Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.700
Cevap
114
Favori
319.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Red.Thunder

quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

quote:

GittiGidiyor
    Xiaomi Redmi 5 Plus Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-5-plus-32gb-3gb-ram-cep-telefonu-338489931

Arkadaşlar bunu alıyorum. 64gb istemiştim ama uygun fiyatlı sadece altın rengi var. Migrosların da hiçbirinde yok.

Açıklamada global versiyon yazıyor. Öyle olmasa bile global yüklenmiyor mu? Xiaominin sitesinde yazılım var şu an.

Global cihazlar Avrupa için 4g frekansları ve kutudan çıkan şarj aleti ile TR de kullanmaya daha uygun. Sitesinde yazılım ikiye ayrılıyor global ve Çin diye. Çin cihazına global rom yükleniyor ama 4g için band 20 donanımsal sadece global cihazlarda var.

Eğer operatör turkcell ise band 20 olup olmadığını anlamıyorsunuz bile ama Vodafone kullanıcıları global alması lazım.

Teşekkürler. Linkteki global cihaz gibi görünüyor ama satıcıya bir mesaj atıp emin olayım yine de. Hat vodafone çünkü.

Aksilik olmazsa pro versiyonu da kendime alacağım. Mavi rengi çok hoşuma gitti. 3 senedir G3 ü görmekten kusacağım artık.

Ben note 4 ün mavi versiyonunu alacaktım geçen sene çok güzel diye. Onun da global sürümünde mavi yoktu gittim siyah note 4 aldım. Global Redmi 5 Plus çıkar çıkmaz mavisinden aldım. telefon çok hoş görünüyor. Note 4 den biraz büyük ama çoğu zaman tek el moduna dahi geçmek gerekmiyor sorunsuz kullanıyorum.

GLOBAL VERSİYON BAND 20 DESTEĞİ OLAN REDMI NOTE 4 VEYA REDMI 5 PLUS ALACAĞIM GLOBAL VERSİYON SATAN VARMI GİTTİGIDIYOR VEYA HEPSIBURADA DA SİZ NEREDEN ALDINIZ ACABA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.

Ben forumda da satış yapan Sefa isimli arkadaştan aldım. İmei kayıtlı yurtiçi garantisiz. Yurtdışı 1 yıl garantili.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Red.Thunder

quote:

quote:

quote:

quote:

GittiGidiyor
    Xiaomi Redmi 5 Plus Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-5-plus-32gb-3gb-ram-cep-telefonu-338489931

Arkadaşlar bunu alıyorum. 64gb istemiştim ama uygun fiyatlı sadece altın rengi var. Migrosların da hiçbirinde yok.

Açıklamada global versiyon yazıyor. Öyle olmasa bile global yüklenmiyor mu? Xiaominin sitesinde yazılım var şu an.

Global cihazlar Avrupa için 4g frekansları ve kutudan çıkan şarj aleti ile TR de kullanmaya daha uygun. Sitesinde yazılım ikiye ayrılıyor global ve Çin diye. Çin cihazına global rom yükleniyor ama 4g için band 20 donanımsal sadece global cihazlarda var.

Eğer operatör turkcell ise band 20 olup olmadığını anlamıyorsunuz bile ama Vodafone kullanıcıları global alması lazım.

Teşekkürler. Linkteki global cihaz gibi görünüyor ama satıcıya bir mesaj atıp emin olayım yine de. Hat vodafone çünkü.

Aksilik olmazsa pro versiyonu da kendime alacağım. Mavi rengi çok hoşuma gitti. 3 senedir G3 ü görmekten kusacağım artık.

Ben note 4 ün mavi versiyonunu alacaktım geçen sene çok güzel diye. Onun da global sürümünde mavi yoktu gittim siyah note 4 aldım. Global Redmi 5 Plus çıkar çıkmaz mavisinden aldım. telefon çok hoş görünüyor. Note 4 den biraz büyük ama çoğu zaman tek el moduna dahi geçmek gerekmiyor sorunsuz kullanıyorum.

GLOBAL VERSİYON BAND 20 DESTEĞİ OLAN REDMI NOTE 4 VEYA REDMI 5 PLUS ALACAĞIM GLOBAL VERSİYON SATAN VARMI GİTTİGIDIYOR VEYA HEPSIBURADA DA SİZ NEREDEN ALDINIZ ACABA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.

Ben forumda da satış yapan Sefa isimli arkadaştan aldım. İmei kayıtlı yurtiçi garantisiz. Yurtdışı 1 yıl garantili.

Renk takıntın yoksa migrosta mavi var global ve band20 desteği var ben 3 saat önce son siyah modeli satınaldım. Telefon gerçekten güzel ekran harika migrosdakiler 64gb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi de kapasitif tuşlar ekranda

Sevmedim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eu rom ile kaldırabiliyorsunuz Çin geliştirici rom ile de

Aynı iphone x gibi oluyor

Edit: Çin stabile de gelmiş 9.5 ile. Tam ekran kullanması çok keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elifednah -- 25 Mart 2018; 15:1:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

İyi de kapasitif tuşlar ekranda

Sevmedim..

