessizce takip ediyorum genelde,çok yazmam,bugün işimiz düştü iki soru sorduk lakin bir Allah'ın kulu da cevaplamaz mı

Gerçi forumda son zamanlar da sıklıkla görülen bir durum bu...bazı hevesli arkadaşlar erken davranıp açıyor konuyu,başlığa da yapıştırıyor ana konu ibaresini...sonrası yok tabii,girin bakın ana konunun ilk sayfası konya ovası gibi,ne bir link ne bir rom,rot bilgi paylaşımı vs hiçbir şey yok..telefonu tanıtan bir kaç video dışında...nerde forumda ki o bilgi deryası redmi note 3 pro ana konuları nerde bunlar...

neyse mesele buda değil şimdi yeni bir konu açsan,bu sefer de yönetim ana konu var zaten niye bi daha açtın diye kapatır,yok arkadaş iyice tadı tuzu kaçtı forumun..

not: Önceki iki mesajım görülüp geçildiği gibi buda geçilebilir,sıkıntı yok...sormayız bizde tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Mart 2018; 17:21:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boyka06

Beyler cihazın kaç sürümü var acaba yada Çin sürümünün kodu nedir cihazın arkasında yazan MEE7 mi, MEG7 mi?

MEE7 çin sürümü oluyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyka06

Şu an son güncel sürüm nedir global rom da..

Bide 4x deki gibi kod girilerek kısa yöntemle imei atılmıyor buna değil mi,

7.1.2 android sürümü 9.2.2.0 miui sürümü hocam
    cihazın içinden kodla şu an için atılmıyor diye biliyorum
  • Bu yazınız bana galiba

Rom işleri üstteki arkadaşa cevap yazdım okuyabilirsiniz.

Global romu sordunuz ben global rom kullanmıyorum.

Mesajını görüp de bilen biri niye cevap vermesin anlamıyorum.

Arkadaş görmüş ve cevap vermiş. Yeni bir cihaz. Mesaj yazar yazmaz cevap beklemeniz çok mantıksız.

global için bende 750 tl fiyat aldım işin ilginci global 3/32 için 900-950 tl arası fiyatlar yazmış pek çok kimse anlaşılan imei tekelinden de kar peşindeler 50 tl ye kayıt hallediliyorsa aradaki fark neyin masrafıdır acaba?
  • black_fps kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler mee7 sürüm benimki,üzerinde 9.2.6.0 global rom yüklü,yalnız 4g de speedtest testiyle 7-8 megabiti geçemedim ne hikmetse,anlamadığımsa bulunduğum bölgede başka telefonla 30-40 mb alıyor aynı hatla turk telekomda,ayarlara da baktım lte seçili...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Mart 2018; 18:44:30 >
  • Pazar gunu migrostan 1199 tl ye satin aldim Redmi 5 plus 4gb 64gb olan versiyonunu. Abartmis olucam belki biraz ama normal bi kullanici icin samsung s8 den hic bi eksigi yok. Belki kamerasi biraz normal kullanici icin s8 e gore fark gosterir o kadar.

• Anneme 32 gb

urun.n11.com
    Xiaomi Redmi 5 Plus 32 Gb İthalatçı Firma Garantili - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-redmi-5-plus-32-gb-siyah-ithalatci-firma-garantili-P244002514

alsam kullanabilir mi? global rom vs güncelleyemez. yıllarca güncelleme gerek kalmadan kullanacak. twitter facebook instagram whatsapp kamera tavla kullanacak. bunlar da en fazla 10 gb filan yer kaplar.

• bendeki de mee7..turktelekom eskisi gibi degil..baya yavaslattılar..ben gecen gun yayınlalan kararlı global 9.2.13.0(NEGMIFA) surumunu indirip kurdum..4g 14-15mb civarlarında..3g 20-30 arası degisiyor..
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    Gayet yeterli. Sd kart destekliyor zaten. Resimleri sd karta atabilirsiniz daha rahat olur

• quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Gayet yeterli. Sd kart destekliyor zaten. Resimleri sd karta atabilirsiniz daha rahat olur

bu arada; heryerde 128 gb karta kadar hafıza kartı destegi var deniyor ama ben 256gb lık kartı sorunsuz kullanıyorum..hatta 400gb lık kartı da desteleyecegini dusunuyorum..
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Süpermiş o zaman

Hızlı şarj da yok deniyordu ama deneyince olduğunu gördük

• burdan alırsam

urun.n11.com
    Xiaomi Redmi 5 Plus 32 Gb İthalatçı Firma Garantili - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-redmi-5-plus-32-gb-siyah-ithalatci-firma-garantili-P244002514

ghost çıkma ihtimali var muı, hiç yorum yok da.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.