en ucuz 8125 gözüküyor, ben de turkcellim nasıl sizde 7300 oldu |
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 8gb+128gb Mavi 7325 tl (2. sayfa)
-
-
Temmuz başında 7850 ye Oneplus 9pro aldım, banka da 200 bonus verdi . Bu çöp bile 7 küsur olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 12 Ağustos 2022; 20:39:14 > -
A52 , M52. Aralarında çok az fark var. Biri ip67 birinde yok. birinde ekran altı parmak izi, birinde yan tarafta.
-
ben parasında değilim hocam. 60fps video çekemeyen cihaz alo , alo der en fazla.
-
Suan 8.000 TL si olana en iyi fiyat performans ürünü bu 2 model mi hocam sizce? Xiaomi yada huawei bakacaktım ama sizce bu ikisinden birini mi almalıyım? iPhone dan geçeceğim için pek bilgim yok android telefonlar hakkında
-
İlk android deneyiminiz olacaksa Samsung tercih edin. -
Şu anda piyasada yok galiba siz nereden aldınız?
-
Bu forumun Oneplus 9pro konusunda bir çok arkadaş aldık İstanbul da birisi Almanya dan getirip satıyordu.
Stoğu bitirmiş o da. Kaydı da Xiaomi ye göre kolay yapılıyor -
Ne kadar kotu eleştiri olsada hala alinabilir telefon xiaomi bakiyoruz fiyatlar Allak bullak.Birde saticiyla görüştüğümde bana plaka konusunda sknti olursa uzaktan destek saglayabiliyorz dyordu.
Aklima takilan uzaktan bağlantı ile hallettini aoyledigine gore Bizde yapamazmiyiz kendimiz.Nasil oluyor acaba plaka atmak.Bilgisi olan varmi Helio islemciler icin konusuyorum -
kayıtsız telefon satanlara güvenmeyin sorun çıkınca sizi tanımazlar.ilaveten kayıtsız telefon satınca para etmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 14 Ağustos 2022; 8:17:23 > -
hocam xiaomi yi artık geçin. bunu xiaomi kullanan biri olarak söylüyorum. Fiyat performansla alakası yok artık. Eğer 10bin ₺ çıkmayacaksanız önerimlerim geçerli. 10k da yine samsung A73 olabilir.
-
On Bin Liraya Galaxy A72' den A73' e terfi ettim.
A72' den bariz hızlı...
-
ben bu fiyatlara hala alışamadım. alt tarafı xiaomi ya nere gidiyoruz böyle. -
xiaomi artık f/p değil.
-
Ucuza alip ucuza satiyorsun. Neden para etmesin ki?
-
Türkiye cihazi bir de? Makulmus rakam aslında.
-
Hocam yurtdışı cihazı alıp imei ile çözmeyi düşünüyorum İstanbul’da.. bu telefon 2.000 TL falan uyguna gelse de mi alınmaz sizce? Açıkçası xiaomi samsungtan daha yakın geliyor bana menüsü iPhone benziyor biraz
-
7500 TL'ye Mi 11 Lite nasıl sizce?
-
7500 TL mi 11 lite alınmaz mı yani
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X