Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 8 [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
8
Favori
15.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jagatai

miui 12 gelmiş yükleyen oldu mu ona göre sorun yoksa bende geçeyim.

Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Aksine Telefon biraz daha hızlandı ve görsel olarak daha güzel oldu. Tabi zevkler ve renkler kişiye göre değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedo -- 5 Ocak 2021; 18:38:48 >
  • Bedo kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yoksa geçeyim her sürüm daha hoş oluyor bence. Bazen pili daha hızlı tüketiyor falan ilk çıktığında ondan sormuştum teşekkürler.
  • quote:

miui 12 gelmiş yükleyen oldu mu ona göre sorun yoksa bende geçeyim.

Geldiği gibi kurdum annem kullanıyor telefonu MİUİ 11 de de 2 günde bir şarja takardım MİUİ 12 ile de aynı değişen bir durum yok güncelleme gayet stabil
  • MIUI 12 çok güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Geldiği gibi kurdum annem kullanıyor telefonu MİUİ 11 de de 2 günde bir şarja takardım MİUİ 12 ile de aynı değişen bir durum yok güncelleme gayet stabil

Alıntıları Göster

Selamlar,

Miui 12 updatesi ile Redmi 8 olive cihazini kullaniyorsaniz birkac sorum olacak.

EU rom mu yoksa global rom mu kullaniyorsunuz ?

En onemli sorum battery drain sorunu var mi yoksa duzgun sekilde dayaniyor mu ? Miui 12 kimi telefonlarin pilinin canini okumusta.

Birde GPS fix sorunu duzeldi mi , Android 10 update nden beri gps fix sorunu vardi ( internete bagli degilken gps in kesinlikle sabitleyememesi sorunu ), update yi yaptigima pisman oldum, aylardir GPS delirdi.

Son olarakta hiz performans iyi mi yoksa takilmalar vb var mi miui 12 ile kullanimda ?

Detayli bir inceleme yorum vb atarsaniz sevinirim.

Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: striker_o

Selamlar,

Miui 12 updatesi ile Redmi 8 olive cihazini kullaniyorsaniz birkac sorum olacak.

EU rom mu yoksa global rom mu kullaniyorsunuz ?

En onemli sorum battery drain sorunu var mi yoksa duzgun sekilde dayaniyor mu ? Miui 12 kimi telefonlarin pilinin canini okumusta.

Birde GPS fix sorunu duzeldi mi , Android 10 update nden beri gps fix sorunu vardi ( internete bagli degilken gps in kesinlikle sabitleyememesi sorunu ), update yi yaptigima pisman oldum, aylardir GPS delirdi.

Son olarakta hiz performans iyi mi yoksa takilmalar vb var mi miui 12 ile kullanimda ?

Detayli bir inceleme yorum vb atarsaniz sevinirim.

Tesekkurler.

Alıntıları Göster

Redmi 8 Global kullanıyordum (ben RN 9 Pro' ya geçtim annem kullanıyor bu telefonu) performansta bir problem yok MIUI 11' de nasıl ise MIUI 12' de de aynı yani bu telefonun sınırı belli zaten kısacası gayet akıcı pil konusu da annem genelde sosyal medyayı kullanır kamera, oyun gibi olaylara hiç girmez bu iki konuya maalesef tatmin edici yanıtım yok (Bende bu telefonu yalnızca bir kaç ay kullandığım için pek yorum yapamayacağım ama PUBG, COD gibi oyunları ortada oynatıyor lakin kötü) neyse pil konusu da 1-1.5 gün çıkarıyor iki günde bir şarja takıyor ben kullanırken pek memnun kalmamıştım ama annemin bu zamana kadar pek şikayeti olmadı (GFS Fix sorununu şimdi duydum dediğim gibi telefonu artık ben kullanmadığım için annemde bu olayları bilmediği için yorumum yok)

• Sagolun yanitiniz icin.

Neyse EU Rom un 12.0.2 si ciksin anca o zaman gececegim tahminen.

GPS olayini batirmamis olsalar iyi olurdu. Update ile telefonun ozelliklerinin bozulmasi insani cidden sinir ediyor.

