< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 10 Ağustos 2022; 17:48:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 8gb+128gb Mavi 7325 tl
-
-
NAYS telefon harcamasına %10 vermez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Nays’a özel %10 indirim kampanyası altın, cep telefonu, dijital ürün butikleri hariç tüm butiklerde geçerlidir."
-
bu arada şu telefon gerçekten çöp. Ergen gibi yazmak istemezdim lakin 108mp yazıp kamera 1080p 30fps kaydediyorsa başka kelime söylemek içimden gelmedi.
"Video 1080p@30fps"
-
Bu fiyatlara fiyat performans telefon önerebilir misiniz?
Prime indirim döneminde 7200₺ satıldı.
Bu fiyatlarda M52,A52,redmi note 11s 8gb, redmi note 11 pro 8gb arasındaki en doğru seçim hangisidir?
şu telefona çöp diyen zihniyet hangi sarayda yaşıyor acaba, çöp olan cebindeki paran maaşın zihniyetin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çöp biraz fazla olmuş . artık bu fiyatlara alışmalıyız. 7 k 10 arası orta sınıf telefonlar satılacak
-
Hiçbiri o kadar etmez kaçak alın 5 6 ya note 11 pro bulunur diye tahmin ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A52s 7895e var, bütçe 570 lira artırılırsa o alınır, ya da daha alt rakama a33 var
5g değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gidin ikinci el p30 pro alın kral telefon.
-
Snapdragon versiyon olsa belki
Arkadaşlar picodi hesabınız yoksa 300 tl cashback ordan geliyor. Ayrıca nys uygulamasında 500 lira indirim için özelden yazın anlatayım
-
valla 4800 e realme 8 alır geçerim herhalde
108 mp samsung sensörü yerine 64 mp sony sensörünü tercih ederim uzun vadede samsung sensörlü kameralar eski performasını hic vermiyor
eskiden redmi note 8 pro vardı 64 mp samsung sensörlü anneme mi a3 aldım sony 48 mp sensörlü vallahi a3 daha iyi çekiyor uzun vadede a3 kamerası hic performans kaybı yaşamadı hala cillop gibi çekiyor
bir de 220 dolarlık telefona 7300 vermek bana koyar açıkçası xiaomi ucuza samsungun orta sekmentine rakip çıkarıyor ulkede samsung orta segmentiyle aynı fiyata satılıyor şaka gibi
Edit: bu arda malum yollardan 4400 liraya redmi note 11 pro almış bir insan olarak konuşuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfield.es -- 11 Ağustos 2022; 14:45:1 > -
Malum yollardan satilan telefonlar helio islemci oldugundan tercih etmiyorum.Snapdragon olsa 1 dk durmam alirdim.Alayi bu islemci.Zannedersem malum islemi sadece bu islemciye yapabiliyorlar yada daha ucuz yollu yüksek kar elde etmek icin hep helio islemci getiriyorlar.Satanlar elimde note 7 var 3 senedir kullanirim ama baya eskidi ama hala iş goruyor ghost screen i saymazsak tabi :)
Xiaomi'nin kaçağı daha alınmaz artık,sdragon kayıt olanlarda zaten tek hat oluyor,onlarda güncelleme, sıfırlama da plaka uçuyor,anakarta müdahale ile direnç değiştiriyorlar ama o da hem pahalı hem riskli yöntem..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Ağustos 2022; 7:52:19 >
s10e alınır mı?
Kalmamış
ben de babama bu telefonu almayı düşünüyordum, sonra turkcell de A52s vardı 7299 TL ye onu aldım. Babamın hattı ile giriş yapınca (1 senedir turkcelli - 8000 TL finansman kredi çıktı) linkteki telefon peşine kontratlı şekilde 7299 TL olarak çıktı. İşlemcisi 778G olduğu için bunu tercih ettim.
www.turkcell.com.trSamsung Galaxy A52s 5Ghttps://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/android-telefonlar/samsung-galaxy-a52s?&color=1003471
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu arada şu telefon gerçekten çöp. Ergen gibi yazmak istemezdim lakin 108mp yazıp kamera 1080p 30fps kaydediyorsa başka kelime söylemek içimden gelmedi. "Video 1080p@30fps" |
A52s 7895e var, bütçe 570 lira artırılırsa o alınır, ya da daha alt rakama a33 var
|
Benzer içerikler
- vodafone 60 gb
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- pttcell aralık kampanyası
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- turkcell 60 gb 390 tl
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X