Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus [Unlock, Root, TWRP...] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
20
Favori
34.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sub182

Selam..konu cok iyi olmus, elinize sağlık..bir sorum olacak; root için magisk yerine sadece supersu kurabilir miyiz?magisk karisik geldi bana..simdilik sadece root edeyim yeter.. başlangıçta sadece root erişimine ihtiyacim var..samsung da xposed falan kurabiliyordum rahatca ama bu cihazda yeniyim,once root edip kalici font ve reklam engelleme konusunu halletmem lazim..(sonra tecrube kazandıkça magisk e de sıra gelir)..yani kısacası twrp ve supersu lazim bana öncelikle..ota falan onemli değil su an..nasil yükleyebilirim?
    Magisk varken diğerlerine bakmayın bile. Çok daha iyi, avantajları var. Viper4android, youtube vanced gibi birçok hazır eklentisi var bunları system bölümüne müdahale etmeden, kurmak için kırk takla açmadan tek tıkla kurabilmek büyük nimet.. Başka nimetlerinin yanında. Eskiden ben de supersu falan kullanırdım magisk yabancı gelirdi ancak hiç alakası yokmuş. Tek yapmanız gereken magisk zip dosyasını twrp'den install demek bu kadar. Reklam engelleyici magisk modülü de var unified host adında. (Not: Sıcial kısmını işaretlemeyin, yoksa instagram çalışmıyordu.) (AdAway apk da kullanabilirsiniz ben kurmadım.)
    Supersu vb şeyleri unutun magisk varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 11 Temmuz 2018; 21:54:21 >

• gunman233 G kullanıcısına yanıt
    cevap icin tesekkurler ama ben mod icin root etmiyorum,saydıgınız modların hicbirine ihtiyacım yok..sadece root etmem lazım..font,reklam engelleme ve uygulama kaldırmak icin rootlamam gerekiyor..supersu kurabilir miyiz sadece? ve nasıl?zip dosyasını nereden bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki gibi bir uyarı Redmi Note5/ Note5 Pro için yapılmış bilginiz olsun

Sistem stabilitesini ve kullanıcı güvenliğini sağlamak amacıyla MIUI gelişitirici ekipleri tarafından "anti-rollback" adıyla yeni bir mekanizmayı devreye alınmıştır. Bu mekanizma ile birlikte MIUI 10 8.7.5 veya daha sonraki bir sürümün cihazınıza yüklenmesi halinde daha eski bir beta/stabil rom versiyonuna dönüş mümkün olmayacaktır.

Bu nedenle cihazlarınızda 8.7.5 veya daha üst bir sürüm bulunuyorsa kesinlikle daha önceki bir yazılım versiyonuna dönmeye çalışmamanızı tavsiye eder, dönmeye çalışmanız halinde cihazınızın "hard brick" olacağına ve tekrar kullanılabilir hale getirilemeyeceğine dair tüm MIUI kullanıcılarını uyarırız.
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Xiaomi de bokunu çıkardı yani iyice,nedir bu yasaklar arkadaş..bahanesi de kullanıcı güvenliğiymiş yersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu XDA'da yayınlanan soundmod u yükledim ama pek bir fark göremedim. Acaba yüklemede bir sorun mu var. TWRP den normal bir şekilde flashladım ama fayda etmedi sanırım. Veya mod beklediğim performansı vermiyor. sürüm 9.6.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: sypro

Ben bu XDA'da yayınlanan soundmod u yükledim ama pek bir fark göremedim. Acaba yüklemede bir sorun mu var. TWRP den normal bir şekilde flashladım ama fayda etmedi sanırım. Veya mod beklediğim performansı vermiyor. sürüm 9.6.2
    Hangi mod? Vincelast.zip dosyasını mı kastediyorsunuz? Sesi 2 kat artırıyor, sorunsuz yüklenmiş olsa fark etmemeniz imkansız.
    Tam da MIUI 10 Developer Rom'unu indirdim. Recovery ile yükleyecektim. Doğrudan güncelleme kısmından paket seçip yüklenmedi. Saçmalamışlar. Eğer gerçekten böyleyse yüklemeyim bari.