• Arkadaşlar selamlar mi5s mi a1 ve a3 kullanmış biriyim.

Babama redmi 8 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Şuan iPhone 5s kullanıyor. Ekran parlaklığı çok mu düşük bu telefonda
  • Bh telefon ile ilgili cok garip bir sorunum var,cildirmak uzereyim

Ornegin, banka uygulamasina girdim, havale yapicam sms feliyor,sms i tiklayip sms menusune gelince, tekrar bankaya donuyoeum banka uyhulamasi giris ekranina geliyor.
    Butun uyhulamalar bu sekilde, bir aiteye uye oluyorum mesela mail aktivasyon kodu geliyor mailden girip kodu alip geri donuyorum sayfa en bas agitmis.

Ozetle herhnagi bir uyhulamadaSoldaki kareye basip uyhulamadan diger uyhulamaya gecinde sifirlaniyor.

Basot gibi gorunen bu durum beni butun gun mahvediyor.

• vonaleee kullanıcısına yanıt

parlaklığı ve sesi fazlası ile yüksek o konuda sorun yaşamazsınız. Ama iphonedan sonra iri ve kaba gelebilir. İşletim sistemi kaynaklı problem yaşayabilir.

• quote:

parlaklığı ve sesi fazlası ile yüksek o konuda sorun yaşamazsınız. Ama iphonedan sonra iri ve kaba gelebilir. İşletim sistemi kaynaklı problem yaşayabilir.

işletim sistemi kaynaklı problem derken sanırım alışma süreci kaynaklı öyle mi? yoksa kronik bir sorun mu var?

birde ghost screen yaygın mı bu telefonda?

bi incelemede ekran parlaklığı çok düşük diye duydum demek yanlışmış.

• vonaleee kullanıcısına yanıt
    Alışma süreci genel bildiğim Bi sorunu yok bendede olmadı hiç
  • Sorunu hala cozemedim.
    Mesela buraya yazi yazarken telefonum caldi, konusup kapadim bu sayfa tamamen sifirlandi, ayni seyler mesajlar icinde gecerli mesaj gelincemesaja bakip tekraruygulamaya gelince her sey sifirlaniyor

• babam için almayı düşünüyorum. çok bir performans beklentim yok. ne durumda şu an telefon, hantallaşmaya başladı mı? note 8 ve bunun arasında kaldım. hangisini önerirsiniz?

• Bugun Miou 12 geldi iniyor şimdi.

Çin cihazı endo rom var.

• Youtube da video izliyorum. Telefon çalıyor cevap veriyorum konuşma bittikten sonra telefonu kapatıyorum normalde diğer telefonlarda video kaldığı yere geri gidiyor ve kaldığım yerden izlemeye devam ediyorum ama bu telefonda telefon konuşması bittikten sonra YouTube'a geri dönüyor ama ana sayfasına özetleherhangi bir uygulamadayken başka bir odaya geçip geri dönünce her şey sıfırlanıyor.
    Mobil bankacılığa girerken sms ile şifre geldiğinde şifreye bakıyorum sayfaya geri döndüğümde giri en başı aymis oluyor bu lanet sorunu bir türlü çözemedim

• Şu sıralar telefon çok donmaya, yavaşlamaya başladı. Android 10, Miui 12 yüklü.
    Sorunu gidermek için Fabrika ayarlarına dönmek mi gerekiyor.
    Başkaca birsey yapmam gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 14 Mart 2021; 17:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Şu sıralar telefon çok donmaya, yavaşlamaya başladı. Android 10, Miui 12 yüklü.
    Sorunu gidermek için Fabrika ayarlarına dönmek mi gerekiyor.
    Başkaca birsey yapmam gerekiyor mu?

Redmi 8 Telefona Android 11 ne zaman geldiki?

Bu arada telefonu fabrika ayarlarına döndürürseniz faydası olacaktır...

• Telefonuma IMEI atıldı. Şimdi güncelleme yapılmaz deniyor. Sebebi nedir?

• Bedo kullanıcısına yanıt

Düzelttim usta. Uyarın için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.