Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 6, 64 GB, 3 GB Ram (Xiaomi Türkiye) amazon.com 1.123 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Xiaomi Redmi 6, 64 GB, 3 GB Ram Akıllı Telefon, Siyah, (Xiaomi Türkiye Garantili): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B07JYFK4SH
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhabalar,

Şirketimizde ki saha görevlisi arkadaşlar için aldık 3 adet hatta 1 i bende şuan. Aktif kullanımda 2 güne kadar şarjı gidiyor.

Beklemede şarj düşmesi olmuyor. Performansı gayet yerinde. Yeni nesil mtk işlemciler gayet iyiler kısacası. Note 6 pro kullanıcısıyım çok fark hissetmedim.

Alacaklar için önerebilirim. Kamerası da orta şeker.
  • Amazon kendi satiyorsa depodan telefon yerine ne gönderirler soru işareti. Amazon Gebze depoda çalışanlar kafalarına göre takılıyor sonra iade işlemleri 1ay sürüyor. Kısaca Amazon pismanliktir. Başıma geldiği için belirtiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa fiyatından en az 300 lira ucuz.ihtiyaci olan alabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok iyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mediatek işlemci pek önerilmez ama alanlar pişman olmaz inşallah
  • Konusu zaten vardı diye hatırlıyorum
    Ayrıca telefondan anlayanlar için soruyorum j7 prime2 mi yoksa bu mu aralarında çok fiyat farkı olmamasına rağmen j7nin ekran kalitesi ve kamerası daha iyi gibi çıkıyor kıyaslama sitesinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r__kara -- 3 Haziran 2019; 9:15:21 >
  • Kaçak olarak alınırsa redmi note 6 pro olanı da 1270 ₺ satılıyordu. Sizce hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 3 Haziran 2019; 9:15:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    tabiki pro olan, kıyas kabul etmez.

hatta pro 5 bile olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 3 Haziran 2019; 9:30:14 >
  • NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliği yok maalesef.
    NFC özelliği olan uygun fiyatlı bir telefon önerebilir misiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batyaz

NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliği yok maalesef.
    NFC özelliği olan uygun fiyatlı bir telefon önerebilir misiniz arkadaşlar?
    Huawei p smart 3/32'de NFC vardi galiba ama Huawei de patladi. Sonrasi ne olur bilemem.

• Merhabalar,

Şirketimizde ki saha görevlisi arkadaşlar için aldık 3 adet hatta 1 i bende şuan. Aktif kullanımda 2 güne kadar şarjı gidiyor.

Beklemede şarj düşmesi olmuyor. Performansı gayet yerinde. Yeni nesil mtk işlemciler gayet iyiler kısacası. Note 6 pro kullanıcısıyım çok fark hissetmedim.

Alacaklar için önerebilirim. Kamerası da orta şeker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

Huawei p smart 3/32'de NFC vardi galiba ama Huawei de patladi. Sonrasi ne olur bilemem.

Alıntıları Göster
    cevap için teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.