Peki MIUI 10 yüklü cihaza twrp yoluyla rom kursak sonra tekrar eski global rom a dönülebilir mi ? Bende haftalık MIUI 10 yüklü stabil olan rom geldiğinde güncelleme yapabilecek miyim

• gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Evet vincelast modu fakat sorunun çözümünü buldum. Modda global uzantılı dosya için düzenleme yok. Bu yüzden global rom yüklü cihazlarda etki etmiyor. Bende o dosyayı manuel düzenledim.

• Redwolf recovery yüklü cihazımı Magisk ile rootladım. Geçen bir sistem update'i yaptım, dolayısı ile root gitti. Tekrar Magisk yüklemek istediğimde root yapmıyor, önce telefonda yüklü olan root ile çalışan uygulamalarımı kaldırmamı istiyor(titanium backup, lucky patcher, freedom vs)
    Benzer bir durumla karşılaşan veya atlatmayı başaran oldu mu?
  • magisk ile rootlayıp redwolf twrp kurdum..peki guncelleme geldıgınde son miui surumunu zıp olarak yukleyıp cıhazı update edersem root gıdecek mı?

• sub182 S kullanıcısına yanıt
    Evet root gidiyor. Ama Twrp kalıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trolo kullanıcısına yanıt
    tesekkurler.hallettim..sorun cıkmadı guncellemede..tekrar yukledım magiski ..simdilik hersey normal
    9.6.2 yukluydu bende..9.6.4 guncellemesi geldı dun..magisk modullerini deaktif edip cihazı yeniden baslattım..sonra guncellemeyi baslattım..yeniden baslat dedigimde otomatik olarak redwolf twrp ye gecıs yapıp yukledı..cihazı yenıden baslattım,sonra tekrar twrp ye gecıs yapıp magiski flashladım(16.0.zip hafıza kartımdaydı)..kolayca tekrar rootlamıs oldum sorun cıkmadı..modullerı tekrar aktif ettim..titanium,luckyp. vs kullanmadıgım ıcın o konuda bılgım yok ama root gerektıren bırkac uygulamam vardı adaway,ifont gibi,onlarla ılgılı bır sorun da olmadı..bence kaldırın onları oyle deneyın, root ettıkten sonra yıne kurarsınız..
  • Masik romlar gerçekten çok başarılı, tavsiye ederim arkadaşlar.

Şu anda Masik U 2.2 çıktı, hâlâ Android 7.1.2 ama MIUI 10. Günlük kullanım için uygun, şimdilik bir hataya rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Out -- 8 Ağustos 2018; 3:21:43 >
  • Unlock işlemini neden yapıyoruz buna gerek yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

Unlock işlemini neden yapıyoruz buna gerek yok bence
    Hocam twrp ve custom rom yüklemek istiyorsan unlock yapmalısın. Yoksa gerek yok dediğiniz gibi

• Tek istediğim reklamları engellemek için rootlamaktı 15 gün nedir ya
    Hocam bende geçen gece gelen güncellemeyi yükledim herşey normaldir redfox twrp güncellemeyi kendi kurdu ama gunceellemeden sonra magisk manager gitti rootcheck kökü dogrulamiyordu magisk i tekrar flashladim şimdi rootcheck onay veriyor ama hala safetynet onaylamiyor ve rootlama amacım pokemongo yüksek fakegps oynamaktı artık oyun açılmıyor nerde hata olduğunu söyleyebilir misiniz ??? Teşekkürler

• makro44 M kullanıcısına yanıt
    Bazen magiskin kendi safetynet kontrolcüsü doğru çalışmayabiliyor. Bu uygulama gayet tutarlı çalışıyor, buradan kontrol edebilir misiniz?

play.google.com
    SafetyNet Helper Sample - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scottyab.safetynet.sample

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.