Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
20
Favori
34.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bahsettiğin anlatımı bir ekran fotoğrafı alıp linkleri paylaşabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SilverNitrate kullanıcısına yanıt
    Öncelikle camera 2 api aktif değilse aktif edilmesi gerekiyor ben aşağıda linkini vereceğim magisk modülü ile hallettim ama farklı yollarıda var. Manuel yüklenen bir modül.

Sonra bizim telefona uyumlu gcam uygulaması gerekiyor onuda aşağıya ekliyorum. saneklic adlı developer r5p için geliştirmekte bu sürümü, oyüzden tamamen uyumlu.
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-saneklic/

Son olarak bazı ayarların yapılması gerekiyor.
    Settings-advancedsettings-finaljpgqualityhdr+ 100 olarak işaretlenmeli. aksi takdirde arka kamera çalışmıyor.

• cetinodinson kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Akşam uğrayacağım. Umarım uğraştığıma değer, fotoğraflar biraz daha iyileşir :)

• arkadaşlar aosp expented romunu kullanıyorum magisk kurdum önce safetyNet sorunu olmuştu çok uzun incelemeler sonucu sorunu çözdüm ama şimdi de şifrelemeyi zorlamayı sürdür yazısı var ya magisk ana menüde onu seçiyorum ama telefon kendi kendine kaldırıyor bir yolu yok mu bunun? Şifrelemeyi zorlamayı durdur ve AVB 2.0/dm-verity'yi koru seçenekleri seçili olmasa bişey fark eder mi işlevi konusunda?
  • Telefonu ispanyadan aldım . imei kaydettirmek artık çok pahalı . imei tamiri hakkında bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaasglm

Telefonu ispanyadan aldım . imei kaydettirmek artık çok pahalı . imei tamiri hakkında bilgisi olan varmı?
    Redmi 5 Plus ana konusunun ilk mesajında IMEI değiştirme yöntemi anlatılmış. Ayrıca internette aratıp İngilizce sayfalardaki yöntemlere de bakabilirsiniz. Fakat şuna dikkat edin; elinizdeki ürün Redmi 5 Plus GLOBAL ise bu yöntemler sonuç vermeyebiliyor (hatta bootloop'a girerse halledilmesi zor bir işe dönüşebiliyor). Global olup olmadığını şöyle anlayabilirsiniz: kutusundaki yazılar İngilizceyse (Global değilse Çince yazılar oluyor); adaptörü İngiliz veya Avrupa tipindeyse (bizimki de Avrupa tipi) ve en önemlisi telefonun arkasında (kutusunda değil, cihazın arkasında) MEG7 yazıyorsa Global modeldir. Bu tuhaf durumu bilmeden nişanlım için yurt dışından getirttiğim Redmi 5 Plus da Global'di ve IMEI işlerinden iyi kötü anlayan birisi olmama rağmen internette yaptığım araştırmalarda bu sorunu görünce kendim yapmayı denemedim bile; ücreti karşılığı yapan bir yere götürüp hallettirdim.

• Fenman kullanıcısına yanıt
    ÇİN VERSİYONU BENİMKİ MEE7 YAZIYOR . DENERİM O ZAMAN BEN BUNA
  • Merhaba beyler cihazımda fake rom varmış bu yüzden oem kilidini kıramıyorum. Test point yöntemi varmış ama cihazi acmak gerekiyor. Bunun baska bir yolu yok mu cop almis oldum resmen.

• Aliexpress ten test pointe gerek kalmadan edl moda sokan kablolar var.

• Metasploit kullanıcısına yanıt
    Hocam link alabilir miyim?

• s.click.aliexpress.com
    Recommended For You
    http://s.click.aliexpress.com/e/c9McyrZe

Kaba görünen de kibar görünen de Xiaomilerde çalışıyor hangisini satın almak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metasploit -- 25 Şubat 2019; 14:56:31 >

• Metasploit kullanıcısına yanıt
    Sipariş geçtim bakalım ne zaman gelecek. Yaza kadar gelse bari.

• Valla haklısınız 60 günü geçen (gerçi gelmediği için para iade talebinde bulunmuştum ama) siparişlerim olduğu gibi çok ilginç bir şekilde 9 günde gelen siparişlerim bile oldu. Çinliler garip adamlar.

• MIUI 10.0 Android 8.1.0 için Bir yöntem var mı?
  • Arkadaşlar belki bu konu altında tartışılmıştır. Benim Redmi 5 Plus Güncellemeleri kontrol edemiyor "WİFİ ye BAĞLANILAMIYOR" hatası veriyor sürekli.

Miui forumunda fake rom olduğunda böyle yaptığından bahsedilmiş ama MEG7 model yani fake rom değil sanırım. Ne yapmak lazım?
  • Merhaba arkadaşlar, tavsiye ettiğiniz pil ve performans bakımından en iyi rom+karnel ikilisi hakkında görüşleriniz nelerdir?
    Benim eski cihazımda kullandığım hovac os pil bakımından pek tatmin edici gelmedi bana ama performans ve düzenleme seçenekleri çok başarılı.

• Telefonum çin versiyon ve fake rom yüklü,google camera nasıl kurabilirim bilgisayara bağlama şansım yok bilgisayarim olmadigindan,telefon ustunden gerceklestirilebilir mi ?

• Son güncelleme ile brick olabilir mi kontrol eder misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacob Snell

Merhaba arkadaşlar, tavsiye ettiğiniz pil ve performans bakımından en iyi rom+karnel ikilisi hakkında görüşleriniz nelerdir?
    Benim eski cihazımda kullandığım hovac os pil bakımından pek tatmin edici gelmedi bana ama performans ve düzenleme seçenekleri çok başarılı.
    Benim en uzun batarya ömrünü aldığım rom revolution os. 11saat ekran süresinin altına pek düşmedi. Rekoru ise 13 saat ekran almamdı.

• .Rigby kullanıcısına yanıt
    Maalesef temiz bir kurulum için bilgisayar şart.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.