Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
20
Favori
33.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar twrp yükledim telefon logoda takılı kaldı ne yapmam lazım
  • Arkadaşlar merhaba. Telefonu fastboot'a alıp, bilgisayardan ADB Tool ile Orangefox recovery r10 yüklüyorum açılıyor. (Dendiği gibi açılışta kaydırma da yaptım.) Sonra kapatıp elle açtığımda eski mi recovery 3.0 açılıyor. Nasıl düzeltebilirim? Root yapmadım. Ondan mı eski haline dönüyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 16 Ağustos 2019; 12:33:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde bulunan redmi 5 plus mee7 versiyon cihazına miflash tan yazılım yüklerken dalgınlığımdan dolayı "clean all and lock" seçeneği aktif şekilde yazılım yükledim. Yazılım sonrası cihaz kendi recovery kısmında açıldı ve aşağıda "This MIUI version can't be installed on this device" hatasını aldım şuan cihazı edl ye alıp mi flashtan tekrar flashlamaya çalıştığımda non-hlos.bin dosyasında kalıyor yüklemiyor. Yardımlarınıza ihtiyacım var

• Arkadaşlar Redmi 5 Plus global sürüm için MIUI 9.6 romu (android 8.1) nereden indirmeliyim?
  • Merhaba. Rica etsem elinizde halen mevcutsa stock boot linkini yeniler misiniz? İnternettekiler hangi Android versiyona ait olduğu karışık geldi bana. Android 7.1.2 için lazım bana. Mi global 9.5

• SilverNitrate kullanıcısına yanıt
    V9.5.4.0.NEGMIFA için mi?

• rtsbora kullanıcısına yanıt
    fastboot rom
    https://bigota.d.miui.com/V9.6.5.0.OEGMIFD/vince_global_images_V9.6.5.0.OEGMIFD_20180817.0000.00_8.1_global_c80e84fe92.tgz

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    9.5.12 için hocam

• SilverNitrate kullanıcısına yanıt
    rom dosyasını bulup içinden çıkarırım demiştim ama yok ortada bu rom, 9.5.10 var

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam. Paketin içinde olabileceği nedense hiç aklıma gelmedi. Tek arıyordum :))) eve gidince pakete bakıp içimden çıkarayım. Çok çok teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

fastboot rom
    https://bigota.d.miui.com/V9.6.5.0.OEGMIFD/vince_global_images_V9.6.5.0.OEGMIFD_20180817.0000.00_8.1_global_c80e84fe92.tgz
    Teşekkürler. Eskiden miui içindeki ayarlar > sistem güncelleme kısmından dosyayı seçip kurulum yapabiliyorsuk ama Miui 11 ile kaldırılmış galiba. Tek çare kilit açmak.

• Telefonu lock ettim, arka kapağı açıp işlem yapmam lazımmış kapağı açarımda orda ne yapmam lazım yardım eder misiniz

• Arkadaşlar şuan en son rom yüklü telefonda root ve ya rom yok, telefon aşırı kasmaya ve donmaya başladı bir önceki sürüme dönmem lazım bununla ilgili bir rehber varmı acaba ?
  • Arkadaşlar, twrp kurdum ama sonra Magisk yüklerken hata verdi. Nette çözüm ararken önerilen twrp menüden format değişkliği (ex4) yaptım. Yine olmadı. Wipe data diyorum Failed uyarsısı veriyor.

Ne yapmak lazım?

Edit: Android de açılmayınca Mi flash ile rom flashladım bu sefer de twrp gitti. :) Tekrar başka bir twrp sürümü mü kursam? 3.3.1 kurmuştum.

Edit: 3.3.0 kurdum değişen bir şey yok.

Edit:kadıköyRAP sağolsun OrangeFox kurarak hallettim. Şu an Android 10 üzerinde OASP Extended kurulu.

@__kadıköyRAP__

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 2 Nisan 2020; 23:54:33 >

• Selam. İlk defa root atıyorum. Bootloader ve Usb debugging açık. TWRP-vince 3,3,1,0 ı kurdum wipe data yaptım.
    Magisk Zip olarak attım Internal Storage e ancak Twrp Magisk i görmüyor. Internal Storage 0 MB olarak görülüyor, bütün klasörlere baktım yok.
    Twrp nin 3,2,3,0 ve 3,2,1,0 versiyonlarını da denedim yine aynı sonuç. Çözümü bilen var mı?
    Teşekkürler.
  • anll23 A kullanıcısına yanıt
    OrangeFox kurup dene.

• mura2163 kullanıcısına yanıt
    vince için sürümü var mı yoksa direkt en son sürümü kursam olur mu?
    Birde wipe data yapmam gerekecek değil mi?
  • anll23 A kullanıcısına yanıt
    vince için sürümü var, onu kur. Wipe data yapmana gerek kalmaz belki, ben yükleyeli baya oldu, hatırlamıyorum
  • mura2163 kullanıcısına yanıt
    root atacakken yanlışlıkla her şeyi sildim işletim sistemi yüklü değil diyor. bi rom indirdim kurarken de ''updater process ended with ERROR: 7'' hatası veriyor. telefonun hafıza kartı ve normal belleğine pc ile erişebiliyorum ne yapmam gerek ne kurmam gerek?
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    root atacakken yanlışlıkla her şeyi sildim işletim sistemi yüklü değil diyor. bi rom indirdim kurarken de ''updater process ended with ERROR: 7'' hatası veriyor. telefonun hafıza kartı ve normal belleğine pc ile erişebiliyorum ne yapmam gerek ne kurmam gerek?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.