Miui 9.5 güncellemesi ile resmi olarak tuşları kapatıp jest ile kullanma özelliği geliyor. Iphone x deki gibi.

Bu arada %77 ekran kasa oranı olan bir telefonda tuşların fiziksel olmasının imkanı yok.
  • burcink kullanıcısına yanıt
    sanslıymıssın o zaman..bız test point yontemıyle yapabildik..cihazın arka kapagını bizzat kendim actım sanıldıgı kadar zor degılmıs acmak ama o cımbızı 2 ufacık noktaya temas ettirirken usb kabloyu takmak terlettı baya bomba ımha uzmanı gıbı hıssedıyor ınsan..cozdugune gore sıkıntın bıtmıs..gecmıs olsun..acele yapmamak lazım bu ıslerı..1 flash ıcın 10 sayfa okumak gerek ilk seferinde..
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Onu da denedim fayda etmedi. Sonra aklıma geldi zaten kilit açıktı tekrar deneyim diye düşündüğüm gibi oldu açıldı şimdi cihazdan yazıyorum

Saygılar

• ben de pek sevmemıstım bu ekran ustu tus durumunu baslarsa..hatta almadan once tereddut etttıgım bırkac konudan bırıydı ama alıstım kısa surede..bazı ozellıklerı yavas yavas tarıhe gomuyor uretıcıler..degıstırılebılır pıller,donanım tusları,kulaklık gırıslerı..hatta yakında ekranı da komple kaldıracaklar ondan korkuyorum saka bır yana apple ne yaparsa dıgerlerı takıp edıyor..ucurumdan atlayan koyunlar mısalı..bu cıhazda sevmedıklerım gomulu batarya ve ekran tusları..ama fazla alternatıf kalmadı pek..artık para versenız de bu ozellıklerı bulamıyorsunuz..buna da sukur dıyelım

• burcink kullanıcısına yanıt
    zaten bu bootloader ısını anlayamadım gıttı..ulan telefonu satıyorsun barı ızın ver de resmı yok yukleyebılelım..yok guvenlık rıskıymıs mıs yok bılmem neymıs..adamlar resmı sıteden "cıhazın arka kapagını acın,sonra pc nızde(drıver kontrolunu kapatarak)gereklı drıverları kurduktan sonra bir cımbız bulup belırlı 2 notaya temas ettırip pc ye baglayarak rom yukleyın" dıye yontem tarıf edıyorlar kapagı acarken ses ve guc tuslarını kıran, ya da yanlıs yerlere temas ettırıp cıhazı ıyıce bozan ınsanlar forumlarda..tamam iyi marka ve guzel,kalıtelı cıhazlar uretıyor kabul;ama kafa hala "ÇİN'Lİ", tum bu hadiseler de "ÇİN İŞİ" .. kim ne derse desin..ama yine de cihaz iyi ve is goruyor,samsung u aramıyorum..(ekran kalıtesı,parlaklıgı ve yazılım yukleme kolaylıgı harıc)
    Aynen apple napsa doğrudur diyip aynısını yapıyorlar,sanal tuş olayını bende sevmiyorum hiç,pratikte değil bence,değiştirilemeyen pilde kapitalizmin eseri...kullanıcı pili biterse yeni cihaz alsın çünkü..notebooklarda öyle,eskiden işlemcisi bile değişirdi,şimdi silikon teknolojisi diye bişey çıkardılar macun gibi sistemle tümleşik,hiçbir müdahale edilemiyor..bios pili değiştirecen adam öyle bi gizlemiş ki komple dağıtacan cihazı..bunlar kullanıcı aleyhine bilinçli yapılan işler tabi

gömülü ekran tuşları olmayan full ekran kullanımı var çin yazılımında. hiç bir şekilde tuş yok iphone x gibi ben çok beğenmiştim ama globalde ne yazık ki bulamadım. şimdilik global + root ile devam(gereksiz uygulamaları kaldırdım).

teşekkürler saygılar
  • Tam ekran özelliği global beta romda da mevcut.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

gömülü ekran tuşları olmayan full ekran kullanımı var çin yazılımında. hiç bir şekilde tuş yok iphone x gibi ben çok beğenmiştim ama globalde ne yazık ki bulamadım. şimdilik global + root ile devam(gereksiz uygulamaları kaldırdım).

