Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 8gb+128gb Mavi 7325 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
7.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla ben aldim Yarin kargoya verilecek.Fake plakali Note 10 pro 8/128 4500 tl ye sipariş ettim.Her nekadar giydirsenizde yine alinabilirlik bakimindan xiaomi.

Note 11 pro ile note 10 pro arasinda kaldim.Gerek yorumlar gerek video incelemeler beni 10 pro ya itti.Aralarinda hic fark yok.Nerdeyse aynilar.Tercihimi belirlemede islemci etkili oldu nu 11 prolar helio islemci (yurtdisi olarak satilanlar) yine ayni saticida Note 10 pro nun snapragon oldugunu öğrenince ibre ona kaydırdim.Eski yani suan elimdeki Note 7 den geçiyorum.Uzun bi surede kullanirim umarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 15 Ağustos 2022; 4:16:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım globalini almışsındır bari, India değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    yasal kayıtlı telefonun ölüsü bile para, geçenlerde hepsiburada 3bin liraya takasa sayıyordu hurda telefonları.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Alip suyunu cikarana kadar kullanacaksan sorun yok. Diger turlu dedigin islere gelmiyor hocam dogrudur. Tercih meselesi tabi. Kimisi risk almak istemez.

• Bu forumda xiaomi ye laf söyledin mi hemen linç ediyorlar.Sanırım buranın sponsoru.Aynı paraya samsung alıp işin bitince ikinci elini mantıklı bir paraya satmak varken bu zımbırtıya niye para vereyim.

• takdag90 kullanıcısına yanıt

hocam ben normal piyasa koşullarına göre cevap veriyorum. diğer türlü kendi tercih hakkınız. samsung önerme sebebim güncellemeleri daha kısa sürede ve uzun zamanlı vermeleri. ve şuanda Türkiye'de fiyat performans telefonları sunmaları.

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

mi 10 t bile o cihazdan kat kat iyi. mi 8 ile mi 11 lite arasında antutu puanı sıralamasında 18 tlfn var. düşünün birisi kaç yıllık cihaz.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Avrupa cihazı, zaten Oneplus larda kronik sorun çok nadir, Xiaomi lerde note 7 lerden sonra her cihazda kronik sorun var.Yurtici Xiaomi mi Avrupa Oneplus mı desen kesinlikle Oneplus derim

• mtax kullanıcısına yanıt

Telefon ve konudan bağımsız olarak bu yazdığınıza düzeltme yapmak istiyorum. Video çözünürlüğünün, sensörün megapiksel değeri ile bir ilgisi yoktur.

Mesela bir sinema kamerası olan Sony fx3 12 megapiksel sensöre sahip. Yani işin video kısmında mp değeri bir şey ifade etmiyor. Fotoğraf kısmında da mp değeri önemli değil de işte insanların gözünü boyamak kolay geliyor firmalara. İphone 12 mp sensör(düşük ışık performansını arttırır) ve yazılımsal başarısıyla kaliteli fotoğraflar sunuyor. Telefon veya fotoğraf makinesi alacak arkadaşlara tavsiyem mp değerine takılmayın kesinlikle.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Hocam Cihaz global , ama neden boyle dedin fazla bir bilgim yok beni aydinlatirsan cok sevinirim.

• takdag90 kullanıcısına yanıt

Xiaomi çöplerine para verme dostum. M52 al kafan rahat olsun

• hocam hayırlı olsun. ben de 10 pro almayı düşünüyorum ama baktığım fiyatlar 4900 civarı. siz nerden aldınız acaba? memnun musunuz?

• Ok globalse sorun yok,bunun India sürümü var bide,ondan uzak durun..

• Snap var da kolay kolay bulunmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bicok yorum ve videolarda 10 pro nun 11 den daha iyi olduğunu veyahut aradaki farkin maddi olarak 11 almaya değecek bir fark olmamasindan vede kacak cihazlarda 10 pro nun SD, 11 Pro nun MTK olduğunu öğrenince ben 10 Pro aldım

@mitya karamazov Hocam Eniştem Asker birlikte bicok devresi almiş bu arkadasdan havale kargo şeklinde genellikle bu satıcılar güneydoğu bölgesindeki şehirlerde oluyor bu dediğim arkadaş batmanda mesela 4500 e anlastim lakin son anda sehrimde brinden daha 1 aylık buldum sfır dan farksiz pazarlıkla 3900 TL ye aldim.Telefonu sevdim Note 7 vardi evvelden.

@Bella Ciao yok hocam global herşeyi ile sorun yok.

@horozcu yavuz abi Evet hocam global ve SD işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 17 Ağustos 2022; 16:38:8 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.