Bildirim
Xiaomi redmi note
Under Armour UA Charged Commit TR 4 Antrenman AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXKF5XK
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1080p olsaydı kesin alırdım.O yüzden başka telefonlara yöneldim.720P yeter diyorsan çok iyi telefon.Bi arkadaş 600 tl ye getiriyo heralde.Dediğim gibi fhd olsaydı kesin alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicinho -- 19 Haziran 2014; 23:32:08 > -
1080p oyunlarda fps dusuklugu olur diye tercih etmedim. Bu telefonu aliexpressden alicam da bi saticiyla gorustum turkiyeye gonderim yapiyomus 2 kutu halinde gonderiyoruz sikinti olmuyo dedi. Sizce guvenmeli miyim yoksa siparisi iptal mi ediyim? -
Up yardim lutfen -
Ben Hongmi modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Xiaomi den şaşmam artık bu saatten sonra.quote:
Orijinalden alıntı: DabayDabay
Up yardim lutfen -
quote:
Orijinalden alıntı: DabayDabay
1080p oyunlarda fps dusuklugu olur diye tercih etmedim. Bu telefonu aliexpressden alicam da bi saticiyla gorustum turkiyeye gonderim yapiyomus 2 kutu halinde gonderiyoruz sikinti olmuyo dedi. Sizce guvenmeli miyim yoksa siparisi iptal mi ediyim?
Xiaomi cihazlarini xiaomi nin resmi sitesi disinda hicbir siteden almayin -
Resmi sitesinden nasıl alacaklar? -
quote:
Orijinalden alıntı: Guaire
Resmi sitesinden nasıl alacaklar?
AlamayacaklarArkadas az daha sıksın disini Tr ye geliyorlar nasi olsa bir kac ay kalmis surda -
Ben de bu cevabı bekliyordum
Acil ihtiyaç yoksa Türkiye'ye gelmesini beklemek çok daha mantıklı. Üstelik mevcut MT6592'li modeli aldıktan sonra MT6595'li modeli çıkarsa biraz daha beklenilmediğine pişman ettirir. Türkiye'ye gelene kadar modeli güncellerler büyük ihtimalle. -
Xiaomi mi3 kullaniyorum sorularinizi cevaplayabilirim -
Xiaomi hangi modelini getirtmeliyim acaba yakınım çinden gelecek bütçem 400-500 aralığında.quote:
Orijinalden alıntı: Ömersgs
Xiaomi mi3 kullaniyorum sorularinizi cevaplayabilirim -
TAbiki mi3 getirttir pisman olmazsin ve paranda cebinde kalir eger yakinin ustune komisyon koymayacaksa 270$ a bulur -
bu teşefonun siyah beyaz ve kırmızısı var anladığım kadarı ile demi ?quote:
TAbiki mi3 getirttir pisman olmazsin ve paranda cebinde kalir eger yakinin ustune komisyon koymayacaksa 270$ a bulur
ve bu renk seçeneklerinin ön kasa rengi sabit syah sadece arka kapak ve yan çerçeve renkleri mi değişiyor?
atıyorum beyaz aldım önü siyah sadece arkası beyaz olacak. bembeyaz sütten çıkma gelmeyecek doğru mu anladım. kada kırmızı için kan kırmızı gelmeyecekte ön siyah arka kırmızı olcak? -
Aynen dostum
Unutma arabada beyaz telefonda siyah renk her zaman -
quote:
Xiaomi mi3 kullaniyorum sorularinizi cevaplayabilirim
hocam turkce dil var demi -
ya iki tane alacam da bi eşime bi kndime. hatuna kurmuzu alsam diye düşünüyordum da ön siyah olacak olursa bi anlamı kalmıyor. kılıfı farklı renk alacaz artık, öyle ayırt edecez birbirimizin telefonunu -
Tabiki
Multilanguge rom var -
Hocam ona gerek yok bizde iki tane gri var telefonun kilit ekranlarinda isimlerimiz yaziyo no problem -
bitanesi komidinde diğeri de masanın üzerindeyken rengine uzaktan bakıp ona göre kendi telefonuma yöneleyim yoksa birine git olmadı öbürüne git her birinin ekran ışığını yak bak oohoo uuzn mesele neyse yeterice saçmalamamdan uyku saatimin geldiğinin farkına varıp yatmaya gidiyorum ben -
İyi geceler
Benzer içerikler
- getapps nedir
- xiaomi direnç değişimi fiyatı
- poco x6 pro imei atılıyor mu
- xiaomi bluetooth kulaklık ses az çıkıyor
- xiaomi arka planda çalışan uygulamalar kapanıyor
- yurtdışında yaşayanların telefon kaydı
- redmi note 14 ne zaman çıkacak
- redmi note 14 pro ne zaman çıkacak
- nfc özelliği nasıl açılır
- redmi 12c özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X