teşekkürler saygılar

tuslarından kastettıgım donanım tuslarıydı..yani ekran dısında olacak..alttaki boslugu 2mm daha yuksek tutup oraya tusları koyabilirlerdi..hatta ana tus uzerınde parmak ızı okuyucu olsa tadından yenmezdı..tum ekran bıze kalırdı ..yoksa sanal ekran tusları her turlu ekranın ıcınde ne yazık kı; ister saklı olsun ıster sabit olsun pek cazip degil..hele o jest dedikleri hareketle komut isiyle hic ugrasılmaz..arak bir "jest" olmus zaten ama neyse ki alıstım artık pek dert etmıyorum..batarya da daha onceden kullanıdıgım j7 2016 ya da a9 pro kadar tatmınkar olmasa da 1bucuk gun ve 8 saat ekran suresıyle idare eder dıyebılırım..su telefona 5000 lik batarya koysalarmıs ne ıyı olurmus..ıste o zaman fıyatı 1400 lerde olsa bıle tercıh ederdım..root ısını en yakın zamanda halledecem ben de..font ve dpi degistirince kullanım daha guzel olabilir gibime geliyor..root ıcın link atar mısınız bır bakayım arastırayım..tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 25 Mart 2018; 15:46:49 >

• note 4 ten sonra j7 2016 ya gecmıstım mecburen..3300 luk batarya 10-11 saat ekran suresı verıyor deseler gulerdım bı tarafımla.. 2 de yedek batarya alıp el cantama koymustum..1 hafta sarj yuzu gormezdı telefon..her pazar tum pilleri sarj edip cantaya atar keyfıme bakardım..ama ekran cozunurlugu yeterlı gelmemeye basladı ozellıkle kıtap okurken..gozumu karartıp a8 2016 ya sans verdım,batarya tatmın etmedı,a9 pro denedım ama global rom olmadıgı ıcın tez elden kurtuldum cok zarar etmeden ve yedekte tuttugum j7 yı tekrar cıkardım mezarından..a8+ tan umudum vardı bıraz ama batarya kapasıtesı ve fıyatı gordugum an epey e gırıp xiaomi cıhazları ıncelemeye basladım..bekleyecektım global versıyonu ama fransa dan gelecek olan akrabama sıparıs verdım ve su an kullanıyorum..bunu 1.5 - 2 sene kulanırım gıbıme gelıyor..tabi birileri bu arada cıkarılabılır batarya ve donanım tuslarıyla buyuk ekranlı bır telefon uretmezse..evet ne yazık kı bırılerı kar etsın dıye bu ozellılerden mahrum kalıyoruz..pil yerıne telefonu degıstırmemızı,radyoyu internetten dınleyıp data harcamamızı(cok sukur bunda radyo var),kulaklık gırısını kaldırarak fahıs fıyatlı aparat almamızı,hafıza kart yuvasını ıptal ederek tum medya ve dokumanlarımızı (yıne kendı ınternet kotamızdan harcayarak tabıı) kendı sunucularına yuklememızı(bkz .kara"bulut" hikayesı),..vs.vs. istiyorlar da istiyorlar..bu yetmezmıs gıbı(sozde) premıum "ÇÖP"lere 3-5bın lıra etıket koyuyorlar...
    lokumu yesinler..
    direnin sevgili kullanıcılar..direnin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 25 Mart 2018; 16:18:35 >

• Ilk basta bootloader klidini acmak icin miui hesabinizdan başvuru yapin. Onay geldikten sonra kendi programı ile acabilirsiniz klidi

Sonra iatediginizi yuklersiniz

• telefonu yeni aldım arkadaşlar.şu anda 1,5 gb boyutunda 9.2.13.0 güncellemesi geldi.güncelleme yaptıktan sonra telefonda olumsuz bir durum varmı (şarj hız vs.) .yada olumlu olarak ne gibi değişimler var ona göre güncellemeyi düşünüyorum. güncellemeyi yapan varsa yardımcı olursanız sevinirim

iyi forumlar

• Bu migrosdan daha önce alışveriş yapmadım ama linkte hiç bir bilgi yok açıkcası globalmı falan nasıl anlıcaz emin değilim.Ayrıca elec ne demek bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: extreme602

Bu migrosdan daha önce alışveriş yapmadım ama linkte hiç bir bilgi yok açıkcası globalmı falan nasıl anlıcaz emin değilim.Ayrıca elec ne demek bilen var mı ?

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Dün satınaldım band 20 var global sürüm yalnız siyah kalmamış mavi alabilirsiniz yada gold.

• suat buhur S kullanıcısına yanıt

Bu linkte siyahı da varda acaba mağazadan mı aldınız siteden mi acaba
    Ayrıca içinden çıkan priz uyumlumu çıktı ?
    Garanti konusunda da bilgi verebilirseniz evo mu delta mı kvk mıdır
    Teşekkürler cvp içn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme602 -- 25 Mart 2018; 22:27:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: extreme602

Bu linkte siyahı da varda acaba mağazadan mı aldınız siteden mi acaba
    Ayrıca içinden çıkan priz uyumlumu çıktı ?
    Garanti konusunda da bilgi verebilirseniz evo mu delta mı kvk mıdır
    Teşekkürler cvp içn

Orda gözükse bile almaya çalıştığında stokta yok diyecektir. Şarj aleti uygun bidiğin türkiye kullanımı için türkçe kullanim kılavuzu bile var.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.